kriz38 Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Potřeboval bych dopsat do TP pneu 185/65 R14 na Peugeot 306 1,8 16V, r.v. 2000, Hatchback. Byl jsem na STK a zjistil jsem, že mám zapsané pouze 185/60 R14 82H, bohužel jsem auto koupil se dvěma sadama pneu 185/65 R14 a i rezerva má stejný rozměr, nevěnoval jsem tomu tedy pozornost, je to poměrně běžný rozměr, myslím si tedy, jestli nenastala chyba při zápisu do TP, nerad bych přišel o dvě sady pneu. Ješte mám v TP 175/70 a 175/65. Je možné někde dohledat chybný zápis do TP, případně nechat dopsat alternativní rozměry pneu do TP? Citovat
Almanil Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Rozměry se dopisují na základě typového listu, takže to půjde u tebe asi docela těžko. Teoreticky můžeš zkusit zastoupení Peugeotu, ale to pokud vím moc přístupné nebylo. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Dej sem VIN, protože rozměr 185/65 R14 běžně v tomto ročníku vyjížděl z fabriky, pokud na voze nebyly příplatkové 15" kola, tudíž je tu velká pravděpodobnost, že bude uveden i v charakteristice vozidla v Peugeotu. V tomto případě bych očekával, že Peugeot vydá potvrzení o tomto rozměru. Jen je zvláštní, že tam máš i ty 175 ... ale asi záleží pro jaký trh byl vůz určen... rezerva je Michelin MTX? Pokud ano, je to originál. Citovat
kriz38 Odesláno 7. červen 2015 Autor Odesláno 7. červen 2015 VF37CLFYE32983276 s Peugeotem jsem mluvil, ale tam mi bylo řečeno, že je možné zkusit poslat kopii velkého TP na atesty pneu za poplatek 1500,-, ale servisák mi na rovinu řekl, že je mizivá šance, že by to prošlo... Čekal bych, že to Peugeot bude mít někde zapsané, které pneu a disky jdou na daný model. Rezervu zjistím... Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 Charakteristiky vozidla Charakteristiky vozidla Modelová řada 306 MODERNIZOVANÝ Č. APV/PR 08508 81 2 0226 Datum poč. záruky 3.4.2000 Směrnice EU e2*93/81*0148*02 Všeobecné informace DRUH VÝROBKU OSOBNÍ VOZIDLO OBCHODNÍ ZNAČKA / TYP ORGÁNU PEUGEOT MODELOVÁ ŘADA 306 MODERNIZOVANÝ TYP KAROSERIE SEDAN 3-DVEŘOVÁ ÚROVEŇ VÝBAVY STUPEŇ 2D MOTOR VSTŘIKOVÁNÍ XU7JP4 PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ LÁTKA MERLIN + EFKA "HH" BARVA ČALOUNĚNÍ "FY" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) BE3 V MOTOR (TYP) MOTOR TYP XU/XUD PŘÍDAVNÝ EMBLÉM, RŮZNÉ BEZ PŘÍD MONOGRAMU EMBLÉM XS Charakteristiky vozidla ÚROVEŇ VÝBAVY STUPEŇ 2D TYP LAKU LAK METALICKÝ LESKLÝ TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ LÁTKA MERLIN + EFKA "HH" BARVA ČALOUNĚNÍ "FY" PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) BE3 V ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU CT 22 X 19 Přívod