Palinkoo Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Chalani po bývalom majitelovy mi nejdú spetné zrkádka ani dolu ani hore ani doprava alebo dolava .. či už moja alebo spolujazdcová strana ... kde hladať problém ? a ešte mi nejde vyhrievanie sedačiek tiež ani vodičová a ani spolujazdcová strana tiež neviem prečo .. a na pal.pc mi neukazuje vonkajšiu teplotu .. ukazuje len ( ---°C ) Citovat
Lubos91 Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Sedačky odchádzajú často tam je zle riešené to vyhrievanie sa to láme. A tá vonkajšia teplota nebude mať súvis so zrkadlami ak je v nich čidlo či v nich nechýba dačo. Citovat
P607Olda Odesláno 19. červen 2015 Odesláno 19. červen 2015 Sežeň si schemata (dej do SZ mailovou adresu, pošlu ti je) a pak se do toho pusť s voltmetrem. Zrcátka budou asi bez napětí (pojistka?) a teploměr prověř, zda tam byl od výroby a zda je tam čidlo (zespodu pravého zrcátka) atd. Vyhřívání bude asi protržené, to zjistíš ohmmetrem. Citovat
Palinkoo Odesláno 19. červen 2015 Autor Odesláno 19. červen 2015 (upraveno) poistky som všetky pozrel a sú ok .. ahá .. lebo ja to mám v koži tak by sa mi dosť do vyhrievanie zišlo na zimu .. ale ani v slnečných clonách mi nesvietia svetielka .. :/ Upraveno 19. červen 2015 uživatelem Palinkoo Citovat
krtek 2 Odesláno 20. červen 2015 Odesláno 20. červen 2015 a co to mas za auto ? stary model new model? motor ? Citovat
Palinkoo Odesláno 20. červen 2015 Autor Odesláno 20. červen 2015 (upraveno) a co to mas za auto ? stary model new model? motor ? 406 starý model 98 z 2.1 td .. Lucas Epic Upraveno 20. červen 2015 uživatelem Palinkoo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.