Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mazání nálady administrátorem  

32 hlasů

1. 1. Porušuje nálada . . . . od doby hájení 2015 jako neřád . . . pravidlo č. 6. a 7.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Vojín Kefalín a čo si predstavujetě pod takým slovom populista? :D

Nevím co jsem rozjel, asi to víš lépe, možná by stačilo se podívat na mé příspěvky z dob dávno minulých, když ještě o volbách či kandidatůře nepadlo ani slovo. Ale co je určitě pro mě důležité, že jsem to rozjel šlušně. Ano šlušně.

Odesláno

Jak jinak nazval toto? Pro někoho slušný pro někoho populistický, přeber si to jak chceš.

"Nakonec letošní volby ukážou co chtějí členové za další postup. Zda chtějí pořádek a klid za cenu mříží a ostnatých drátů a omezování pod výhružkou vyloučení a nebo přátelské prostředí, možná se spoustou balastu, který nemusejí číst, ale také bez omezování a umravňování."

Odesláno (upraveno)

Populismus (z latinského výrazu populus – lid) je politická doktrína, která popisuje jednání, při kterém političtí aktéři proti sobě staví „lid“ a „elity“.[1][2] Je tedy zaměřen proti elitářství

Kde prosím stavím proti sobě lid a elity a kde se stavím proti elitářství?

Copak to tu v klubu někde je? Myslím elitářství.

Pokud umím číst, tak proti sobě stavím něco by se mohlo nazvat totalitou (ale proboha neberte to doslovně) a svobodu projevu. Znovu opakuji ne doslovně. Snad tedy budu pro voliče dostatečně čitelný.

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

to je zase turbovlákno .... jo, skoro se i tesim, az budu mit od vseho pokoj :P

Odesláno (upraveno)

Tak se to prosím Béďo nauč také, ať pak ...... :papa

Jasně a budeme se milovat pod oblaky bílými na modrém nebi a kouřit u toho trávu. :D

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

to je zase turbovlákno .... jo, skoro se i tesim, az budu mit od vseho pokoj :P

Fakt neviem preco sa tomu cudujete , ked na posledne dve stranky , ste prilial benzin do ohna vy sam...

Co sa tyka temy , tak uz skoro 90% , hlasujucich si mysli , ze nie....

Ja osobne si stale myslym , ze mod , by v tejto oblasti vobec nemal zasahovat ......

vobec sa nebudem cudovat , ked sem zas po case pridem a zistym , ze som som napr.zena....vdaka aktivite mod......

je tu jeden zasadny problem , ktory si vela ludi myli ....pozor , toto nie je verejne forum.....toto je club.....

Odesláno

je tu jeden zasadny problem , ktory si vela ludi myli ....pozor , toto nie je verejne forum.....toto je club.....

.

Tohle jsi napsal velmi hezky :potlesk

Odesláno (upraveno)

v ankete neni polozka typu: je mi to uplne sumak, normalni clovek by si to vyridil pres soukrome zpravy.........

Temat na reseni pred volbama je evidentne hodne. Aktivita s moderatory a jejich vymenou mela prijit po volbach......

JO A NEDA MI TO, TAKY JSTE SI VSIMLI, ZE AKTIVITA nekterych clenu stoupa :D, snad aby se zviditelnili pred volbama :D

No nic.... mozna muj pocit....

doufám,že nepočítáš mezi ty členy s aktivitou před volbami i moji maličkost :myslim;)

A presne vsichni ti, kdoz negativne ohodnotili muj predposledni prispevek se mohou sejit, podat si vzajemne ruce a pak jit treba do ****** - presne jste se vsichni mistni notoricti kverulanti zde podepsali. Alespon ze jediny z vas elton ma koule na to jit do toho a pokusit se neco zmenit.

už ti v tom seznamu chybím jenom ja [emoji14] . . . tak za tohle vyjádření máš ode mě mínus taky(ale tady)

Hele Gabo kdyz mas porad nejaky problem a je jedno s cim proc nezkusis jit do vedeni ci delat moderatora? Me by zajimalo jak by ses pak choval jestli stejne nebo bys byl benevolentni ke vsemu na co si stezujes nebo bys byl jeste horsi? Brecet a stezovat si umi kazdy ale jen malokdo ma koule na to se snazit neco zmenit. Tak bud chlap a prestan brecet a nebo si podej prihlasku.

A pro vsechny ostatni, nechapu jak takovou kravinu muzete resit pomalu do roztrhani tel ci do krvavych hadek. Je to jen forum nic zivotne dulezityho tak proc si delat vrasky jeste s tim....

ja nemám pořád problém,po odhlášení z fcb a nezaplacení příspěvku jsem spokojeně fungoval na foru. . . . až do doby než mi začala mizet nálada a nikdo se k tomu nepřihlásil . . . byla doba kdy jsem chtěl být moderátor-ale nebyla vůle ze strany vedení-nebyl nábor. . . přihlášku nepodám z důvodu že jsem neřád a nadále to tak i zůstane

edit: podle mě bezdůvodně mizela. . . a zdá se,že nemyslím si to jenom ja

Navážíte se tu do módů ale StibTo se stal moderátorem společně s funkcí ve vedení, nikoliv opačně! Mám pocit, jako kdyby tu byli někteří prvně nebo si prostě vytvářeli svoji alternativní realitu která se jim hodí do krámu. Chcete soudit StibTa? Můžete, je to vaše právo ale neodvolávejte se pořád na jeho funkci, ta s tím nemá nic společného!