paliva do motoru PŘIDRUŽENÁ VARIANTA VSTŘIKOVÁNÍ SYSTÉM VSTŘIKOVÁNÍ SAGEM MOTOR VSTŘIKOVÁNÍ XU7JP4 UZÁVĚR HRDLA PALIVOVÉ NÁDRŽE UZÁVĚR NÁDRŽE BEZ ZÁMKU DETEKTOR VODY FILTRU MOTOROVÉ NAFTY BEZ DETEKCE VODY V NAFTOVÉM FILTRU BLOK VÁLCŮ (MATERIÁL) HLINÍKOVÁ SKŘÍŇ VÁLCŮ PALIVO BEZOLOVNATÝ BENZÍN EMISNÍ PŘEDPIS (MOTOR) ODST EMISÍ EU 95 (MOTOR) HRUBÝ FILTR MONTÁŽ BEZ PREFILTRACE MOTOR (TYP) MOTOR TYP XU/XUD KATALYZÁTOR KATALYZÁTOR 3 DÍLNÝ CHLAZENÍ OLEJE BEZ VÝMĚNÍK CHLAD KAPALINY/OLEJE TRYSKA PRO OCHLAZOVÁNÍ MOTORU SKŘÍŇKA ROZBOČENÍ T› CHL KAPALINY MOTORU OHŘEV OKRUHU ODVODU PLYNŮ Z KLIKOVÉ SKŘÍNĚ BEZ ŽHAVENÍ OKRUHU ZASTAVENÍ PŘÍVODU PALIVA S ODPOJENÍM PŘÍVODU PALIVA ZMĚNA VÝKONU (MOTOR) STANDARDNÍ VÝKON PŘEDPIS 70/221 (UNIKÁNÍ PALIVA) SE ZPĚTNOU KLAPKOU REOSTAT BEZ REOSTATU TECHNICKÝ EMISNÍ PŘEDPIS VOZIDLA TECHNICKÉ ODSTRAŇOVÁNÍ EMISÍ VOZIDLO L3 VENTILÁTOR 1 VENTILÁTOR 2 RYCHLOSTI 120W ZACHYCOVÁNÍ BENZINOVÝCH PAR ODS BENZ PAR ŘÍZENÉ Převodovka - Poloosy PŘEVODOVÉ ÚSTROJÍ MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 PŘEVODOVKA (TECHNICKÉ ÚDAJE) BE3 V PŘEVODOVÝ POMĚR CP 19 X 75 SOUKOLÍ POHONU RYCHLOMĚRU CT 22 X 19 STYL KOLA SLITINOVÝ RÁFEK ILEA SPOJKA SPOJKY OVL LANKEM POSILOV VZDUŠNICE BEZDUŠOVÁ BEZPEČNOSTNÍ ZABLOKOVÁNÍ PŘEVODOVKY BEZ UZAMČENÍ PŘEVODOVKY DIFERENCIÁL (PŘEVODOVKA) DIFFERENTIEL STANDARD PNEUMATIKA (ROZMĚRY, TYP) PNEUMATIKA 185X65X14 H KOLA S PNEUMATIKAMI RÁFEK 5 PALCŮ 1/2 KOLO (TYP) MONTÁŽ SLITINOVÉHO RÁFKU TYP PŘEVODOVKY MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA BE3R Odpružení - Řízení - Brzdy PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM ABS PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM KOL ABS ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUT TYČ ZAD PRŮM 19 BEZPEČNOSTNÍ ZAŘÍZENÍ PROTI KRÁDĚŽI STANDARDNÍ ALARM ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VPŘEDU PRŮMĚR 18 PROTIPROKLUZOVÉ ZAŘÍZENÍ BEZ PROTISKLUZOVÉHO SYS HLAVNÍ BRZDA ELEKTRONICKÉ ROZDĚLENÍ BRZ TLAKU BRZDA TYP PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ABS5 PŘÍDAVNÉ BOSCH Karosérie - Vybavení ZAŘÍZENÍ PRO PŘIPOJENÍ PŘÍVĚSU BEZ TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ AKUSTICKÉ HOUKAČKY STANDARDNÍ HOUKAČKA ANTÉNA ANTÉNA STŘECHY KRÁTKÁ UZÁVĚR HRDLA PALIVOVÉ NÁDRŽE UZÁVĚR NÁDRŽE BEZ ZÁMKU RAMENO STĚRAČE SKLA PŘED STÍRÁTKO BEZ DEFLEKTORU STAHOVACÍ STŘECHA BEZ KAPOTY ZADNÍ AERODYNAMICKÝ SPOILER MONTÁŽ S ZAD DEFLEKTOREM BOČNÍ OZDOBNÉ LIŠTY (ROZMĚRY) BOČNÍ OCHR LIŠTY ŠÍŘKA=40+PRAHU OZDOBNÝ KRYT KOLA (STYL) ODRAZKA STYL ILEA PŘÍDAVNÁ OCHRANA (POD MOTOREM) BEZ DOPLŇOVÉHO KRYTU POD MOTOREM HARD TOP (SNÍMATELNÁ PEVNÁ STŘECHA) BEZ PEVNÉ STŘECHY OZDOBNÁ KONCOVKA VÝFUKU S INTEG