enikybeniky Odesláno 20. červenec 2015 Odesláno 20. červenec 2015 Zdarte, objevilo se mi takové nepříjemné cvrlikání, když je spojkový pedál úplně nahoře, viz video (snad to z toho uslyšíte). Jde vidět, že ani nemusím spojku nějak moc sešlápnout a děje se to. Je jedno, jestli na neutrál nebo s rychlostí za jízdy. Co to? Že by vypínací ložisko? Díky za tip. VIDEO ZDE Citovat
MJSytic Odesláno 20. červenec 2015 Odesláno 20. červenec 2015 No buď ti tam vlítla andulka, nebo je to spojkový ložisko Já tipuju to ložisko Citovat
enikybeniky Odesláno 20. červenec 2015 Autor Odesláno 20. červenec 2015 Tak z celý spojky je to asi to nejlepší řešení. Ale i tak je to mrzutý, novou sadu jsem dával loni a už by se to odporoučelo? Dával jsem LUK. Citovat
ozzy56 Odesláno 20. červenec 2015 Odesláno 20. červenec 2015 já neslyším nic, ale když šlápneš na pedál spojky a zvuk zmizí, je to ložisko Citovat
enikybeniky Odesláno 20. červenec 2015 Autor Odesláno 20. červenec 2015 V mobilu to bylo slyšet líp než potom doma na PC se subwooferem. Zaměř se na to, jak se to změní, když šlapu nebo nešlapu na pedál. Tak díky za potvrzení, ložisko objednáme a pojedeme k doktorovi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.