Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak to neni mozne ked dobre merias a kabel ti zapipal tak tam sa ti musi zjavit 14 voltov na pine cvakajuceho rele kabel 1590 moze tam byt prechodak  

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno (upraveno)

preklemuj ten drat  od pin 9 dvojrele  po pin  relatka 1590 vlastnym dratom ale nezmyl   sa , neze to pripojis na  kabel 1592  inak skrat , odpoj si a j bateriu ked to budes robit 

ked sa na to necitis nechaj tak tu uz riskujes ze nieco odpalis ak sa zmylis najcastejsie len poistku 

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Tak jsem to včera přemostil, premeril a maka to. Krtek 2 mas u me pochvalu před rozvinutou zástavou :D a mockrat ti dekuji :) Funguje to a chladí paradne.

Horší je ze zas utíká kompresor klimy, už to je třetí, tentokrát z takového cafliku zespodu kompresoru a já mel takovou radost :-X

Odesláno

Mam jeden kompresor vyndanej a chtěl bych ho pretesnit sam, ale nevím kde sehnat těsnění. Firma to pretesni snadno jenže někde ze 1/4 az pul ceny nového což je zas na zvážení.

Odesláno

Martin dík, mluvil jsem s paní a sada těsnění je cca 500kc v maloobchodu. Maji tam dílu opravdu spoustu. Jenomže zas je to ještě pak hlavni gufero, nějaký ventilky a dat to někam odtlakovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...