OZDOBNÝM NÁSTAVCEM VÝFUKU PROTIHLUKOVÁ IZOLACE MOTOROVÉHO PROSTORU BEZ ODHLUČNĚNÍ STĚRAČ SKLA ČELNÍHO OKNA PŘED STÍRAČ SE SNÍMAČEM INT DEŠTĚ STĚRAČ SKLA ZADNÍHO OKNA ZAD STÍRAČ STĚRAČ SVĚTLOMETU BEZ STÍRAČE SVĚTLOMETU UZÁVĚR PŘEDNÍHO ČELA MŘÍŽKA NÁR NEUZAVŘENÁ NÁRAZNÍK NÁR SPORT PŘED/ZAD V BAR KAR OD MR2000 NOSIČ ZAVAZADEL MONTÁŽ BEZ NOSIČ ZAVAZADEL SVĚTLOMET DO MLHY SVĚTLOMETY DO MLHY ZVLÁŠTNÍ SVĚTLOMET (DVOJITÁ OPTIKA) SVĚTLOMET S DVOJITOU ODR PAR VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (NA STRANĚ ŘIDIČE) VNĚJ ZRC ŘIDIČE VYHŘÍVANÉ ELEKTRICKÉ OVL VNĚJŠÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO (NA STRANĚ SPOLUJEZDCE) VNĚJ ZRC SPOLUJ VYHŘÍVANÉ ELEKTRICKÉ OVL NÁHRADNÍ KOLO PLECHOVÝ RÁFEK+STAND PNEU VNĚJŠÍ DOPLŇKY KLIK VN+ZRC C C /ZAD Č ST HL NEUT DRŽÁK NÁHRADNÍHO KOLA STAND DRŽÁK NÁHRADNÍHO KOLA OSTŘIKOVAČ SKLA ZADNÍHO OKNA ZADNÍ OSTŘIKOVAČ SKEL OTVÍRACÍ STŘECHA PEVNÁ STŘECHA BARVA STAHOVACÍ STŘECHY BEZ KAPOTY OZDOBNÉ LIŠTY NÁRAZNÍKU PÁSKY NÁRAZNÍKŮ V BARVĚ KAROSÉRIE ZADNÍ OKNO (TYP) VYHŘÍVANÉ ZAD OKNO OKNO (VZHLED) ODSTÍN OKNO U ZADNÍHO SLOUPKU (DRUH) SKLOP SKLO ZAD ČÁSTI STŘECHY Vybavení interiéru TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ LÁTKA MERLIN + EFKA "HH" BOČNÍ LOKETNÍ OPĚRKA (TYP) LOKETNÍ OP BOČ PĚNOVÁ PŘED+LISOVANÁ ZAD ALARM BEZ ALARMU ZADNÍ OPĚRKA HLAVY BEZ ZAD OPĚRKY HLAVY PŘEDNÍ OPĚRKA HLAVY OPĚRKA HLAVY PŘED SEŘÍDITELNÁ ZADNÍ SEDADLO DĚLENÉ SKLOPNÉ SEDADLO LOKETNÍ OPĚRKA ZADNÍHO SEDADLA BEZ ZAD LOK OPĚR LIŠTA PODLAHY LOŽNÉHO PROSTORU BEZ PODLAHY NAKL PROSTORU KRYT ZAVAZADEL S KRYTEM ZAVAZADEL ZADNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS PÁSU ZAD NAVÍJEČ+VENT STAT PŘEDNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS PÁS S PŘEDPÍNAČEM BEZ SIGNALIZACE PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ NORMÁLNÍM PODNEBÍM RYCHLOSTNÍ STUPNICE STUPNICE V KM/H VNITŘNÍ VYBAVENÍ (KLIČKY) PŘED KLIKY+ZAD S TÁHLY OTÁČKOMĚR RUČIČKOVÝ OTÁČKOMĚR KONZOLA KONZOLE DLOUHÁ S VEDENÍM VZDUCHU STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO OSVĚTLENÍ ÚLOŽNÉHO PROSTORU BEZ OSVĚTLENÍ PŘIHRÁDKY OSVĚTLENÍ ZAVAZADLOVÉHO A LOŽNÉHO PROSTORU OVL AUTO OSVĚTLENÍ ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU NEBO KRYTU NÁKL PROSTORU VYBAVENÍ PŘÍSTROJOVÉ DESKY PŘED OK TEPEL SMRŠŤ FÓLIE+KRYT LAK RŮZNÁ VNITŘNÍ SVĚTLA ČTEČKA KARTY SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ (CHARAKTERISTIKY) 5 ČÍSELNÍKŮ S OSVĚTLENOU RUČIČKOU OTÁČKOMĚR (ZÁZNAM SIGNÁLU) OTÁČKOMĚR INF ŘÍDICÍ JEDNOTKY UKOTVENÍ DĚTSKÝCH SEDAČEK BEZ UPEV BODŮ DĚTSKÉ SEDAČKY REPRODUKTOR 4 REP(2 COAX/PŘ DV+2 2MEMB/ZAD PLOCHA) OVLÁDÁNÍ AUTORÁDIA DÁLKOVÉ OVL AUTORÁDIA STÍNĚNÍ (ROLETKA, BOČNÍ SLUNEČNÍ CLONA, CLONA STŘEŠNÍHO OKNA) BEZ ZAD ROLET NASTAVENÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE BEZ ZVEDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDÁKU U SPOLUJEZDCE OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE MANUÁLNÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OVL PŘED SEDADLA SPOLUJEZDCE MANUÁLNÍ NASTAVENÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OPĚRADLO ŘID SKLOP DRŽ LOMB+BOČ UPEV NASTAVENÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE SKL OPĚR SPOLUJ DRŽADLO LOMB+BOČ UPEV STROPNÍ KONZOLA DLOUHÁ STROPNÍ KONZOLE OVLÁDÁNÍ STARTOVACÍ KLAPKY BEZ OVLÁDÁNÍ SYTIČE UKAZATEL VNĚJŠÍ TEPLOTY INDIKÁTOR VNĚ TEPLOTY KOMPAKTNÍ DISK BEZ MONTÁŽE KOMPAKTNÍHO DISKU SPOUŠTĚČ ZADNÍHO OKNA BEZ OTEVÍRÁNÍ ZAD OKEN SPOUŠTĚČ PŘEDNÍHO OKNA U ŘIDIČE ELEK OVL OTEVÍRÁNÍ PŘED OKNA ŘIDIČE SPOUŠTĚČ PŘEDNÍHO OKNA U SPOLUJEZDCE OTEV PŘED OKEN SPOLUJ ELEKTRICKÉ OVL HODINY DIGITÁLNÍ HODINY KOSMETICKÉ ZRCÁTKO ŘIDIČ+SPOLUJEZDEC BEZ OSVĚTLENÍ UKAZATEL HLADINY OLEJE ČIDLO HLADINY OLEJE VYHŘÍVACÍ VLOŽKA NEVYHŘÍVANÉ SED PŘEDNÍ BOČNÍ AIRBAG NAFUKOVACÍ VAK PŘED BOČNÍ AIRBAG SPOLUJEZDCE NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ SPOLUJEZDCE PAKET VÝBAVA BEZ SADA VÝBAVY NEUTRALIZACE AIRBAGU MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU STROPNÍ SVÍTILNA OVL PŘED DVEŘÍ - STROPNÍHO SVÍTIDLA PŘED+ZAD SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ OCHRANA PŘEDNÍHO MÍSTA BEZ ODDĚLOVACÍ MŘÍŽKY ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ AUDIOSYSTÉM S PŘEHRÁV KOMPAKT DISKŮ A RDS "RD1" CHLAZENÍ KLIMATIZACE REGULOVANÁ KLIMATIZACE TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) BEZ REGULACE RYCHLOSTI OVLÁDÁNÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE ZDVIH ZAŘÍZENÍ ŘIDIČE PODÉL SEŘÍZENÍ REOSTAT BEZ REOSTATU VRCHNÍ KOBEREC (VZHLED) BEZ PODKL KOBERCE AIRBAG ŘIDIČE NAFUKOVACÍ VAK NA STRANĚ ŘIDIČE KOBEREC KOBEREC DILOURS F330 KONTROLKA OPOTŘEBENÍ BEZ KONTROLKY OPOTŘ BRZD DESTIČEK VNITŘNÍ OCHRANA BEZ OCHRANNÉ SÍŤKY KONTAKT / SPÍNACÍ SKŘÍNKA TRANSPONDÉR KONTROLKA HLADINY CHLADICÍ KAPALINY BEZ KONTROLKY MNOŽSTVÍ CHLAD KAPALINY PŘIZPŮSOBENÍ OBLOŽENÍ BEZ ÚPRAVY OBLOŽENÍ OVLÁDÁNÍ ZAMYKÁNÍ UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ ZADNÍ OKNO (TYP) VYHŘÍVANÉ ZAD OKNO OKNO U ZADNÍHO SLOUPKU (DRUH) SKLOP SKLO ZAD ČÁSTI STŘECHY VOLANT PĚN VOLANT 3 RAM ZAMYKÁNÍ ÚLOŽNÉHO PROSTORU ODKLADNÍ PŘIHRÁDKA S UZAMYK VENTILÁTOR 1 VENTILÁTOR 2 RYCHLOSTI 120W Elektroinstalace ALTERNÁTOR ALTERNÁTOR TŘÍDY 7 AKUSTICKÉ HOUKAČKY STANDARDNÍ HOUKAČKA AKUMULÁTOR AKUMULÁTOR L1 250 STARTÉR SPOUŠTĚČ TŘÍDY 3 OSVĚTLENÍ ÚLOŽNÉHO PROSTORU BEZ OSVĚTLENÍ PŘIHRÁDKY OSVĚTLENÍ ZAVAZADLOVÉHO