Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chalani po bývalom majitelovy mi nejdú spetné zrkádka ani dolu ani hore ani doprava alebo dolava .. či už moja alebo spolujazdcová strana ... kde hladať problém ? 

a ešte mi nejde vyhrievanie sedačiek tiež ani vodičová a ani spolujazdcová strana tiež neviem prečo .. a na pal.pc mi neukazuje vonkajšiu teplotu .. ukazuje len ( ---°C )

Odesláno

Sedačky odchádzajú často tam je zle riešené to vyhrievanie sa to láme. A tá vonkajšia teplota nebude mať súvis so zrkadlami ak je v nich čidlo či v nich nechýba dačo.

Odesláno

Sežeň si schemata (dej do SZ mailovou adresu, pošlu ti je) a pak se do toho pusť s voltmetrem. Zrcátka budou asi bez napětí (pojistka?) a teploměr prověř, zda tam byl od výroby a zda je tam čidlo (zespodu pravého zrcátka) atd.

Vyhřívání bude asi protržené, to zjistíš ohmmetrem.

Odesláno (upraveno)

poistky som všetky pozrel a sú ok .. :) ahá .. lebo ja to mám v koži tak by sa mi dosť do vyhrievanie zišlo na zimu .. :) ale ani v slnečných clonách mi nesvietia svetielka .. :/ 

Upraveno uživatelem Palinkoo
Odesláno (upraveno)

a co to mas za auto ? stary model new model? motor ?

406 starý model 98 z 2.1 td .. Lucas Epic

Upraveno uživatelem Palinkoo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...