Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jaké máte zkušenosti jak jinak s levnými a kvalitními chladícími podložkami pod NTB do 500,- Kč.

Potřebuju něco pro svůj NTB Dell XPS M1330.Tichý s dobrým chlazením, pokud bude mít i navíc USB port budu jen rád není podmínkou. NTB mám většinou na sobě než na stole :D tak nesmí mít moc ostré hrany a nesmí mi vcucávat určité věci do chladiče :D

Upraveno uživatelem chuck11
Odesláno

Já jsem kdysi koupil Cooler Master NotePal U3. Hlavní výhoda je, že si můžeš větráky přesunout tam kde jsou potřeba :)

Teploty ti ale moc nespadnou, max pár stupňů. Jde hlavně o tu cirkulaci vzduchu, když je ntb ve vzduchu.

Odesláno

Já vždy kupoval s co největším ventilátorem kvůli hluku. Po zkušenostech už si ale dávám pozor na celkové provedení podložky, občas totiž výrobce podcení tvrdost plastů. Může dojít k prohnutí spodní části a kontakt s ventilátorem mívá destruktivní následky. Dále by neměla mít podložka zespodu příliš velké větrací otvory (právě kvůli vcucávání :D ).

Kdysi jsem známé koupil celokovovou a dodnes je spokojená. Výrobce si už ale nepamatuju.

Odesláno

Jako slepec86 jsem před lety taktéž zakoupil celokovovou a se třemi 12cm větráky s regulací otáček + usb hubem a spokojenost a fičí furt...velké mínus byl ale viděl v tom, že právě chuck psal že chce oblou a ta moje je samá ostrá hrana.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...