Béďa,kde jsi četl takovou věc,že si nevážíme módů ?

edit: pardon navážíte . . . no naváží se někdo do všech modů nebo myslíš "jenom" StibTa

to je zase turbovlákno .... jo, skoro se i tesim, az budu mit od vseho pokoj [emoji14]

no turbovlákno je pro tebe skoro všude kde dostaneš nějaký mínus . . . jinak tě plně chápu a docela ti věřím,že budeš mít od všeho pokoj . . . . ale za většinu negativních názorů na tvoji osobu si můžeš Tomáši sám :( (nemyslím to zle,chtělo by to jenom slušněji reagovat a neposílat lidi na jiné fóra,do lesa a do ******) Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno (upraveno)

No to vis, nekdy uz to jinak nejde ;)  A nemusim se ani moc premahat nebo neco krotit. Takovahle iniciativa na me proste pusobi dle hesla "na hruby pytel hruba zaplata". Jeste ze jde jen o debaty na internetovem foru, a tedy v podstate o *****.

Upraveno uživatelem StibTo
Buď se vyjadřuj slušně nebo radiš vůbec!
Odesláno (upraveno)

Scratch: Ano je to tak jak píšeš. Klid na práci a po práci legraci, ale vše jen v přesně vymezených mantinelech. Někdo je jednou zvolený a je jedno zda vedení klubu a nebo prezident a proto se proti němu nesmí říct ani popel. V tomhle se neshodneme. Možná je to fakt tím, že ty jsi tu dobu nezažil. Když ti říkali co můžeš a co nesmíš. Možná proto ti "staří" členové ten klub opouštějí. Já nevím, ještě jsem se jich neptal, ale pokud budu zvolený tak to bude první co udělám. Zeptám se jich, protože mě zajímá názor druhých a záleží mi na něm. Bez toho to nejde nikde a ani doma nejsi výsostným pánem. Každý zde ať řadový člen, nebo moderátor či člen vedení je součástí kolektivu a nic mu nedává, ale ani nebere právo se vyjádřit k dětí toho kolektivu. Je klidně možné, že jsou tu "prudiči", kteří mají pocit, že jim bylo ukřivděno. Je možné že modové a vedení to vidí jinak, ale to neznamená, že je potřeba zavřít ústa a dělat že je vše OK. Vždy to je o diskusi.

A pak je vždy lepší se víc ptát než dělat. Pak možná tady bude ten požadovaný klid. Ale ne tím, že jak jsme již obrazně použil tu postavíme ploty.

MotoMoto: členství jsem ukončil, ale teď mě mrzí, že tě nemůžu podpořit při volbách. Doufám, že se tam dostaneš i tak a podaří se ti to tu trochu urovnat.

Jinak jsem označován za prudiče, ale ukřivděno mi tu nikdy nebylo, tak to mám asi vrozený..

Upraveno uživatelem Sagic
Odesláno

Sagic: Děkuji za slova podpory. Co bych si nejvíce přál, je to aby se do vedení dostalo co nejvíce lidí, kteří by chtěli něco změnit a to k lepšímu. Jak už tu řeklo mnoho lidí, nelze se zalíbit všem, ale jde dělat svoji práci tak aby člověk mohl říct i třeba sám sobě, že udělal maximum. Je potřeba vnímat klub jak živý organismus a je třeba se podle něj chovat. A jak jsem říkal naslouchat druhým. To umíme moc málo, raději každý posloucháme jen sám sebe.

Odesláno

Tak ta posledni veta je krasna :D, a mela by se aplikovat pro vsechny, aby si to VSICHNI uvedomili

Odesláno (upraveno)

Ne, nemá sklopit uši ale nemá furt dokola a do nekonečna psát, jak je to tu nespravedlivé :( Je fakt divný, že toto vyvolávájí věčně nespokojený furt stále stejný lidi.

ja nepíšu pořád dokola jak je to tu nespravodlivé,udělal to admin a měl to schválený vedením tak to muselo být spravedlivé. . . no ne ;):myslim:D

ja jsem se jenom zeptal členů jak to vidí,jestli ta nálada porušuje pravidlo 6. a 7.. . . . tak tu netoč o tom,že to tu je nespravodlivé. . . nebo vidíš v prvním příspěvku a anketě něco o spravedlnosti?

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Tomáši, myslím si, a je to pouze můj subjektivní názor, že jsi jako představitel klubu skončil. Člověk jako ty nemá ve vedení co dělat, potažmo jako moderátor fóra. Jsi ostudou tohoto spolku a bylo fatální chybou vedení dát funkci moderátora tobě. Promiň, ale tak to cítím...

V poradku, dekuji za nazor. Nehodlam se ani jako "predstavitel klubu" dale realizovat. Tech cca 14 dni to jeste vydrzis...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...