Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu. Včera mi opdpadla spojka klimy a to tak ,že se ukroutil konec závitu i s maticí která drží spojku. Spojka jde nasunout do drážek, ale není čím zajistit. Budu muset měnit celý kompresor, nebo máte někdo zkušenosti jak to vyřešit. Díky za nápady

Odesláno

To nejsou dobré zprávy :(. Ještě mě napadlo spojku bodnout k tomu zbylému kousku závitu, ale to je asi blbost že? Kolik stojí cca nový kompresor máte někdo přehled? Díky

Odesláno

Keď tam trčí kus skrutky,stiahni spojku a blickami to skús vyskrutkovať.

Alebo natočiť maticu,bodnúť a vyskrutkovať,

Odesláno

Omlouvám se, jde o 307 kombi rok výroby 2003 1.6 benzín. Ještě k té radě od Ferinko2 - ten šroub co je na něm spojka osazená jde vyšroubovat? Já myslel, že to je součást která nejde vyndat ven a vyměnit.

Odesláno

Hriadeľ kompresora má vnútorný závit,spojka je zaistená obyčajnou skrutkou,keď ti tan niečo trčí,je to utrhnutá skrutka.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pokud je tam SANDEN SD6..., alespoň v service boxu to tak uvádějí, tak závit je na hřídeli jako vnější závit a spojka se přitahuje maticí. Stejně tak SANDENy SD7... mají matici. Na SD7... jsou hřídele jako náhradní díl, na SD6 nevím.  

Odesláno

....ladak má pravdu...je tam vonkajší závit na hriadeli.... :mad: :mad: :mad: ....chybička se vloudila

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...