Gotrek Odesláno 20. listopad 2005 Odesláno 20. listopad 2005 Přesně tak... video z kamery zpracovat přes Pinnacle studio do formátu DVD-video. Určitě bych z toho nedělal DivX... (při dnešní ceně médií... ) Citovat
Péťa Odesláno 20. listopad 2005 Odesláno 20. listopad 2005 Původně zaslal: Gotrek Přesně tak... video z kamery zpracovat přes Pinnacle studio do formátu DVD-video. Určitě bych z toho nedělal DivX... (při dnešní ceně médií... ) Jak co, delší video určitě ve formátu DVD-video, ale na krátký klip je to zbytečné. Ani tak nejde o DVD médium, jako o způsob prezentace. Na vše ale bohatě stačí Pinnacle Studio, s tím se dá souhlasit - jednoduché ovládání, uspokojivý výsledek. Poslední verze 10 se nechá koupit za 3.500,-- a nebo je starší verze přibalená k kdejaké kartě, kameře apod. Já mám Pinnacle dodaný jako OEM s notebookem... Citovat
Kurt Odesláno 20. listopad 2005 Odesláno 20. listopad 2005 Na vše ale bohatě stačí Pinnacle Studio, s tím se dá souhlasit - jednoduché ovládání, uspokojivý výsledek. Poslední verze 10 se nechá koupit za 3.500,-- a nebo je starší verze přibalená k kdejaké kartě, kameře apod. Já mám Pinnacle dodaný jako OEM s notebookem... Upřesním to: Pinnacle Studio 10 existuje ve 3 verzích - liší se funkcemi a cenou jsou to: Pinnacle Studio (1057 Kč) Pinnacle Studio Plus (1790 Kč) Pinnacle Studio MediaSuite (2315Kč) Srovnání je zde. I tak si ale myslím, že pro zmiňované použití stačí nějaká starší verze. (ceny jsou z http://www.czechcomputer.cz/) Citovat
Tazman Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Ferry ja bych mel trochu opacnej dotaz, nemate nejakej free programek, kterej umi prevest obsah DVD do avi nebo wmv ktery se pak da prehrat na PDAcku, tzn aby to udelalo video 320x240 a maximalni velikost tak 500Mb Nejlepši na tohle je Auto Gordian Knot CZ je nas slunečnici. DVDdecrypter na zašifrované DVD - předvede ti to do PC do souborů (dešifruje DVD do PC) najdeš ho kdekoli. Je dovbré mít v PC Xvid, Dvix nebo balík kodeků AllinOne (prostě mít nainstalované tyhle kodeky.) Obojí mužeš míét v češtině. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.