Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rano jsem se vratil z Brna do firmy a celou cestu vse ok. Akorat 1x se mi behem cesty restartovala rt4. To se jeste nikdy nestalo ale jinak s autem zadny problem nebyl.

Ted jsem sedl a nic. Ani neotoci motorem. Diagnostika je ok ale po otoceni klickem se cele auto restartuje. Co by to mohlo byt? Ze by umrela baterka? Po pokusu o start se objevi jen chyba posilovace. Az se dostanu domu nahodim video jak se to chova

Odesláno

no to doufam ale je divny ze rano bylo vse ok a behem asi 8h je KO.

Ale neco podobneho se mi uz stalo pred x lety s Opel Corsou kde to taky bez jakehokoliv problemu umrelo behem noci

Odesláno

Tak jo :-) ani po nabiti nestartovalo. Dokonce nenabehlo ani rt4 a objevila se chyba airbagu. Tak jsem v autokelly koupil novou vartu bluedynamic a startuje jako fik;-)

Odesláno (upraveno)

Olověná přirážka? Co to je? Dnes se platěj poplatky za ekolikvidaci... A to všeho... Podle druhu výrobku jsou tyto poplatky stanoveny vyhláškou...

Upraveno uživatelem Edison
Odesláno

Kdybys jí donesl do kovošrotu, dostal jsi možná i víc, nic nového pod sluncem. Opálení spoluobčané se tím jsou schopni uživit.. 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj ja mam podobny problem na mojom coupe 406. Blbnu budiky a priatrojovka raz svieti raz nie. Moze to but baterka? Ukazuje low fuel pritom man asi pol nadrze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...