chuck11 Odesláno 26. červen 2015 Odesláno 26. červen 2015 (upraveno) Jaké máte zkušenosti jak jinak s levnými a kvalitními chladícími podložkami pod NTB do 500,- Kč. Potřebuju něco pro svůj NTB Dell XPS M1330.Tichý s dobrým chlazením, pokud bude mít i navíc USB port budu jen rád není podmínkou. NTB mám většinou na sobě než na stole tak nesmí mít moc ostré hrany a nesmí mi vcucávat určité věci do chladiče Upraveno 28. červen 2015 uživatelem chuck11 Citovat
brixtr Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Nevím jak ostatní ale kupoval jsem podložky jak originál tak u větnamců a přišlo mi to všehno stejný.. Citovat
Milich Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Já jsem kdysi koupil Cooler Master NotePal U3. Hlavní výhoda je, že si můžeš větráky přesunout tam kde jsou potřeba Teploty ti ale moc nespadnou, max pár stupňů. Jde hlavně o tu cirkulaci vzduchu, když je ntb ve vzduchu. Citovat
Slepec86 Odesláno 9. červenec 2015 Odesláno 9. červenec 2015 Já vždy kupoval s co největším ventilátorem kvůli hluku. Po zkušenostech už si ale dávám pozor na celkové provedení podložky, občas totiž výrobce podcení tvrdost plastů. Může dojít k prohnutí spodní části a kontakt s ventilátorem mívá destruktivní následky. Dále by neměla mít podložka zespodu příliš velké větrací otvory (právě kvůli vcucávání ). Kdysi jsem známé koupil celokovovou a dodnes je spokojená. Výrobce si už ale nepamatuju. Citovat
KingSpade Odesláno 10. červenec 2015 Odesláno 10. červenec 2015 Jako slepec86 jsem před lety taktéž zakoupil celokovovou a se třemi 12cm větráky s regulací otáček + usb hubem a spokojenost a fičí furt...velké mínus byl ale viděl v tom, že právě chuck psal že chce oblou a ta moje je samá ostrá hrana. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. červenec 2015 Odesláno 10. červenec 2015 mám něco jako https://www.alza.cz/cooler-master-notepal-cmc3-d344074.htm velkej,tichej větrák jenom starší model Citovat
chuck11 Odesláno 11. červenec 2015 Autor Odesláno 11. červenec 2015 Nevšiml jsem si, že vlákno ještě žije na rychlo jsem pořídil Zalman zm nc3 a zatím spokojenost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.