Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím, tak jsem zas trochu utrácel, koupil jsem a nechal namontovat kryt na výztuhu pod nárazníkem, mě nešel sundat, tak jsem to přenechal odborníkovi a i von měl prý co dělat.

post-22956-0-84374900-1445091151_thumb.j

V Boskovicích mě udělali fólie na vokna, cena vzhledem k rychlosti a kvalitě řekl bych, že dobrá, prostě spokojenost

post-22956-0-03939200-1445091155_thumb.j

A do zadních dveří přišlo nové repro Pioneer, čekal jsem možná trochu víc, ale vod 13cm koaxiálů nemůžu čekat nějaký zázraky, že.

post-22956-0-61792000-1445091157_thumb.j

časem ještě výměna předních repro, ale to nechám odborníkům i s vytlumením, tak se zatím mějte a přeju hodně km bez nehod a starostí.

Upraveno uživatelem vozzyn
Odesláno

Jiriczek: Tady na fóru jsem to u někoho viděl, ale moc se mě do toho nechce, nějak dělat díru do dveří atd., jak jsem psal výš, nechám to udělat někomu, kdo tomu rozumí (asi Ahifi) a když se to i natlumí tak si myslím že to bude v pohodě a plánuju i aktivní sub, ale něco malýho aby to nezabíralo moc kufru, pod sedadlo se to asi nedá protože tam mám jakousi krabičku, pravděpodobně předpínač bezp. pásu nebo jak se to jmenuje.

Odesláno

Já časem ty dveře plánuju + vyvést si z rádia signálový kabely a ty napojit do zesilovače, protože nechci přijít o origo rádio, ale zase chci mít trošku vyšší výkon, ale na to je ještě hodně času :D

Odesláno (upraveno)

Tak jsem dneska při cestě do Kralup zjistil že nefunguje topení u spolujezdce :grr, ať nastavuju jakou chci teplotu, tak to furt fouká studený, tady na fóru jsem se dočetl že u 407ek zato může prasklá klapka, předpokládám, že to bude asi ten samé problém, nebo ne? Dík za všechny rady, popř. kde se to dá sehnat, kromě vrakáčů a Peugeotu.

Odesláno

Četl jsem diskuzi pár příspěvků výše, ohledně tlumení. Taky se přikláním k tomu, že je to trošku nevkusně řešené. Dlouho jsem se do toho přemlouval, ale nakonec se do tlumení pustil. Tlumil jsem jak dveře, tak i samotný tapec a můžu říct, že je to hodně znát. Vibrace a různé šustění a drnčení je pryč. V kombinaci s výměnou repro za nějaké Gladeny to musí být super. Třeba k tomu taky dojde  :D .

Odesláno

Havlicek.Lukas: dík za radu :super, včera jsem na to koukal a ty zoubky už teda fakt nic, moc, ale už se v tom asi někdo hrabal, protože napříč přes ozubený kolečko na klapce je šroubek, tak jsem to zavřel aby to topilo a když jsem pohnul s teplotou tak to celkem chodilo tam i zpátky, ale neska už to zas jenom topí :aut, takže se to asi zase protočilo a tos myslel toto? http://citroeny.eu/karoserie-osvetleni-a-interier/578-opravna-sada-ventilace-pro-citroen-c4-prvni-generace.html

Ale když se to sere, tak se to sere ráno jsem nastartoval a rožla se kontrolka motoru a hláška depollution system faulty :grr, když jsem přijel tak sem to nechal chvílu chrochtat a zdálo se mě že to trochu kouří a nějak víc smrdí, zajel jsem za známým do servisu a diagnostika vyhodila chyby P1351 P1435, ale nic víc nezjistil, když je vymazal, tak se tam ukázaly znova, tak jsem se stavil v citrónu, ale neměli čas, tak si ty chyby napsali a prý zavolají :nevim, trochu jsem hledal a to první je asi něco kolem žhavení a to druhý nejspíš málo aditiva. Auto jede normálně, táhne, točí klidně přes 3000, když jsem jel v sobotu do těch Kralup, tak jsem to rozhodně nešetřil, ale ani při předjíždění to žádnou hlášku nevyhodilo, jak jsem to tady někde četl a na zpáteční cestě jsem natankoval 3/4 nádrže Shell nitro diesel nebo jak se to jmenuje, že by to nesneslo takovou naftu :aut.

Dvestesest: na origo repro to je v pohodě, ale když tam dáš něco lepšího tak to asi určitě bude chtět vytlumit aspoň ten tapec aby to nedrnčelo, zatim to nechám jak to je, musim nějak pořešit ty chyby a přes zimu ještě našetřit na letňáky a možná i na disky, uvidim jak to bude s penězma.

Čus.

Odesláno (upraveno)

Tak z citorenu se ještě nevozvali, trochu jsem doufal že tam bude málo aditiva, ale je tam toho tolik

, tak nevim, vypadá to že budu muset zajet do Peugeota, co mě k tomu řeknou.

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdarec, tak topení u spolujezdce už topí :super, ale toho kdo se v tym už répal bych kopl do varlat :grr, nic jinýho by si nezasloužil a hláška depollution system faulty u mě znamená, že nekomunikuje řídící jednotka "aditivování", bývalý spolužák dělal v Peugeotu a má origo diag a dílnu v Horní Lhotě, asi ve středu mu to tam vezu aby zjistil jestli je ta jednotka samostatně nebo dohromady z řídící jednotku motoru.

Odesláno (upraveno)

thorr001: Dík, vím že je pěkná, jinak bych do ní nešel :D, škoda jenom že je teďka v p..i :grr

Jo USB už tam mám, chtěl jsem to z Ahifi, ale tam už to neměli, tak jsem to vobjednal přímo z Xcarlink http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=61&sName=adapter-usb-sd-mp3-vstup-pro-autoradio-peugeot-rd4%28new%29 pro jistotu se ale podívé jaké máš konektor na rádiu, funguje to celkem v pohodě, názvy písniček to sice neukazuje, ale co už, je ale zajímavý že měnič mám na 5CD, ale přes ten Xcarlink to zobrazí 6CD (1 složka = 1CD) a na každý se vejde max 99 songů, no a v pohodě jsem to natahl do kastlíku u spolujezdce dírou vot toho AUXu nebo co to tam je.

post-22956-0-74152700-1447515667_thumb.j

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

thorr001: jo, z rádia sem vodpojil CD měnič a zapojil Xcarlink, nic víc sem s tím dělat nemusel.

Auto už je ve Famku, spolužák se na mě vysral, tak sem to dal tam, pré mám plné FAP a ještě že nekomunikuje ta řídící jednotka, zítra snad zavolají a budou vidět přesně co a jak, ale už teď je mě jasný, že to bude pěkná darda :bojim.

jinak vím, že to není Peugeot, ale takhle dopadne astra když v noci zhruba ve 45km/h srazí svitavskýho vožralýho ČURÁKA na kole :grr:grr:grr:grr:grr,

post-22956-0-72578200-1448464222_thumb.jpost-22956-0-47402000-1448464226_thumb.jpost-22956-0-30231800-1448464228_thumb.jpost-22956-0-91640600-1448464230_thumb.j

přeju všem mnoho km bez nehody :papa

Odesláno

Sejmul ho otec, takže nevim, ale von ho vůbec neviděl, takže ani nebrzdil, brzdit začal, až uslyšel ranu a uviděl chlapa, jak se mu válí po autě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...