Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdar a sílu , už delší dobu mi teče nafta z čerpadla na časti u bloku motoru ze zátky na dva šrouby, bohužel se na to ničim nedostanu takže musí čerpadlo ven, strejc mi řikal že stačí vytahnout jen čerpadlo a rozvody nechat rozvodama že když tam nechám kolo a nebudu s tim moc hejbat tak se to nehne ... ale moje zkušenost s jinejma motorama mě přivádí k opaku. tak se jen ptám jestli to už někdo zkoušel bez rozdělani rozvodu... napadlo mě ještě zaaretovat čerpadlo kolikem na značku rozvodu a tak to nechat a opatrně vytahnout čerpadlo ven. Teoreticky by to mělo jít ale praxe bejvá vždycky jiná :D 

Odesláno

Já tedy nevím ale jednu 405 51kw máme v rodině a myslím že jak jde čerpadlo dolu tak jdou i rozvody je to přece hnané jedním řemenem 

Odesláno

jojo to je my jasný ale když si zaaretuju kliku, vačku a čerpadlo tak by to teoreticky jit mohlo, rozvody sem už dole měl, celkem porod no, každopádně když to nepujde tak shodim rozvody kdybych to dal bez rozvodů tak sem dam navod ;) 

Odesláno (upraveno)

oo díky oddie já si myslel že to nějak pujde :D po dobryn nebo po zlim :D a díky tobě to pujde po dobrym :D takže o vikendu na to vlítnu a nahažu fotky postupu atd

Upraveno uživatelem Háček
Odesláno

Do obou děr kola dáš šrouby M8, odšroubuješ trubky a šrouby držící čerpadlo, pak máš na ose čerpadla matici a přes ní takový jakoby kryt na dva šrouby, matice kouká skrz. To je na to, když povolíš tu matici a budeš ji vyšroubovávat, stáhne to zároveň kolo z kužele hřídele čerpadla. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...