Háček Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 zdar a sílu , už delší dobu mi teče nafta z čerpadla na časti u bloku motoru ze zátky na dva šrouby, bohužel se na to ničim nedostanu takže musí čerpadlo ven, strejc mi řikal že stačí vytahnout jen čerpadlo a rozvody nechat rozvodama že když tam nechám kolo a nebudu s tim moc hejbat tak se to nehne ... ale moje zkušenost s jinejma motorama mě přivádí k opaku. tak se jen ptám jestli to už někdo zkoušel bez rozdělani rozvodu... napadlo mě ještě zaaretovat čerpadlo kolikem na značku rozvodu a tak to nechat a opatrně vytahnout čerpadlo ven. Teoreticky by to mělo jít ale praxe bejvá vždycky jiná Citovat
Sniper17 Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 Já tedy nevím ale jednu 405 51kw máme v rodině a myslím že jak jde čerpadlo dolu tak jdou i rozvody je to přece hnané jedním řemenem Citovat
Háček Odesláno 8. červenec 2015 Autor Odesláno 8. červenec 2015 jojo to je my jasný ale když si zaaretuju kliku, vačku a čerpadlo tak by to teoreticky jit mohlo, rozvody sem už dole měl, celkem porod no, každopádně když to nepujde tak shodim rozvody kdybych to dal bez rozvodů tak sem dam navod Citovat
Sniper17 Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 no ale stejně bude muset rozvodové kolo z čerpadla dolu jinak ho nesundáš ne ??? Citovat
Háček Odesláno 8. červenec 2015 Autor Odesláno 8. červenec 2015 to sice jo ale kolo zustane na svim mistě a čerpadlo z něj zkusim jen vysunout .) Citovat
Sniper17 Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 nu snad to pujde ale myslím že ne ale to si jen myslím Citovat
oddie Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 Ano, už jsem to tu popisoval x-krát, přesně na to má kolo čerpadla DVĚ aretační díry - na dva šrouby. Citovat
Háček Odesláno 9. červenec 2015 Autor Odesláno 9. červenec 2015 (upraveno) oo díky oddie já si myslel že to nějak pujde po dobryn nebo po zlim a díky tobě to pujde po dobrym takže o vikendu na to vlítnu a nahažu fotky postupu atd Upraveno 9. červenec 2015 uživatelem Háček Citovat
oddie Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 Do obou děr kola dáš šrouby M8, odšroubuješ trubky a šrouby držící čerpadlo, pak máš na ose čerpadla matici a přes ní takový jakoby kryt na dva šrouby, matice kouká skrz. To je na to, když povolíš tu matici a budeš ji vyšroubovávat, stáhne to zároveň kolo z kužele hřídele čerpadla. Citovat
Háček Odesláno 9. červenec 2015 Autor Odesláno 9. červenec 2015 jojo něco podobnýho je myslimže na navaře díky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.