Frozz Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 Zdravím, rád bych si otestoval (alespoň den-dva) 308 GT hatchback v benzínu, vážně uvažuji o jeho koupi ale prvně bych si ho rád vyzkoušel. Je tu někdo, kdo by mi s tímto mohl pomoci? Dosavadní 206+ půjde velmi brzo do světa a chce to něco většího a výkonějšího :-). Dojedu téměř kamkoliv v ČR, nejlépe ale Praha, Brno nebo sever Čech. Co se týče slovenska, tak okolí Bratislavy. Kdyby tu někdo měl reálné zkušenosti a názor na toto auto, pište ;-) - výkon, spotřeba, kvalita materiálů v interiéru apod... Auto bude sloužit pouze pro 2 lidi, nájezd cca 15.000km/rok, většinou město + občas dálnice. Díky za pomoc, Frozz. Citovat
radim.1008 Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 Jezdil jsem s tím na Peugeot Emotion day a dle mě rychlý pohodlný hatchback. Ale pár výhrad jsem měl, strašně to v kolejích na těch velkých kolech tahalo za volant a nebyla modrá, ale bílá. :D Edit: jo a to tlačítko sport a následný sportovní ryk z reproduktorů je více než úsměvný. Citovat
MJSytic Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 (upraveno) A jako koupit novou, nebo ještě starou? Jestli novou, tak na tom by se dalo asi domluvit u prodejců, kde jí mají, ne??? radim.1008: proto tam to tlačítko, aby se ti zlepšila nálada a smál si se Upraveno 14. červenec 2015 uživatelem MJSytic Citovat
Veverka Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 Sportovní ryk má předstírat ovace z hlediště stadionu nebo jak? Teď vážně, někdo tu před pár dny dával vlákno, že tu káru zrovna koupil Citovat
Tommy002 Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 Taky jsem s tím jel na Emotion day. Za mě je znát, že to auto váží 1,5t...Dle mého názoru je to hodně těžký. Poměr výkon/váha mě příliš neuchvátila. Jinak asi to bude pouze můj osobní problém, ale vadí to protisměrné běhání otáčkoměru...Malý volant se mi líbil Citovat
Veverka Odesláno 14. červenec 2015 Odesláno 14. červenec 2015 (upraveno) Jo, toho jsem měl na mysli Byls rychlejší Upraveno 14. červenec 2015 uživatelem Veverka Citovat
SV 24 Odesláno 19. červenec 2015 Odesláno 19. červenec 2015 u nás by to asi šlo domluvit, ale GT je prodané u zdejšího člena... Citovat
Frozz Odesláno 30. červenec 2015 Autor Odesláno 30. červenec 2015 Ahoj, zeptám se v tomto vláknu, abych nemusel zakládat zbytečně nové - znáte někoho, kdo vlastní RCZ 200k? Bylo mi možné mi na tohoto člověka dát kontakt? GT se nakonec kupovat nebude, trochu se změnila situace. Děkuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.