Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no tak dnes som sa trochu šprtal v aute a radio mi už ide. Len jeto trochu za divných okolnosti. Pokiaľ vyberiem rádio von a odpojim ho od konektorov a znova zapojim tak všetko idebez problemov,ale keď odpojim bateriu a znova zapojím tak znova nejde a keď proces znova zopakujem tak všetko funguje ako ma. A čo sa týka ovladania okien tak tiež funguju akosi divne,mal som aj rozobrate cele spinače a všetkokrasne čiste. Keď stlačim spinač na prvu polohu tak niekedy sa okno rozbehne a inokedy nie a keď predsa len ide tak trhavo. Vie mi s tým niektoporadiť. A budiky samozrejme stale nejdu.

Odesláno

zdravým borci tak prolem s mojou elektronikou je už asi identivfikovany. Všetko to smeruje na prístrojovku,keď ju odpojím tak zrazu všetko ožije,radio ide,okna tak isto,keď ju znova pripojím,tak nejde ani radio ani okna. A tak sa chcem spýtať,kebý dom vzal na skúšku z inej 407-ky prístrojovku tak by mala fungovať,alebo ju treba prihlásiť cez dia?

Odesláno

Takže problem vyriešený! Keď to všetko zhrniem tak mi nešli žiadne budiky,radio,sťahovanie okien,po vytiahnuti kľuča veselo svietili rôzne kontrolky ďalej,ale auto šlo bez problémov. Po čistení ukostrení,po po kontrole kabeláže som už bol zúfalý,až sme napokon došli nato že po odpojení prístrojovky všetko funguje,tak som si požičal od známeho inú prístrojovku a čuduj sa svete všetko krásne funguje,už si len musim zohnať funkčnu prístrojovku. Takže sa chcem poďakovať všetkým čo mi akokoľvek poradili. A keby niekto mal nejakú pristrojovku na predaj tak sa mi kľudne ozvyte. Ešte raz vďaka.

Odesláno

takže nové budíky nahodene a konečne všetko funguje ako má. Len namiesto 220000km mám teraz 306000km,ja som si myslel že že pamäť km j v bsi,je možne že je v budíkach?

Odesláno

Áno pamätá sa to aj v budíkoch. Pri výmene budíkov sa potom použije tá hodnota, ktorá je väčšia. Upozorňoval som na to aj vo vlákne o tmavnúcom displeji, kde chceli kvôli displeju vymeniť celé budíky.

Odesláno

Ono je to už v BSI prepísané tým z budíkov. Jedne navštíviť nejakého garážistu, ktorý stáča km a dať si tam zapísať tvoj pôvodný stav ak si ho pamätáš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...