Hell.enka Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Ahoj, menší dotaz dnes si vesele jedu z práce a najednou při zařazení mi cvaklo ve spojk. pedálu, chvlilku zustal dole. Když jsem ho potom jakoby znovu přišlápla vrátil se do původní polohy a šlo opět sešlápnout,zařadit a jet. Je v hájí spojkové lanko nebo to je něco jinýho?? Díky za odpověď. Citovat
krtek 2 Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 (upraveno) musis trosku lepsi popis dat kilovaty popripade kod motora rocnik aby sa to dalo dohladat v SB benzin? diesel? Upraveno 5. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Hell.enka Odesláno 6. červen 2015 Autor Odesláno 6. červen 2015 sem ženská( a skrytý blond k tomu) to se musí napsat rovnou rv 2000, 55kW, benzín 1.4 , kod motoru: VF32AKFXF40790046 Citovat
krtek 2 Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 (upraveno) moze to byt lankom ale pokial to bolo ojedinele ze sa to neopakuje neriesil by som to tiez to moze byt pedalom spojky Upraveno 6. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
kacaba12 Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 (upraveno) je tam vratná pružina pedalu asi bude odcházet. Proto zůstal pedál dole. Nebo bude zlobit lanko pokud tam máš automatické štelování 206 - T1F 2 21H01A - PEDÁLU SPOJKY OVL LANKEM.pdf Upraveno 7. červen 2015 uživatelem kacaba12 Citovat
Hell.enka Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 Díky, no jedu stim do servisu tak uvidime co mi tam řekne, snad to bude jen ta pruzina Citovat
Kosikm Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Ahoj Dělalo mi to taky. Pedál mi zůstal na podlaze, tak sem je špičkou boty vrátil a zas na chvili dobrý. Nejdřív jednou za měsíc, pak po týdnu a pak sem to už nevydržel. Odchází ti lanko spojky. Zajeď s tím do servisu a řekni jim ať si seženou víc typů lanek. Můj servisák jich musel vyzkoušet 5, než našel to správný. VINko mu nepomohlo. Dal mi to starý ssebou a když sem je studoval, tak sem nezjistil žádný opotřebení. Prostě záhada. Ale s novým to přestalo. Citovat
ozzy56 Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 záhada to není, v tom lanku je zařízení, kterému se říká ,samostav', je pod tou gumovou manžetou na straně k pedálu--tento samostav seřizuje vzdálenost pedálu spojky podle opotřebení spojkové lamely tak, aby spojka neprokluzovala a ložisko spojky nebylo stále v činnosti dá se koupit i lanko bez samostavu, kde si tu vzdálenost musíš seřizovat sám--na konci lanka u převodovky je matice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.