Guest minimaxa Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Původně zaslal: Dave_k Tě asi vemu za slovo. No to klidně vezmi a a? jsi tu Citovat
Holly Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 V pátek jedu přes Vrchlabí do Pece, tak to zkontroluju, jestli nekecáte. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Původně zaslal: Holly V pátek jedu přes Vrchlabí do Pece, tak to zkontroluju, jestli nekecáte. Tak to vezmi malou zajížďkou přes Š.Mlýn a to budeš koukat Ve Vrchlabí je to ještě OK, ale dál do hor je to dooost hustýýý Citovat
Holly Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Na co jezdit do Špindlu, když jedu přes Jánky do Pece? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. listopad 2005 Odesláno 22. listopad 2005 Původně zaslal: Holly Na co jezdit do Špindlu, když jedu přes Jánky do Pece? no v Jánkách tam toho bude taky požehnaně. Ale jestli chceš míň nervů po cestě, doporučuju cestu přes Mladé Buky a nejezdit přes Jánky. Pokud je kalamita, tak tam se málokdo vyškrábe. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Tak nám dneska v noci trošku popadal sníh, takže bude na 14 Prigl srazu trošku klouzavo. Teda aspoň doufám, že ten poprašek sněhu (zatím) do slalomu vydrží. Citovat
Tommy306 Odesláno 26. listopad 2005 Odesláno 26. listopad 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Tak nám dneska v noci trošku popadal sníh, takže bude na 14 Prigl srazu trošku klouzavo. Teda aspoň doufám, že ten poprašek sněhu (zatím) do slalomu vydrží. tady nasněžilo přes noc asi 5cm souvislé pokrývky a stále chumelí, tak doufám, že v Brně to je stejný...už se těším:D:aut Citovat
Crack Odesláno 26. listopad 2005 Odesláno 26. listopad 2005 já už ten sníh ani neměřím,hlavně že sou suchý silnice Citovat
kšanda Odesláno 26. listopad 2005 Odesláno 26. listopad 2005 to je paráda. konečně praha vypadá čistě Citovat
Petr 406 red Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 U nás už konečně zase hustě chumelí tak doufám že už to vydrží!!!! Ale horší to bude ráno odhazovat. Citovat
Crack Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Takže situace je taková že žem to zakřik.Sněh furt přibejvá a ze silnice to už ani nemizí.Navíc je tady mlha.Doporučuju si každou jízdu řádně rozmyslet,v zájmu bezpečí!!! Citovat
Guest minimaxa Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Krkonoše - špindl, hlásím 40-50cm sněhu, sjezdovky v plném provozu, ve Vrchlabí 20-30cm sněhu, silnice pečlivě uklizené. Od Herlíkovic nahoru bez solného posypu (KRNAP). Dneska sem měl celej den volnej, tak jsem vyrazil s 306kou na malej vejlet. Vrchlabí, Mladé Buky, Trutnov, Mladé buky, Pec pod Sněžkou, Jánské Lázně, Černý důl, Vrchlabí. Všude silnice v bezvadném stavu. Uklizené, se stálou vrstvou ujetého sněhu kryté štěrkovým posypem (tak jak má být:super) Cestou jsem potkal 3 menší kolize, všechny očividně způsobené nepřiměřenou jízdou ve zdejších podmínkách. A hádejte jaké měli všechny tři vozy poznávací značky? (ano, tušíte správně ) Citovat
Medvěd Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: minimaxa A hádejte jaké měli všechny tři vozy poznávací značky? (ano, tušíte správně ) Já, já, já to vím - TU nebo H Citovat
Petr 406 red Odesláno 28. listopad 2005 Odesláno 28. listopad 2005 Původně zaslal: minimaxa Krkonoše - špindl, hlásím 40-50cm sněhu, sjezdovky v plném provozu, ve Vrchlabí 20-30cm sněhu, silnice pečlivě uklizené. Od Herlíkovic nahoru bez solného posypu (KRNAP). Dneska sem měl celej den volnej, tak jsem vyrazil s 306kou na malej vejlet. Vrchlabí, Mladé Buky, Trutnov, Mladé buky, Pec pod Sněžkou, Jánské Lázně, Černý důl, Vrchlabí. Všude silnice v bezvadném stavu. Uklizené, se stálou vrstvou ujetého sněhu kryté štěrkovým posypem (tak jak má být:super) Cestou jsem potkal 3 menší kolize, všechny očividně způsobené nepřiměřenou jízdou ve zdejších podmínkách. A hádejte jaké měli všechny tři vozy poznávací značky? (ano, tušíte správně ) Tam u vás je to moc hezký vloni v zimě jsem tam byl a fakt skvělí Mám i hezký fotky :D Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 Taky jsem v nedeli 27/11/ videl po ceste z Rymarova do Prahy peknejch par aut zvanych \"prikopak\" Hlavne pred Usovem v tom kopci od Medlova, tam to bylo moc hezky, Avie a nejakej osobak radsi pod kopcem, nahore VW dodavka v prikopi. Ale UNIROYALKY ty jely uplne samy, sice to trochu hrabalo, ale jelo. Cestou z usovskyho kopecka ve vsi za mnou auto vjelo do zdi , v protismeru radsi nikdo ani nejel, vsichni stali radsi pod. Za Moravskou Trebovou chlapek s Feldou na letnakach No proste bomba, misto letnich 3,5 hodiny z toho bylo 5 h. [upravil dne 5/12/05 dtyrkas] Citovat
AKCZ Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 Původně zaslal: AKCZ Ja uz chci jarooooo....... Citovat
AKCZ Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 Původně zaslal: AKCZ Původně zaslal: AKCZ Ja uz chci jarooooo....... Dobree... tak az po zimnim klouzani Citovat
kšanda Odesláno 5. prosinec 2005 Odesláno 5. prosinec 2005 já vám dám jaro. eště ani nazačla zima. a slyšeli ste že se má teplota ochladit o 4-6 °C? už se těšim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.