asmodeusss Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Dobry den Mam peugeot 807 2004 2.2 hdi . Večer jsem zaparkoval a rano už světla nešla rozsvitit. Žarovky jsou nove , dalky a mlhovky jdou. Měřil jsem napětí na paticích žarovek a nic. Pojistky jsou v pořádku. Relatko cvaká. Řešil někdo tento případ? Citovat
martinikus Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Neřešil, ale pakliže slyšíš relátko a víš, kde je, tak bych se ještě pokusil změřit napětí na jeho výstupu. Pokud má konektor tak na konektoru, pokud ne tak jestli z něj jde sundat kryt... Citovat
paloSA Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 mne sa to stalo vlani. relé je súčasťou BSI a nedá sa samostatne vymeniť. Citovat
ferinko2 Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 Relé je v BSM-poistková skrinka v motorovom priestore,nie v BSI Citovat
krtek 2 Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 rele sa vymenit v niektorych da ale servisi to moc radi nerobia je to nahouby robota je to tam zaliate hmotou , teraz mal znamy presne tento problem na citroen picaso z darcovskej bsm sa vybralo rele a vlozilo do jeho bsm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.