Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přešel jsem na ně taky ze sériových 16tek, a v komfortu to není až takový rozdíl, naopak je auto v zatáčkách stabilnější (taky se není čemu divit, když je tam tak málo gumy :D ) a spotřeba vzrostla nepatrně. Navíc vypadají suprově, takže já koupi nelituji :)

Odesláno (upraveno)

Potvrzuji ze na 308 vypadaly v Liberci na srazu luxusně :cool:

Upraveno uživatelem StibTo
  • O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím chlapi.

Vím, že je toto téma staré, ale . . .  co zápis do TP ???   Nic ?:myslim

Mám totiž s koly na 308 SW problém . . .

Odesláno (upraveno)

Klidně rozepíšu :

1 - co mám za 308 je v podpisu . . . :super

2 - kola jsou originál Peugeot / Oxygene       7.00 J x 17 ET-25     viz web - http://www.autodoplnky-domansky.cz/peugeot-59/208-222-222/exterier-224?product_id=1207

3 - Domanský mi nedá typový list, protože má nějaké schválení jen pro nově prodávaná auta. A bez typového listu mi je nezapíšou.

4 - Jediné co mne napadlo je od někoho sehnat na zapůjčení typový list na stejné auto, ale od jiných kol. A nejlépe si půjčit i ta kola :mad:

5 - nebo uplatit na STK technika TYPu "K" , aby mi napsal že je to OK   -   jinak fakt už nevím a známého na STK nemám, aby mi je zapsal. :nevim

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

peugeot ti nic nedá....,

Jedině sehnat někde typový list na 18" kola ve stejném rozměru a zapsat je tam, na 307 jsem zapisoval 18" kola podle kol od Ronalu, ale co vím tak ti už taky nedávají typový list zadarmo.  

Merlin_cze   dej tam 15mm podložky vypadá to o hodně lépe potom ....

Odesláno (upraveno)

Pozor - potřebuji typový list na 17" kola (ne 18")

Pro Wojtěch: A to jsi přijel na STK, obuté jsi měl např Dezenty, dal jsi jim papíry na Ronaly a oni ti to potvrdili ? :o    Tak tak to asi nebylo že ?

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

V  loni jsem Peugeot kontaktoval ohledně kol. Takovou jsem dostal odpověď

ohledně schválení alternativního rozměru pneumatik je nutno kontaktovat autorizovaný servis Peugeot, kde s vámi sepíší žádost, kterou následně postoupí homologačnímu oddělení Peugeot ČR.
V případě schválení bude vydán i dokument (atestace) na jehož základě Vám dopravní inspektorát dopíše alternativní rozměr do velkého technického průkazu.

Tak nevím. Nakonec jsem to nepotřeboval

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...