Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Přesně tak...

video z kamery zpracovat přes Pinnacle studio do formátu DVD-video.

Určitě bych z toho nedělal DivX...

(při dnešní ceně médií... :super )

Jak co, delší video určitě ve formátu DVD-video, ale na krátký klip je to zbytečné. Ani tak nejde o DVD médium, jako o způsob prezentace.

Na vše ale bohatě stačí Pinnacle Studio, s tím se dá souhlasit - jednoduché ovládání, uspokojivý výsledek. Poslední verze 10 se nechá koupit za 3.500,-- a nebo je starší verze přibalená k kdejaké kartě, kameře apod. Já mám Pinnacle dodaný jako OEM s notebookem...

Odesláno
Na vše ale bohatě stačí Pinnacle Studio, s tím se dá souhlasit - jednoduché ovládání, uspokojivý výsledek. Poslední verze 10 se nechá koupit za 3.500,-- a nebo je starší verze přibalená k kdejaké kartě, kameře apod. Já mám Pinnacle dodaný jako OEM s notebookem...

Upřesním to: Pinnacle Studio 10 existuje ve 3 verzích - liší se funkcemi a cenou jsou to:

• Pinnacle Studio (1057 Kč)
  • Pinnacle Studio Plus (1790 Kč)
  • Pinnacle Studio MediaSuite (2315Kč)

Srovnání je zde.

I tak si ale myslím, že pro zmiňované použití stačí nějaká starší verze.;)

(ceny jsou z http://www.czechcomputer.cz/)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ja bych mel trochu opacnej dotaz, nemate nejakej free programek, kterej umi prevest obsah DVD do avi nebo wmv ktery se pak da prehrat na PDAcku, tzn aby to udelalo video 320x240 a maximalni velikost tak 500Mb

Nejlepši na tohle je Auto Gordian Knot CZ je nas slunečnici. DVDdecrypter na zašifrované DVD - předvede ti to do PC do souborů (dešifruje DVD do PC) najdeš ho kdekoli. Je dovbré mít v PC Xvid, Dvix nebo balík kodeků AllinOne (prostě mít nainstalované tyhle kodeky.) Obojí mužeš míét v češtině.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...