Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jendo nemuzu a ani nechci :), ted jsem byl u servisfachmana a je to vyklepany spodni cep u ramena. Cas zitra nema ale neni to ve stavu ze by to jeste nezvladlo par km, takze snad to vydrzi. Dekuju Weri a Koudakovi za nabidku ale pojedu nakonec svym :), tesim se :)

Odesláno

Já chtěla taky vyrazit ve 13, ale někdo musí na fízly, kuli pokutě..... Totam stim provozem ašvestkama cozdržujou budu vopůlnoci.... :(;)

Odesláno

timto postupem mozna nedojedes :D, me vzdy pomaha, kdyz vim, ze jedu rychle nebo spatne, ze jsem slusny, a pokorny. Vetsinou vyvaznu s nejmensim trestem :)

Odesláno

Já pokuty naplatím.. :) to kámoška se kterou jedu je brzda.. :D (jenom blbec jede rychle za cedulí "pozor měření rychlosti radarem" .. :D :D :D)

mě dávaj jen běžný kontroly a dejchnout.. A pak jim dycky vynadám, že mě zdržujou...! :D základem je vystoupit z auta.. (aby neviděli, že sem nepřipoutaná :D) a rozhodně nezůstat sedět jak pecka.. a bavit se přes škvíru v okně..

Takže navečír dole a schválně kolik bude po cestě chlupáčů.. :)

Odesláno

Elektrikáři z Ostravy jen tak na okraj hlásí, že v neděli po obědě dorazili oba v klidu na večeři domů. Všechny rychlonabíječky fungovaly jak měly a objížďky na Vysočině jsme přežili.

Jen Radovánek zakufroval na objížďkách u Ivančic (kde byly 3 vloženy do sebe a ještě se jelo po rozkopaném a kyvadlově přes semafory), takže dojel do Valašského Meziříčí z Vyškova poněkud netradičně od Hranic místo přes Bystřici. Navíc až v 19:45 po 103 km, kdy mu zbýval  1 dílek baterie z 16, tedy 1 kWh, 16% baterie a dojezd jen 10 km.  Ovšem z Řásné vyrážel až ve 14:18, skoro hodinu a půl po Milanovi s bílým Ionem, který byl ve 20 hodin už doma na Hlučínsku.

V Ostravě ve 21:14 hod Radovánkovi zbývaly jen 4 dílky baterie z 16, tedy 4 kWh. Ujel 59,5 km a díky rychlé jízdě mu zbýval dojezd jen 25 km. 

Za 7 hodin ujel včetně přestávek na nabíjení 301 km, Peugeot Ion má nyní celkem najeto 21.804 km.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...