Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

CHUMELÍÍÍÍÍÍÍ

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Tě asi vemu za slovo. ;)

No to klidně vezmi a a? jsi tu :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Holly

V pátek jedu přes Vrchlabí do Pece, tak to zkontroluju, jestli nekecáte.

Tak to vezmi malou zajížďkou přes Š.Mlýn a to budeš koukat :o Ve Vrchlabí je to ještě OK, ale dál do hor je to dooost hustýýý :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Holly

Na co jezdit do Špindlu, když jedu přes Jánky do Pece?

no v Jánkách tam toho bude taky požehnaně. Ale jestli chceš míň nervů po cestě, doporučuju cestu přes Mladé Buky a nejezdit přes Jánky. Pokud je kalamita, tak tam se málokdo vyškrábe.:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Autoškolič Dodo

Tak nám dneska v noci trošku popadal sníh, takže bude na 14 Prigl srazu trošku klouzavo. :super Teda aspoň doufám, že ten poprašek sněhu (zatím) do slalomu vydrží. :D

tady nasněžilo přes noc asi 5cm souvislé pokrývky a stále chumelí, tak doufám, že v Brně to je stejný...už se těším:D:aut

Odesláno

Takže situace je taková že žem to zakřik.Sněh furt přibejvá a ze silnice to už ani nemizí.Navíc je tady mlha.Doporučuju si každou jízdu řádně rozmyslet,v zájmu bezpečí!!!

Odesláno

Krkonoše - špindl, hlásím 40-50cm sněhu, sjezdovky v plném provozu, ve Vrchlabí 20-30cm sněhu, silnice pečlivě uklizené. Od Herlíkovic nahoru bez solného posypu (KRNAP).

Dneska sem měl celej den volnej, tak jsem vyrazil s 306kou na malej vejlet. Vrchlabí, Mladé Buky, Trutnov, Mladé buky, Pec pod Sněžkou, Jánské Lázně, Černý důl, Vrchlabí. Všude silnice v bezvadném stavu. Uklizené, se stálou vrstvou ujetého sněhu kryté štěrkovým posypem (tak jak má být:super)

Cestou jsem potkal 3 menší kolize, všechny očividně způsobené nepřiměřenou jízdou ve zdejších podmínkách. A hádejte jaké měli všechny tři vozy poznávací značky? (ano, tušíte správně :D)

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Krkonoše - špindl, hlásím 40-50cm sněhu, sjezdovky v plném provozu, ve Vrchlabí 20-30cm sněhu, silnice pečlivě uklizené. Od Herlíkovic nahoru bez solného posypu (KRNAP).

Dneska sem měl celej den volnej, tak jsem vyrazil s 306kou na malej vejlet. Vrchlabí, Mladé Buky, Trutnov, Mladé buky, Pec pod Sněžkou, Jánské Lázně, Černý důl, Vrchlabí. Všude silnice v bezvadném stavu. Uklizené, se stálou vrstvou ujetého sněhu kryté štěrkovým posypem (tak jak má být:super)

Cestou jsem potkal 3 menší kolize, všechny očividně způsobené nepřiměřenou jízdou ve zdejších podmínkách. A hádejte jaké měli všechny tři vozy poznávací značky? (ano, tušíte správně :D)

Tam u vás je to moc hezký vloni v zimě jsem tam byl a fakt skvělí :super Mám i hezký fotky :D:D

Odesláno

Taky jsem v nedeli 27/11/ videl po ceste z Rymarova do Prahy peknejch par aut zvanych \"prikopak\" ;)

Hlavne pred Usovem v tom kopci od Medlova, tam to bylo moc hezky, Avie a nejakej osobak radsi pod kopcem, nahore VW dodavka v prikopi. Ale UNIROYALKY ty jely uplne samy, sice to trochu hrabalo, ale jelo.

Cestou z usovskyho kopecka ve vsi za mnou auto vjelo do zdi ;) , v protismeru radsi nikdo ani nejel, vsichni stali radsi pod.

Za Moravskou Trebovou chlapek s Feldou na letnakach :myslim

No proste bomba, misto letnich 3,5 hodiny z toho bylo 5 h.

[upravil dne 5/12/05 dtyrkas]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...