Honza 22176 Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 Zdravím všechny a prosím o radu.Dnes se mi stala nepříjemná věc.Dojel jsem do lesa a když jsem chtěl odjet už nešlo otočit klíčem v zapalování a zůstal zamčený volant.Takže odtažení nemožné a odtahovka s ramenem se tam nedostane.Prosím o radu,lze-li a jak demotovat spínací skříňku a zámek uvolnit,případně jiný nápad.Díky všem za rady. Citovat
straki007 Odesláno 2. srpen 2015 Odesláno 2. srpen 2015 A nezamklo se ti to spis v poloze kde volant silne tlaci do zamku? Resp mas vytocene kola treba do kopce a nadoraz......tim vznika to ze nemas moc silu na odemceni volantu. Asi bych PORADNE zabral do volantu a snazil se ho odemknout nez shanel odtah. Citovat
Honza 22176 Odesláno 2. srpen 2015 Autor Odesláno 2. srpen 2015 Tak částečně vyřešeno.Zámek jsem demontoval řízení uvolnil.Auto jsem nastartoval pouze otočením svorkovnice bez spínací skříňky .Auto jelo cca 5 min a poté zhaslo celkově bez proudu.Takže další problém.Jinak zámek je opravdu zablokovaný ,ale s tím si asi poradím.Horší ta elektrika. Citovat
Honza 22176 Odesláno 3. srpen 2015 Autor Odesláno 3. srpen 2015 To by bylo možný.Klíč byl mimo snímač.Jak se to dá odblokovat? Citovat
Návštěvník Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Dáš klíč někam ke snímači. Třeba izolepou přilep na dojetí. Citovat
Honza 22176 Odesláno 3. srpen 2015 Autor Odesláno 3. srpen 2015 to jsem zkoušel ale auto je stále bez proudu klíč ho neprobudí Citovat
marko306 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 (upraveno) Priložením kľúča, tak ako keby tam bol vsunutý. Hop som to ešte ráno poslal a až teraz ma pripojilo na net. Upraveno 3. srpen 2015 uživatelem marko306 Citovat
Honza 22176 Odesláno 3. srpen 2015 Autor Odesláno 3. srpen 2015 Tak spínací skřínku jsem opravil a namontoval zpět,klíč funguje jak má,ale auto stále bez proudu ani si neškrtne.Zítra mám domluvený servis,ale mechanik říkal že bez proudu si ani diag.neškrtne.Tak jsem na to zvědav Citovat
Doctor Who Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 A jak si to montoval ven, nepovytahnul si nejaky konektor? Projdi kabelove svazky kolem sp. skrinky. Citovat
redkid Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Pojistka nebo prubnout odpojit baterku.Kontrolky se rožnou?Pokud ano je to bloknuté diag.odblokovat,Nebo baterka ko . Citovat
Honza 22176 Odesláno 3. srpen 2015 Autor Odesláno 3. srpen 2015 Baterka dobrá.Po odpojení žádná reakce nesvítí vůbec nic. Citovat
Honza 22176 Odesláno 3. srpen 2015 Autor Odesláno 3. srpen 2015 A jak si to montoval ven, nepovytahnul si nejaky konektor? Projdi kabelove svazky kolem sp. skrinky. Konektor jsem odpojoval jen od kapličky.Jinak jsem s ničím nehýbal.V autě nefunguje vůbec nic.Proud jde akorát na pojistky u baterky dál jsem ho nenašel. Citovat
redkid Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 A co pojistka v motorovém prostoru 40a je ok? Citovat
Honza 22176 Odesláno 3. srpen 2015 Autor Odesláno 3. srpen 2015 Pokud se jedná o ty pojistky co jsou u motoru v levém rohu tak ty jsou v pořádku,ale proud už tam myslím není. Citovat
ferinko2 Odesláno 3. srpen 2015 Odesláno 3. srpen 2015 Na + kontakte baterky sú sú dve hlavné poistky,pod tým plechom,ktorý je na + kontakte......cez ne ide prúd do všetkých poistkových skriniek (BSM,BSI...) aj na štartér. Citovat
Honza 22176 Odesláno 4. srpen 2015 Autor Odesláno 4. srpen 2015 Na + kontakte baterky sú sú dve hlavné poistky,pod tým plechom,ktorý je na + kontakte......cez ne ide prúd do všetkých poistkových skriniek (BSM,BSI...) aj na štartér. Tak u mého modelu je to trochu jinak,není tam žádný plech ,ale hned vedle baterky jsou pojistky v takovém kastlíku. Jedna velká 30 a pak ty klasické menší .Tam proud jde pojistky v pořádku. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. srpen 2015 Odesláno 4. srpen 2015 a v BSM je proud? jinak pod BSM zboku jsou taky pojistky , jdou blbě vidět. Citovat
Honza 22176 Odesláno 4. srpen 2015 Autor Odesláno 4. srpen 2015 Tak u mého modelu je to trochu jinak,není tam žádný plech ,ale hned vedle baterky jsou pojistky v takovém kastlíku. Jedna velká 30 a pak ty klasické menší .Tam proud jde pojistky v pořádku. Už jsem to objevil.Je tam opravdu plech na kabelu od baterky a v něm je zabudovaná něco jako pojistka a ta je v hajzlu.Tak teď zjistit proč praskla a jak ji vyměnit.Zatím díky. . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.