Vincent1 Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 o se mi dnes přihodilo: umyju v myčce 607 2,2hdi, ujedu asi 30km...jedu k pumpě, dochází mi nafta...přijíždím ke stojanům a už to cuká, dojedu tam setrvačností (díky Bohu). Natankuju a obsluha mi říká, zdá se mi to, nebo ne..? kouří se vám z motoru..tak si říkám,..,no to je ještě z té myčky, nevěnuju tomu pozornost...ujedu asi 100m a konec...motor chcípnul...otevřu motor. prostor a všude cítím naftu a kouř z nafty, co je nastříkaná na motoru..za autem čára od nafty. Sundám plast. kryt a vidím, že všechny 3 hadice co jsou přivedeny k palivovému filtru jsou normálně volné, nezacvaklé...proto ta stříkající nafta. otřu vše od nafty, nacvaknu hadice a normálně odjedu... můžete mi to někdo prosím vysvětlit....? nikdo s ničím nemanipuloval,naposledy před dvěma měsíci jsem byl na výměně oleje... logicky...nějaký vysoký tlak paliva???? nebo přicpaný filtr?? nebo?? Citovat
HonzaC2 Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 A pri te vymene oleje ti menili i palivovy filtr? Citovat
Vincent1 Odesláno 6. červen 2015 Autor Odesláno 6. červen 2015 už nějakou dobu nehulím...tedy před jízdou...vole...:-) kdepak, měnili jen olej a olej filtr...ufff Citovat
Vincent1 Odesláno 7. červen 2015 Autor Odesláno 7. červen 2015 už nějakou dobu nehulím...tedy před jízdou...vole...:-) kdepak, měnili jen olej a olej filtr...ufff tak jsem preventivně vyměnil palivový filtr....černej jak bota!!! Citovat
ozzy56 Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 když byl černý jak bota, tak to nebylo preventivně, to bylo hodně pozdě Citovat
Vincent1 Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 když byl černý jak bota, tak to nebylo preventivně, to bylo hodně pozdě 20.000km Citovat
Pacho69 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Musíš tankovat naftu, ne vyjetej volej Citovat
Vincent1 Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 Musíš tankovat naftu, ne vyjetej volej dík za info.... teď už to vím....:_)) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.