virten Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 (upraveno) Zdravím, mám takový problém. Sice se nejedná o problém s Peugeotem ale s jinou značkou auta, která má fórum mrtvý a donedávna jsem byl vlastníkem Peugeota, tak snad mě neukamenujete za to, že se zeptám na něco ohledně jinýho auta, Konkrétně se jedná o Renault Laguna r.v 95. A teď k věci, dostal jsem od známého ALU kola, dal jsem je na auto ale mám problém že když se rozjedu tak slyším klepání od kol a se zvyšující se rychlostí se klepání zrychluje, ale cca při 30-40kmh je klepání nejvíce cítit i slyšet. Dozvěděl jsem se, že by to mohla dělat nevystředěná kola pomocí těch vystředovacích kroužků. To jsem neudělal, jen jsem je nasadil na náboj a dotáhl. Dále se taky při vyšších rychlostech objevuje klepání do volantu (90-120) a dál nevím, nejel jsem víc protože se to s tím nedá. Myslíte tedy, že je problém s tím vystředěním a že mám koupit ty středící kroužky, nebo může být problém někde jinde? (Napadlo mě ještě vyvážení, ale to by nedělalo bordel už při 20km/h ale většinou např. při 110km/h a dál už ne, nebo se pletu?) Známý měl kola na Renault 19 a vše bez problému. Jedná se o kola AEZ (http://www.sbazar.cz/alupavel/detail/10462290-prodam-alu-kola-aez-15-roztec-sroubu) - Neberte prosím jako reklamu - je to pouze informativní účel Nemáte s těmito koly popř. někdo zkušenost a nevíte, jaký je průměr středové díry těchto kol? Vím že na autě mám náboj 60.1mm Díky všem za radu a omlouvám se ještě jednou, že se to netýká Peugeotu Upraveno 28. červen 2015 uživatelem virten Citovat
P607Olda Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 Středící kroužky si vysoustruž nebo kup, bez nich ani nejezdi. Citovat
virten Odesláno 28. červen 2015 Autor Odesláno 28. červen 2015 Jasný, ono se to ani nedá, dělá to dost bordel, takže dneska nasadím starý plecháče a seženu si kroužky a nechám znova vyvážit a uvidí se. Citovat
virten Odesláno 28. červen 2015 Autor Odesláno 28. červen 2015 Spíš mě ale napadá, jak mám změřit tu středovou díru těch kol, tam se šuplerou nedostanu Citovat
krtek 2 Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 staci ti vediet z coho disky su a na nete sa dopatras vonkajsi priemer kruzku respektive stredovu dieru darcovskeho auta Citovat
virten Odesláno 28. červen 2015 Autor Odesláno 28. červen 2015 staci ti vediet z coho disky su a na nete sa dopatras vonkajsi priemer kruzku respektive stredovu dieru darcovskeho auta Jenže to právě asi nezjistím, jediné co vím je že jsou od firmy AEZ, ale nevím jaké používá průměry u těchto konkrétních kol Citovat
krtek 2 Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 (upraveno) su na to specialne meradla sustruznik to ma urcite ,a nedostanes sa tam z opacnej strany? asi nie ono to asi ide len z jednej strany pomerat co kukam tie AEZ Upraveno 28. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červen 2015 Odesláno 28. červen 2015 vem jeden disk do pneuservisu a víc se nestarej, oni to vyřeší Citovat
virten Odesláno 28. červen 2015 Autor Odesláno 28. červen 2015 vem jeden disk do pneuservisu a víc se nestarej, oni to vyřeší ok, stačí vzít disk do pneuservisu a sdělit jim na jaký auto to potřebuju, že na autě mám 60.1mm a oni mi ty kroužky seženou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.