Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím zda už tady toto téma někde není, pokud ano tak se omlouvám. Chci se zeptat jaké kdo máte zkušenosti s autobazary, který doporučit a který zase ne.

Chtěl bych se zeptat na autobazar Auto - Steiner, Kolbenova 9, Praha 9 má někdo nějakou zkušenost?

Odesláno

kterej bazar ma dobry reference? Ja klidne pujdu i do Acek, ale musi se mnou jit mechos a neco vyberem. Nejlepsi je se tam dostat pres nejakeho znameho..... to se pak clovek divi :D

Odesláno

A k čemu ti tam ten právník bude? Tu smlouvu ti stejně nepředělají, podepiš nebo táhni. Nechápu, že je takové smlouvy někdo schopen podepsat. Loni jsem kupoval bouračku na díly z bazaru, kde auta začínala na 200tis, většina byla přes půlmega. Bouračku vzali zákazníkovi na protiúčet a potřebovali se toho zbavit. Dostal jsem k tomu jejich standardní smlouvu, co dávají každému, fakt nepochopím šílence, který jim ji podepíše, kór u dražšího auta.

Odesláno

mamka ma od Acek (prosek) fabii I kupovala ji pred 10 lety a prístup byl fajn a i s cenou jsme se posunuly smerem dolu o peknou sumu. A auto do dneska funguje bez problemu. ale slysel jsem ze ne kazdy ma u Acek takovou dobrou zkusenost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...