Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj 407 mám cca měsíc a stále se seznamuju,nu nicméně včera sem si říkal co že vlastně dokáže to ESP tak sem do zatáčky po dešti vletěl trošku rychleji než obvykle,nu následoval nedotáčivý smyk ubral sem plyn a v zápětí se utrhl zadek pak se auto tak nějak srovnalo,ale vůbec nevím jestli zasáhlo ESP jak se to pozná?

Odesláno

Tak dnes na mně několikrát vyskočili hlášky esp asr faulty a abs taky,po nastartování to zmizí a po rozjetí opět faulty svítí kontrolka abs a na displeji mezi budíkama bliká abs a přeškrtunutý esp. Napíchl sem auto na diagbox do všech jednotek se dostanu ale do esp ne dia píše neznámé objednací číslo počítač se zavádí a dál mi nepustí. Je tedy chyba v jednotce esp nebo v diagboxu?

Co jsem tady tak koukal po foru tak bych mohl mít vadný čidlo na některým z kol,ale že by vadný čidlo vyřadilo najednou všechny systémy esp asr a abs?

Odesláno

Co se týká dia, tak když to vyhodí hlášku "neznámé obj. č......", tak to jde normálně diagnostikovat. Aspoň se mi nikdy nestalo, že by to nešlo. Tak to ještě zkus přes PP2000.

Odesláno (upraveno)

Po přeinstal diagboxu už se dostanu do všech jednotek, dia píše sporadickou chybu zadního levého snímače a druhá závada taky sporadicky jednotka esp chyba (hadrwer). Co se týče toho čidla udělal bych si výměnu sám ale zděsil sem se toho že se musí povolit nádrž co sem se tu dočetl, takže to nechám na servis. 

Upraveno uživatelem mikysedliste

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...