vector Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 Škoda že to zase nebude nikdy normálně k použití.. http://qz.com/381214/peugeots-new-food-truck-looks-like-a-luxury-transformer/ Citovat
FrantaCV Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 Francouzky umím tak akorát házet šutrama, takže jsem si moc nepočetl. Ale typický český človíček si poradí s přestavěným obytným přívěsem popř. skříňovou ávií za 1/4 ceny a možná i méně. Citovat
punkac Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 Franto, to nemyslíš vážně srovnávat angličtinu z francouzštinou a hlavně by ten tvůj přestavěný furgon musel stát minimálně mega aby se jeho čtvrtinová cena blížila k ceně tohoto food transformera Jinak přeci nemůžeš porovnávat obytňák přestavěný na prodej párků v rohlíku s teplou desítkou s tímhle, ne? Citovat
Guest StibTo Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 Francouzky umím tak akorát házet šutrama, takže jsem si moc nepočetl. Ale typický český človíček si poradí s přestavěným obytným přívěsem popř. skříňovou ávií za 1/4 ceny a možná i méně. aha a dle reakce anglicky taky akorat tak hazet sutrama ... nic radeji dal nekomentuji Citovat
Almanil Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 Mě by spíš zajímalo, jak to rozkládání mají vyřešené. To by mohlo mít vícero použití, pokud to bude opravdu funkční. Citovat
punkac Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 Viď, jestli to při normální jízdě nevrže, panty se nevykloktají a vůbec, že se to nerozsype.... Citovat
Honza z Nera Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 Tak je to koncept ne. A jako takovému mu bude určeno jedno teplé místečko někde v muzeu. Třeba se něco použije někde jinde, ale řekl bych, že na prodej párků v rohlíku a točené desítky do kelímku jsou jinačí konstrukce . . . Citovat
Almanil Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 Já si myslím, že by to mohlo mít i jiné využití např. Stavební a jiné práce prováděné s speciálním zařízením, dále třeba vojenské. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 25. červenec 2015 Odesláno 25. červenec 2015 tohle sem zahlidnul tak mesic zpatkyjak se rika - papir snese vsechno - otazka je prakticnost a funkcnost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.