Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, před časem jsem tady psal a řešil o ztrátě výkonu, auto začne trochu zabírat od 3000ot/min. Tak jsem to dnes nechal napíchnout a chyba následující :-) konečně vím čím to asi je, nemáte někdo schéma který ventil to je? Zkusil bych prozatím zkontrolovat a vyčistit kabely nebo ty konektory, díky za pomoc

post-51171-0-03274100-1434042021_thumb.j

post-51171-0-58084400-1434042054_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Takže možná by šel přehodit za jinej okolo jo? To bych potřeboval vědět k čemu jsou ty ostatní ale zase bych ten problém jen předal jinam,, takže nový můžu mít za 900, asi není nad čím přemýšlet, za zkoušku to stojí těch 900 , potom můžu jít po dalších věcech s čím by to mohlo souviset... Každopádně zatím díky moc

Upraveno uživatelem Matous10
Odesláno

Chyba na diagnostice stejná... Nevíte zda je tam to plus stálý? Nebo to něco spina? Napadlo mě zkusit tam navezt plus odjinud, třeba z vydaný baterky. Ale to staly předpokládám nebude

Odesláno

Ventil je napájaný frekvenčným napätím z RJ! Zmena frekvencie = regulácia turba! Žiadne stále "+" ! Napätie cca 5V .....jestli se nemýlim :myslim

Odesláno

Ale mas tam chybu ferinko.

A docela velkou...

V SZ te opravim...

No učím sa na vlastných chybách :mad: ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...