Guest StibTo Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 A presne vsichni ti, kdoz negativne ohodnotili muj predposledni prispevek se mohou sejit, podat si vzajemne ruce a pak jit treba do ****** - presne jste se vsichni mistni notoricti kverulanti zde podepsali. Alespon ze jediny z vas elton ma koule na to jit do toho a pokusit se neco zmenit. Citovat
agresssor Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Hele Gabo kdyz mas porad nejaky problem a je jedno s cim proc nezkusis jit do vedeni ci delat moderatora? Me by zajimalo jak by ses pak choval jestli stejne nebo bys byl benevolentni ke vsemu na co si stezujes nebo bys byl jeste horsi? Brecet a stezovat si umi kazdy ale jen malokdo ma koule na to se snazit neco zmenit. Tak bud chlap a prestan brecet a nebo si podej prihlasku. A pro vsechny ostatni, nechapu jak takovou kravinu muzete resit pomalu do roztrhani tel ci do krvavych hadek. Je to jen forum nic zivotne dulezityho tak proc si delat vrasky jeste s tim.... Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) A presne vsichni ti, kdoz negativne ohodnotili muj predposledni prispevek se mohou sejit, podat si vzajemne ruce a pak jit treba do ****** - presne jste se vsichni mistni notoricti kverulanti zde podepsali. Alespon ze jediny z vas elton ma koule na to jit do toho a pokusit se neco zmenit. Hošánku, to jsi trochu přehnal. Normální člověk, spíš popřemýšlí, že když to někomu stojí za to dát mu negativ, tak asi to prohlášení není příliš kvalitní. A o nějaké sebereflexi je asi těžké si nechat aspoň zdát. Myslím, že posílat lidi někam se na člověka Tvého vzdělání a inteligence zrovna moc nehodí a na člena vedení už vůbec ne. Škoda, měl jsem o Tobě trošíčku lepší mínění. No nic, lituji Tě, protože s tímto přístupem asi není jednoduché žít. Nevím kdo je podle Tebe kverulant a zda vůbec znáš význam toho slova. Pochybuji. Jinak poslušně hlásím, že mám také koule. Upraveno 11. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Charlie 1 Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 A presne vsichni ti, kdoz negativne ohodnotili muj predposledni prispevek se mohou sejit, podat si vzajemne ruce a pak jit treba do ****** - presne jste se vsichni mistni notoricti kverulanti zde podepsa li. Alespon ze jediny z vas elton ma koule na to jit do toho a pokusit se neco zmenit. StibTo nebud tak arogantni vse si delas bohuzel sam,ze tady do kazdyho rejes..... Jsou to jen reakce na tve chovani.... Tvoje chovani jako clena vedeni je velice nevhodne....obcas byt modem bych Ti dal ovoce.... Ale asi si myslel ,ze mame jit treba do lesika vid:-) Citovat
Krt€K Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Proč jen ve mně lesík evokuje gluteus maximus a nebo ženský pohlavní orgán :-D? Upraveno 11. červen 2015 uživatelem Krt€K Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Asi podle toho kam chodíš randit. Za mých mladých časů se chodilo do lesíka. Upraveno 11. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 ja nechapu jak tady furt muze nekdo psat o nesvobode a nemoznosti, a o tom jak jsou ty zly moderatori na ne skaredi. Ja tu nemel jedinej problem. Choval jsem se nevhodne? Dostal jsem ban. Chovam se normalne? Nemam problem. Kdyz me nekdo neco upravoval, vzdy to bylo spravne. Akorat proste to ego, to ego.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 co je to "vagina" ...? samomazaci, samocistici organ, ktery ma sakra slozity procesor rizeni. To neznas, tim se netrap Citovat
Guest minimaxa Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 A presne vsichni ti, kdoz negativne ohodnotili muj predposledni prispevek se mohou sejit, podat si vzajemne ruce a pak jit treba do ****** - presne jste se vsichni mistni notoricti kverulanti zde podepsali. Alespon ze jediny z vas elton ma koule na to jit do toho a pokusit se neco zmenit. Tomáši, myslím si, a je to pouze můj subjektivní názor, že jsi jako představitel klubu skončil. Člověk jako ty nemá ve vedení co dělat, potažmo jako moderátor fóra. Jsi ostudou tohoto spolku a bylo fatální chybou vedení dát funkci moderátora tobě. Promiň, ale tak to cítím... Citovat
