Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

len tak zo zvedavosti, k pripojeniu čoho slúži tento konektor? Je pred batériou v mot. priestore. Konektor tak visí odjakživa, ale vie niekto načo tam je?

Auto v podpise.

Ďakujem :)

post-42487-0-61924600-1435256080_thumb.j

post-42487-0-34581600-1435256098_thumb.j

Odesláno

ehm jestli je to někde v nadkolí a jeden konec je uzeměn na kostru, tak by to mohla být kontrola opotřebení brzdového obložení

mlhovky by měl konektory dva, ne a jedno světlo by asi nesvítilo

Odesláno (upraveno)

ten konektor nema visiet ale ma byt nacvakly(naslepo) na kastliku baterie ale naco je to neviem snad ti co maju vysiu vybavu povedia

Oprava na starom modeli je tam taky konektor na kastliku v mojom new modeli ho nevidim nikde (RHZ) ja tam mam len ten kostriaci kabel co ide na prevodovku

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

zkus opravdu shrnout tu bužírku, čísla drátů bývají cca po 10cm a určitě do 5 cm od konektorů, hodně by to pomohlo

můj tip jsou konektory k brzdovejm destičkám, už jen proto, že starej model měl přesně tyhle drátky, zelenej byla kostra a bílej šel do palubních budíků, když jsi je spojil, rozsvítila se oranžová signálka opotřebených brzd

Odesláno (upraveno)

to by byl a není?

shrň tu bužírku opiš čísla drátů a bude jasno :papa

Upraveno uživatelem punkac
Odesláno (upraveno)

podla cisla 3013 to vychadza na prave stropne svietidlo ???

to asi nebude ono, alebo zle opisane cislo :myslim

pozriem schemu a dam vediet, pokial dovtedy niekto neporadi ;)

Upraveno uživatelem Marcel00
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, obnovuji starou konverzaci ohledně toho, že takovýto jistý nezapojený kabel jsem našel v mém autě taky, visel na pravé straně u spolujezdce, hned za nádobkou ostřikovačů. Nikde není kam ho zapojit...... mohl by mi někdo poradit kam by mohl patřit, pokud takové místo je.. :myslim

Druhý dotaz je ohledně míst kde je všude kostra.. v motorovém prostu jsem našel dvě na levé straně za baterií, jedno pod ní a jedno na pravé straně u uložení tlumiče.. kam koukat dál?

Díky moc za rady

Odesláno

první dotaz: jestli má tři dráty - je to čidlo hladiny ostřikovačů, prakticky by to mělo rozsvěcet žárovku v palubce když klesne voda v nádobě ostřikovačů. Jestli dva dráty mohla by to být příprava na mlhovky nebo konektor od klima kompresoru

kostra je za pojiskovou skříní nad pedálama, za kastlíkem spolujezdce a u zadních světel, vyhřívání zadního skla má taky svojí kostru

na další jsem nenarazil, páč jsem je nikdy nepotřeboval

Odesláno

díky za odpověd, kolik má drátů se ještě podívám, ale na mlhovky to nebude protože ty jsou zapojený samostatně, koncovka toho je stejná jako přívodní do motorku ostřikovačů napojeného na nádobku ostřikovačů.konektor od klima kompresu to bude pravděpodobně ono!! díky :) a k té kostře, u zadních světel to je v kterém místě?? 

Odesláno (upraveno)

To: misho. 1709 říkáš u kasliku baterky tak tam mám konektor taky i s tím co tam má být připojeno. u mě to vypadá na 95% čidlo otevření kapoty.

http://www.peugeot-club.com/uploads/monthly_03_2016/post-3974-0-48961700-1457456778.jpg

detail toho spínače

http://www.peugeot-club.com/uploads/monthly_03_2016/post-22146-0-88102000-1457369802.jpg

Ověřovat budu o víkendu

P.S. zapomněl jsem říct , že mi to čidlo koukalo po bouračce z předku tak jsem zjišťoval co to je a kam to patří

Upraveno uživatelem Wilgott

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...