tonottt Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 (upraveno) Včera som bol na diagnostike pretože auto mi začalo trocha dymiť nie vela ale aj tak som spozornel.Vypisalo mi poruchu P2562 -Elektromagnetický ventil tlaku turbodmychadla poloha príliš vzdálená s ohledem na referenční hodnotu -prerušovaní Nie som si istý ale mam dojem že auto predtým lepšie tahalo ked som pritlačil na plyn.Zavadu sme vymazali a po dni som šiel opat na diagnostiku zavada sa nezjavila.Niečo som tu trocha poštudoval ale nenašiel som nič take čo by sedelo na moje prejavy poruchy.Našiel som na hornej hadici intercolera drobne prasklinky mohlo by to byt ono?Auto nema žiaden chiptuning je to všetko v povodnom stave olej nežere a spotreba je stale okolo 7až 7.5l jazdim prevažne mesto.Ak niekto ma nejaky napad načo sa zamerat prosim nech poradí dakujemVF36DRHRG21257680 Upraveno 7. červenec 2015 uživatelem tonottt Citovat
milanblatnica Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 Nie je to náhodou P2562 ?Na začiatok skús pozrieť komplet podtlakový okruh.Hadičky,kolienka ,trubky,spojky,proste všetko kde by mohla byť netesnosť. Citovat
tonottt Odesláno 7. červenec 2015 Autor Odesláno 7. červenec 2015 (upraveno) Dakujem za upozornenie a poradenie nejako som prehodil čislice....v sobotu prelezem tie hadice a potrubia je na to nejaka finta ako najsť dieru? či jen vytočiť motor a skušať rukou či niekde netlačí vzduch respektive pricucava ruku?teraz ešte nájsť nejaky obrazok s podtlakovým okruhom aby som vedel čo mam prezrieť...ak niekoho ešte niečo napadne čo by som vedel spraviť sám doma svojpomocne može napisať bol by som rád.dakujem Upraveno 7. červenec 2015 uživatelem tonottt Citovat
Stano1959 Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 Ahoj Feri Ja mám asi rovnaký ptoblém a netesnosti som nenašiel, podarilo sa ti to nejako vyriešiť? Stano Citovat
milanblatnica Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 Najlepšie by bolo pozrieť na to za jazdy origo diagnostikou - porovnávať predpísané a merané hodnoty.Skús pozrieť elmag. ventil turba.Väčšinou ho rovno každý vymení,ale mne pomohlo po odobratí filtríka cez dierku streknúť servisný spray a pár krát elektricky precvakať. Citovat
tonottt Odesláno 8. červenec 2015 Autor Odesláno 8. červenec 2015 Dakujem ferinko2 presne niečo take som mal namysli v sobotu hodim info...inak neviem či bláznim ale ako my vymazali chybu tak mam dojem ako by sa to zlepšilo Vela som o tom čítal a viem aký je nazor na biopalivo...som vodič nkd takže nafta je pre mna voda ak rozumiete- može byt že v nafte je vysoký podiel biopaliva a preto zadymuje /trocha/? Palivoví filter menim každy rok z toho dovodu používam aj VIF-ko.Jediní rozdiel čo som postrehol ja osobne je to že auto je lenivšie. Boli sme sa previesť autom aj z mechanikmi a mali ho zapojený na pc povedali ,že všetko je v norme ale nemali origo diagnostiku .Započul som ako sa rozpravali o tom že nejaka hadica by pri zošliapnutí plynu /otačky okolo 3500-4000/ mala byť tvrda takpovediac ako kamen a ono sice stvrdla ale len na kratko potom povolila len neviem o ktorej to hovorili či ta od intercolera alebo ina.To bolo jedine čo povedali že sa im nezda. Citovat
tonottt Odesláno 14. červenec 2015 Autor Odesláno 14. červenec 2015 Takže bola to hadica od intercolera mala v sebe prasklinky a dierky problem vyriešení vymenou hadice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.