A LOŽNÉHO PROSTORU OVL AUTO OSVĚTLENÍ ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU NEBO KRYTU NÁKL PROSTORU ZVLÁŠTNÍ OSVĚTLENÍ BEZ ZVLÁŠTNÍHO OSVĚTLENÍ RŮZNÁ VNITŘNÍ SVĚTLA ČTEČKA KARTY STROPNÍ SVÍTILNA OVL PŘED DVEŘÍ - STROPNÍHO SVÍTIDLA PŘED+ZAD SVĚTLOMET DO MLHY SVĚTLOMETY DO MLHY SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ ZVLÁŠTNÍ SVĚTLOMET (DVOJITÁ OPTIKA) SVĚTLOMET S DVOJITOU ODR PAR Značky výbavy PŘIDRUŽENÁ VARIANTA VSTŘIKOVÁNÍ SYSTÉM VSTŘIKOVÁNÍ SAGEM PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ABS5 PŘÍDAVNÉ BOSCH Různé KRITÉRIA VARIACÍ, CÍLOVÁ KLIENTELA JEDNOTNÁ TERMINOLOGIE LCDV VYTVOŘENÁ PRO ZAVEDENÍ VERZE 16 ATMOSFÉRA NORMÁLNÍ OVZDUŠÍ STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO BOČNÍ NÁRAZY DVEŘE NEZESÍLENÉ SADA KLÍČŮ 1 KLÍČE PLIP VF+1 HLAVNÍ IDENTIFIKAČNÍ KLÍČ TĚSNĚNÍ ZABRAŇUJÍCÍ VNIKÁNÍ NEČISTOT TĚSNĚNÍ PROTI NEČISTOTÁM JÍZDA ŠŤASTNOU CESTU VNĚJŠÍ DOPLŇKY KLIK VN+ZRC C C /ZAD Č ST HL NEUT KONTROLA RYCHLOSTI BEZ KONTROLY PŘEKR RYCHLOSTI ROZVODNÁ JEDNOTKA SKŘÍNKA 23 POJISTEK VÝSTRAŽNÝ TROJÚHELNÍK ÚPRAVA VÝST TROJÚHELNÍK Je to tam,185/65 R14. Takže bych zašel za nějakým dealerem, předložil VTP a chtěl doklad o originál rozměru, se kterým vůz vyjel z fabriky s tím, že při tisku VTP udělali chybu. Pak s tím hurá na magistrát. Citovat
kriz38 Odesláno 7. červen 2015 Autor Odesláno 7. červen 2015 Super, děkuju moc. Jenom jsem si všiml ve výpisu, že je tam motor XU/XUD a já mám LFY podle TP bylo to opraveno z LFZ, co to může znamenat? Citovat
kriz38 Odesláno 7. červen 2015 Autor Odesláno 7. červen 2015 Aha, díky za poučení, dám vědět jak jsem dopadl s opravou zápisu v TP Citovat
kriz38 Odesláno 9. červen 2015 Autor Odesláno 9. červen 2015 Mám novinky, odepsali mi z Peugeotu, že to půjde formou atestace, ale prý v tomto případě bude verdikt určitě pozitivní, ale i tak to stojí 1500,- No, pořád lepší než nový dvě sady gum... Citovat
MilanF1 Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Je to v Service Boxu, takže ti to určitě zapíšou, protože s těmito gumami vyjelo auto z fabriky. Tobě odepsali z Peugeot ČR, nebo od nějakého dealera? Já bych spíše zkusil zajet k nějakému dealerovi, zda vydá potvrzení, s tím by snad neměl být problém, když tento rozměr mají v systému. Pokud bys tento rozměr neměl v Servis Boxu, Peugeot by ti nic jiného nedovolil ... Citovat
kriz38 Odesláno 9. červen 2015 Autor Odesláno 9. červen 2015 Odepsali mi od dealera, že to stejně půjde přes atesty... Taky by mi stačilo něco co bych použil pro opravu zapsaných pneu na magistrátu, což by mohlo být nějaké prohlášení a nemuselo by stát 1500,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.