Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím, mám takový problém. Sice se nejedná o problém s Peugeotem ale s jinou značkou auta, která má fórum mrtvý a donedávna jsem byl vlastníkem Peugeota, tak snad mě neukamenujete za to, že se zeptám na něco ohledně jinýho auta, Konkrétně se jedná o Renault Laguna r.v 95. A teď k věci, dostal jsem od známého ALU kola, dal jsem je na auto ale mám problém že když se rozjedu tak slyším klepání od kol a se zvyšující se rychlostí se klepání zrychluje, ale cca při 30-40kmh je klepání nejvíce cítit i slyšet. Dozvěděl jsem se, že by to mohla dělat nevystředěná kola pomocí těch vystředovacích kroužků. To jsem neudělal, jen jsem je nasadil na náboj a dotáhl. Dále se taky při vyšších rychlostech objevuje klepání do volantu (90-120) a dál nevím, nejel jsem víc protože se to s tím nedá.

Myslíte tedy, že je problém s tím vystředěním a že mám koupit ty středící kroužky, nebo může být problém někde jinde? (Napadlo mě ještě vyvážení, ale to by nedělalo bordel už při 20km/h ale většinou např. při 110km/h a dál už ne, nebo se pletu?)

Známý měl kola na Renault 19 a vše bez problému. Jedná se o kola AEZ (http://www.sbazar.cz/alupavel/detail/10462290-prodam-alu-kola-aez-15-roztec-sroubu) - Neberte prosím jako reklamu - je to pouze informativní účel

Nemáte s těmito koly popř. někdo zkušenost a nevíte, jaký je průměr středové díry těchto kol? Vím že na autě mám náboj 60.1mm

Díky všem za radu a omlouvám se ještě jednou, že se to netýká Peugeotu

Upraveno uživatelem virten
Odesláno

Jasný, ono se to ani nedá, dělá to dost bordel, takže dneska nasadím starý plecháče a seženu si kroužky a nechám znova vyvážit a uvidí se.

Odesláno

staci ti vediet z coho disky su a na nete sa dopatras vonkajsi priemer kruzku respektive stredovu dieru darcovskeho auta

Jenže to právě asi nezjistím, jediné co vím je že jsou od firmy AEZ, ale nevím jaké používá průměry u těchto konkrétních kol

Odesláno (upraveno)

su na to specialne meradla sustruznik to ma urcite ,a nedostanes sa tam z opacnej strany? asi nie ono to asi ide len z jednej strany pomerat co kukam tie AEZ

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

vem jeden disk do pneuservisu a víc se nestarej, oni to vyřeší

ok, stačí vzít disk do pneuservisu a sdělit jim na jaký auto to potřebuju, že na autě mám 60.1mm a oni mi ty kroužky seženou?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...