Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,chlapi potřebuji poradit,nad 70 supňů teploty motoru mi jde nastartovat motor,ale nereaguje plynový pedál,a rozsvítí se kontrolka vody v naftě(aspoň doufám v pravo nahoře) cca na 1 sekundu. Někdy musím vytáhnout klíč ze zapalování i 4krát a plyn funguje.Palivový filtr měněn loni a včera jsem ho i odkalil a dělá to stále.Ale za studena to jde normálně.Může někdo poradit? Má můj filtr čidlo? Děkuji za názory.

MOV_0052.mp4

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdar pánové, tak diagnostika nic nepíše,nad 70 stupňů to dělá stále,i při odpojení vyhřívání palivového filtru,a i odpojení čidla detekce vody v palivovém filtru. Při nastartovaném motoru nereaguje plyn.Mohlo by to být čidlo teploty chladící kapaliny,když funguje a ukazuje normálně? A občas se stane,že nastartuji a z volnoběžných otáček 750 se otáčky sami zvednou na cca 850,a klesnou a plyn funguje.Opravdu nikdo netuší? Děkuji

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Zdravím pežoťáci,prosím pouvažujte semnou.Byl jsem na diag. u Peugeot Tichý a nepíše žádnou závadu. Technik vzal 1000,- a řekl že neví co s tím je.Prostě nad 70 stupňů nereaguje plynový pedál.Až po vypnutí motoru a znovu nastartování (i 4 krát za sebou) zase funguje.Kolega mi poradil vyměnit plynový pedál (že může být špatný potenciometr),pedál vyměněn a nic.Neslyšeli jste někdo o této závadě? Vyměnit všechny čidla? To vyjde na majland. Najeto 206000 km.Díky za názory.

Odesláno

Tak takým štýlom by som nešiel zachvíľu vymeníš pol auta... neviem čo s tým je ale ak tak môžeš odpojiť batt. Na hodinku a potom pripoj naspäť daj kľúč do druhej polohy a čakaj cca 10min potom štart uvidíš či reset pomôže (skôr nie hoci chyba je podľa toho čo píšeš v elektronike)

Odesláno

zkus vyměnit spínač nad pedálem spojky (pokud ho máš)--je to spínač pro tempomat, někdo tu psal, že mu to vyřešilo nějakou úplně nelogickou poruchu na motoru, mohlo by to být ono, protože při startování pravděpodobně sešlapuješ spojku...

napiš pak, co a jak ;)

Odesláno

Chlapi díky za Vaše názory strašně moc.Každá rada dobrá,když profíci v Peugotu neví.....Baterku jsem odpojoval několikrát a nic.A s tím čidlem spojk. pedálu zkusím,byť startuju na neutrál bez spojky ale zkusím,díky ozzy.Dám vědět.

Odesláno

Zdravím kolegové,Ozzy tak spínač jsem nevyměnil ale odpojil (rozpojil) a dělá to stále.Dnes se mi zase stalo,že po nastartování plyn nešel,ale po 30 vteřinách se sami zvedli otáčky motoru ze 750 na 800,hned to šlo zase zpět a už fungoval.Tak už nevím.....asi budu muset povyměňovat pomalu všechny čidla.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím kolegové,měl jsem napsat co a jak.Tak vyměněné čidlo teploty nasávaného vzduchu a dělalo to stále,před týdnem jsem vyměnil čidlo teploty chladící kapaliny a zatím plyn.pedál funguje stále i když jde teplota k 90sátce.Ale zase se ukázal jiný problém,při provozní teplotě jdou otáčky motoru při přeřazování strašně pomalu dolů na volnoběžné.Něco se vzduchem? EGR?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...