Medvěd Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 V Jeseníkách Ti nejspíš poradí Láďa. Já můžu doporučit Lesní bar nad Lipovou (https://lesnibar.wordpress.com/ ). Líbilo se mi na Čertových Kamenech, na Rejvízu (hospoda s vyřezávanýma židlema i vycházka k mechovému jezírku). Taky jsem slyšel, že za vidění stojí Dlouhé stráně (přečerpávací elektrárna), ale tam jasem nebyl. Kousek od Jeseníků jsou Velké Losiny, kde je jediná ruční papírna v Evropě - taky stojí za vidění. Citovat
venomcz Odesláno 8. červenec 2015 Autor Odesláno 8. červenec 2015 Pokud jedeš do Beskyd , tak tu toho je hodně na prohlídku . Záleží po čem jdeš no . Pustevny - pěšky,autem,lanovkou ( dolů na koloběžce ) pěkný výlet pro rodinu , socha radegasta atd.. Dřevěné městečko v Rožnově pod Radhoštěm ( dá se to stihnout za jeden den s Pustevnama ) Pod Pustevnama nebo pak v Rožnově p.R. jsou lanové dráhy pro děcka ( Gibon .. ) Kempy tady jsou . Přes léto je hodně akcí ( Rožnovské dny guláše a piva , ve Valašském Meziříčí pak guláš fest , v Rožnově pak ještě Folkrokování atd atd.. ) Kdyžtak napiš , poradím Citovat
radim.1008 Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 to venomcz: Buďte rádi, že jste z Pastvin odjeli. Obec po dnešní noční bouřce údajně na týden bez proudu. Silnice okolo přehrady uzavřená z důvodu popadaných stromů. Byl to tady sajgon. Citovat
venomcz Odesláno 9. červenec 2015 Autor Odesláno 9. červenec 2015 Nepovídej ? no pěkné :-) tak to jsme stihli dobře :-) díky za info :-) tady u nás prd, pět kapek . Akorát dusno , že z toho dostal člověk zase chuť na pivo :-) Citovat
Laďa Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 (upraveno) V Jeseníkách Ti nejspíš poradí Láďa. Já můžu doporučit Lesní bar nad Lipovou (https://lesnibar.wordpress.com/ ). Líbilo se mi na Čertových Kamenech, na Rejvízu (hospoda s vyřezávanýma židlema i vycházka k mechovému jezírku). Taky jsem slyšel, že za vidění stojí Dlouhé stráně (přečerpávací elektrárna), ale tam jasem nebyl. Kousek od Jeseníků jsou Velké Losiny, kde je jediná ruční papírna v Evropě - taky stojí za vidění. Tazatel jede na druhou stranu Jeseníků, ale na tom se nic nemění, že by nemohl navštívit místa výše uvedené. Jen pozor na to, že je průjezd přes Červenohorské sedlo uzavřen. Takže se lze dostat na sedlo jen ze strany od Jeseníku. Ze Šumperka nee. Jinak na té straně je Karlova Studánka, kde je možnost se vykoupat ve Wellness bazénu nebo další možnost výlet na Praděd nebo Zlatorudné mlýny u Zlatých Hor. Upraveno 9. červenec 2015 uživatelem Laďa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.