Krt€K Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Scratchi, pokud někdo ve funkci moda někoho pošle kamkoliv, je to sakra špatně. Upraveno 11. červen 2015 uživatelem Krt€K Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) to sice ano, v tom s tebou Krtku souhlasim, ale uprimne me osobne vadi to vecny fnukani nekolika lidi..... jednoho, ze ho neprejmenovali, a druhyho, kterymu presunuli prispevek. Oba uz jen clenove, kteri z pro nich zasadnich duvodu sve clenstvi ukoncili. To fnukani mi prijde detinske, a kdyby mi to neustale nekdo predhazoval, at uz na foru, podpisem apod., tak bych byl taky nastvanej. Ja bych treba rad, aby neodchazeli starsi clenove, aby i zustavali radnymi cleny, ale uspokojit kazdeho blbinu a malichernost, proc je clenem, proste nejde, a zatim na to marne hledam recept. A na forech, kde je absolutni pohoda, je taky absolutni bordel. Takze ja jsem pro urcite restrikce, treba proste tu politiku je dobre, ze ji tu nemame, staci mi cerveny karty a podobny pseudoakce na facebooku, to je absolutni zumpa . Ja bych rad zachoval forum v takovem poradku, v jakem je aspon nyni, a zaroven i treba snizil zasahy, ale ty zasahy modu mi tady proste prijdou normalni a prijde mi jich, co vidim, dost malo. Ano, pokud nekdo neustale dela naschvaly, chapu, ze je na nej zamerena vyssi pozornost. S Kurtem si malokdo troufnul diskutovat, Radek, protoze je srazove velice aktivni, tak se s hodne lidma zna osobne a to mu i ve funkci superadmina, muze lehce pridelavat praci. Reakce Tomase byla horkokrevna, bohuzel. Ale jak se tady MotoMoto a dalsi osoby zastavaji jinych, ja se zastanu i Tomase. On je sice mod, ale je i normal clen. A to vyjadreni, ktere tam napsal, verim, ze napsal, jako clen a ne moderator. Upraveno 11. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat
Krt€K Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 (upraveno) Ano, souhlas s tím, že se fórum musí udržet v rozumných mezích. Nastavená pravidla akceptovat. Pokud ne, odejít. Ovšem pak se i musí důkladně vybírat modi. Arogance moci a horkokrevnost k dobru rozhodně není. No počkej...nelze rozdělovat jednoho člověka na dva, jak se to zrovna hodí.. Upraveno 11. červen 2015 uživatelem Krt€K Citovat
MotoMoto Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Scratch: Ano je to tak jak píšeš. Klid na práci a po práci legraci, ale vše jen v přesně vymezených mantinelech. Někdo je jednou zvolený a je jedno zda vedení klubu a nebo prezident a proto se proti němu nesmí říct ani popel. V tomhle se neshodneme. Možná je to fakt tím, že ty jsi tu dobu nezažil. Když ti říkali co můžeš a co nesmíš. Možná proto ti "staří" členové ten klub opouštějí. Já nevím, ještě jsem se jich neptal, ale pokud budu zvolený tak to bude první co udělám. Zeptám se jich, protože mě zajímá názor druhých a záleží mi na něm. Bez toho to nejde nikde a ani doma nejsi výsostným pánem. Každý zde ať řadový člen, nebo moderátor či člen vedení je součástí kolektivu a nic mu nedává, ale ani nebere právo se vyjádřit k dětí toho kolektivu. Je klidně možné, že jsou tu "prudiči", kteří mají pocit, že jim bylo ukřivděno. Je možné že modové a vedení to vidí jinak, ale to neznamená, že je potřeba zavřít ústa a dělat že je vše OK. Vždy to je o diskusi. A pak je vždy lepší se víc ptát než dělat. Pak možná tady bude ten požadovaný klid. Ale ne tím, že jak jsme již obrazně použil tu postavíme ploty. Citovat
Béďa Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Navážíte se tu do módů ale StibTo se stal moderátorem společně s funkcí ve vedení, nikoliv opačně! Mám pocit, jako kdyby tu byli někteří prvně nebo si prostě vytvářeli svoji alternativní realitu která se jim hodí do krámu. Chcete soudit StibTa? Můžete, je to vaše právo ale neodvolávejte se pořád na jeho funkci, ta s tím nemá nic společného! Citovat
Krt€K Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Hele, jakákoliv funkce s sebou nese odpovědnost. Za sebe, za tu funkci. A ať chceš nebo ne, chování by tomu mělo odpovídat. Citovat
Béďa Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Jasně, na jednu stranu chcete módy kontrolovat, omezovat jejich pravomoce a na druhou stranu jakmile má nějaký názor mód který je stejným členem jako ty nebo kdokoliv jiný je to špatně. Je to přeci MOD a ten takhle mluvit nesmí! Dobrá logika ale trochu jednostranná. MotoMoto: k tobě asi takto, netušil jsem že si takový populista ale rozjel si tu svou kampaň velice slušně, klobouk dolů.. Sagic ohodnotil 1 Citovat
Vvitty Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 Béďo když ono se dost špatně rozlišuje kdy Stibtak odpovídá sám za sebe a kdy se vyjadřuje jako člen vedení nebo moderator - mimo jiné má tu hodnost u každého příspěvku. Jednou kandidoval do vedení a s tím kromě pravomoci jde ruku v ruce i odpovednost - treba za to co napise. Stibto, dekuji za krasny priklad souladu prispevku s pravidly 6 a 7 . Mozna bys mohl jit na chvili do mrazaku, venku zacina byt vedro a hrozi upal, uzeh a jine nezdrave se projevujici veci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.