Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravym borci,tak aj na mňa došiel problém. Mam 407 1,6 hdi. V jedno rano som nastartoval svojho levíka a všetko bolo ok a zrazu sa vyplo radio,displej na polubovke nič neukazuje,ani otačkomer ani tachometer,ani kontrolky na smerovky,ani ukazovateľ paliva,najdu sťahovať okna,jadine motor beží v poriadku,všetky poistky som prešiel a su ok. Takže som z teho blazom,prosim poradte. Vdaka za každu radu.

Odesláno

Proměřil jsi baterii při chodu motoru? Mělo by tam být nějakých 14.3V přibližně. Zkontroluj všechna ukostření a kabely na baterii,  alternátoru atd., potom teprve hledat jinde.

Odesláno

takže napätie pri naštartovanom motore je 14,2V. Je to akési čudne lebo akoby nešla jedna vetva v aute,nejde mi žiaden budik,radio,okna,malý displej s kilometrami,žiadna kontrolka na svetla ani smerovky a pritom to všetko realne funguje. Keď otvorim na aute dvere mal by sa rozsvietiť kilometrovník,ale mne sa mesto toho rozsvieti porucha motora,porucha airbagov,a stale svieti ručna,ale agregat ide bez problemov.

Odesláno

Nemá to náhodou napájacie dvojrelé - bitron?

Pozri to relé a nešpekuluj - bitron je relé dvojité - jedna vetva motor a veci potrebné k jeho behu,druhá vetva ostatná elektrika vozidla.

Odesláno

Pozri to relé a nešpekuluj - bitron je relé dvojité - jedna vetva motor a veci potrebné k jeho behu,druhá vetva ostatná elektrika vozidla.

Kde najdem to rele ,vmotorovej cast?

Odesláno

ok zajtra rano nato skočim hadam ho najdem. Kolega mi vravel že by to mohla byť vadna bsi jednotka ale istotu vraj bude mať keď spravy dia. Čo mýsliš ja to možne?

Odesláno

Tak dnes som hľadal to rele ale v motorovej časti ho akosi nemôžem najsť,vie mi niekto poradiť kde sa nachadza? Popri tom ako sme s kolegom špekulovali čo to može byť tsk sme prečistili jedno ukostrenie a čuduj sa svete pri odpojeni jedneho ukostrenia som pretočil kľúčom a radio začalo fungovať,po vyčistení a naslednom zapojeni znova nešlo. Viete s tym niekto poradiť?
Odesláno

Zkusil bych ještě ty kostry, může to taky být někde přerušené. Pokud to reagovalo na nějaký pohyb s tím kabelem může být problém zrovna tam.

Odesláno

prave som prezrel všetky kostry v motorovej časti ake som našiel,jednu po druhej. Ono to nereagovalo na ich pohyb,ale keď som ich odpojil a vtedy šlo radio,ale iba to. Vie niekto ešte o nejakých ukostreniach v okoli palubovky. Alebo akým spôsobom vybrať pristrojovku?

Odesláno

kazdemu spotrebicu v aute prislucha nejaka poistka a ty musis zistit ci problem je v napajani +12voltov alebo v kostre  preto som ti vravel meraj napetie na poistkach od veci ktore ti nejdu  ak tam (na poistkach) nebude napetie po otoceni klucika  zbytocne budes hladat kostry problem je v napajani ak tam bude napetie tak problem je prave v kostre

ale bez schemy uz ti viac poradit neviem  

Odesláno

kazdemu spotrebicu v aute prislucha nejaka poistka a ty musis zistit ci problem je v napajani +12voltov alebo v kostre  preto som ti vravel meraj napetie na poistkach od veci ktore ti nejdu  ak tam (na poistkach) nebude napetie po otoceni klucika  zbytocne budes hladat kostry problem je v napajani ak tam bude napetie tak problem je prave v kostre

ale bez schemy uz ti viac poradit neviem

prave som premeral na poistkách napätie,takže na poistke f15,ktorá by mala byť pre prístrojovu dosku napätie je,ale budíky stejne nejdu,ja už mam podozrenie na bsi.
Odesláno

Nazdar chlapy,potreboval by som ešte pomoc. Ma niekto schemu pripojenia pristrojovky a radia? Potreboval by som zmerať realne napätie na pinoch,len neviem na ktorých.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...