1075 Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Nevím zda už tady toto téma někde není, pokud ano tak se omlouvám. Chci se zeptat jaké kdo máte zkušenosti s autobazary, který doporučit a který zase ne. Chtěl bych se zeptat na autobazar Auto - Steiner, Kolbenova 9, Praha 9 má někdo nějakou zkušenost? Citovat
OK406 Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 Stačí použít Hledání a zadat autobazary a vyjede plno příspěvků a pak už jen vybírat. Citovat
Honza z Nera Odesláno 5. červen 2015 Odesláno 5. červen 2015 1075: zde asi budu kupovat svůj další vůz www.rakar.cz. Jinak Auto - Steiner nemá moc dobré reference po internetu, ale osobní zkušenost nemám. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 kterej bazar ma dobry reference? Ja klidne pujdu i do Acek, ale musi se mnou jit mechos a neco vyberem. Nejlepsi je se tam dostat pres nejakeho znameho..... to se pak clovek divi Citovat
Honza z Nera Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 ono v áčkách to není jenom o tom mít sebou mechanika na auto, ale i právníka na smlouvu jojo diví,taky jsem koukal . . . Citovat
oddie Odesláno 7. červen 2015 Odesláno 7. červen 2015 A k čemu ti tam ten právník bude? Tu smlouvu ti stejně nepředělají, podepiš nebo táhni. Nechápu, že je takové smlouvy někdo schopen podepsat. Loni jsem kupoval bouračku na díly z bazaru, kde auta začínala na 200tis, většina byla přes půlmega. Bouračku vzali zákazníkovi na protiúčet a potřebovali se toho zbavit. Dostal jsem k tomu jejich standardní smlouvu, co dávají každému, fakt nepochopím šílence, který jim ji podepíše, kór u dražšího auta. Citovat
Print Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 mamka ma od Acek (prosek) fabii I kupovala ji pred 10 lety a prístup byl fajn a i s cenou jsme se posunuly smerem dolu o peknou sumu. A auto do dneska funguje bez problemu. ale slysel jsem ze ne kazdy ma u Acek takovou dobrou zkusenost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.