Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

rád bych si otestoval (alespoň den-dva) 308 GT hatchback v benzínu, vážně uvažuji o jeho koupi ale prvně bych si ho rád vyzkoušel.

Je tu někdo, kdo by mi s tímto mohl pomoci? Dosavadní 206+ půjde velmi brzo do světa a chce to něco většího a výkonějšího :-).

Dojedu téměř kamkoliv v ČR, nejlépe ale Praha, Brno nebo sever Čech. Co se týče slovenska, tak okolí Bratislavy.

Kdyby tu někdo měl reálné zkušenosti a názor na toto auto, pište ;-) - výkon, spotřeba, kvalita materiálů v interiéru apod...

Auto bude sloužit pouze pro 2 lidi, nájezd cca 15.000km/rok, většinou město + občas dálnice.

Díky za pomoc,

Frozz.

Odesláno

Jezdil jsem s tím na Peugeot Emotion day a dle mě rychlý pohodlný hatchback. Ale pár výhrad jsem měl, strašně to v kolejích na těch velkých kolech tahalo za volant a nebyla modrá, ale bílá. :D :D

Edit: jo a to tlačítko sport a následný sportovní ryk z reproduktorů je více než úsměvný. :D

Odesláno (upraveno)

A jako koupit novou, nebo ještě starou?

Jestli novou, tak na tom by se dalo asi domluvit u prodejců, kde jí mají, ne??? :myslim

radim.1008: proto tam to tlačítko, aby se ti zlepšila nálada a smál si se  :P

Upraveno uživatelem MJSytic
Odesláno

Sportovní ryk má předstírat ovace z hlediště stadionu nebo jak? :D Teď vážně, někdo tu před pár dny dával vlákno, že tu káru zrovna koupil :myslim

Odesláno

Taky jsem s tím jel na Emotion day.

Za mě je znát, že to auto váží 1,5t...Dle mého názoru je to hodně těžký. Poměr výkon/váha mě příliš neuchvátila.

Jinak asi to bude pouze můj osobní problém, ale vadí to protisměrné běhání otáčkoměru...Malý volant se mi líbil :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, zeptám se v tomto vláknu, abych nemusel zakládat zbytečně nové - znáte někoho, kdo vlastní RCZ 200k? Bylo mi možné mi na tohoto člověka dát kontakt? GT se nakonec kupovat nebude, trochu se změnila situace.

Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...