mikysedliste Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 Ahoj 407 mám cca měsíc a stále se seznamuju,nu nicméně včera sem si říkal co že vlastně dokáže to ESP tak sem do zatáčky po dešti vletěl trošku rychleji než obvykle,nu následoval nedotáčivý smyk ubral sem plyn a v zápětí se utrhl zadek pak se auto tak nějak srovnalo,ale vůbec nevím jestli zasáhlo ESP jak se to pozná? Citovat
stefano Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 Na P407 by aktiváciu ESP malo signalizovať medzi budíkmi. Citovat
mikysedliste Odesláno 25. červen 2015 Autor Odesláno 25. červen 2015 Tak dnes na mně několikrát vyskočili hlášky esp asr faulty a abs taky,po nastartování to zmizí a po rozjetí opět faulty svítí kontrolka abs a na displeji mezi budíkama bliká abs a přeškrtunutý esp. Napíchl sem auto na diagbox do všech jednotek se dostanu ale do esp ne dia píše neznámé objednací číslo počítač se zavádí a dál mi nepustí. Je tedy chyba v jednotce esp nebo v diagboxu? Co jsem tady tak koukal po foru tak bych mohl mít vadný čidlo na některým z kol,ale že by vadný čidlo vyřadilo najednou všechny systémy esp asr a abs? Citovat
petokat Odesláno 26. červen 2015 Odesláno 26. červen 2015 ano,stači jedno vadne čidlo a vyradi ti to celé esp. Ja som mal tiež ten problém po diagnostike vadneho čidla a jeho výmene mi kontrolky zhasli. Citovat
Laďa Odesláno 26. červen 2015 Odesláno 26. červen 2015 Jj nejspíš vadné čidlo ABS na některém kole. Citovat
HonzaZ Odesláno 26. červen 2015 Odesláno 26. červen 2015 Co se týká dia, tak když to vyhodí hlášku "neznámé obj. č......", tak to jde normálně diagnostikovat. Aspoň se mi nikdy nestalo, že by to nešlo. Tak to ještě zkus přes PP2000. Citovat
mikysedliste Odesláno 26. červen 2015 Autor Odesláno 26. červen 2015 (upraveno) Po přeinstal diagboxu už se dostanu do všech jednotek, dia píše sporadickou chybu zadního levého snímače a druhá závada taky sporadicky jednotka esp chyba (hadrwer). Co se týče toho čidla udělal bych si výměnu sám ale zděsil sem se toho že se musí povolit nádrž co sem se tu dočetl, takže to nechám na servis. Upraveno 26. červen 2015 uživatelem mikysedliste Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.