Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Melo by se preventive menit? Popr. lze nejak poznat ze uz se blizi jeho cas odejit? Mam spatnou zkusenost z predchozim autem, kdy cerpadlo z niceho reklo sbohem a nechalo me ve stychu, a nerad bych to zazil znovu:)

Odesláno

vstřikovací čerpadlo u dieselu?

vysokotlaké čerpadlo u common rail?

palivové dopravní čerpadlo v nádrži?

můžeš preventivně vyměnit všechna čerpadla v autě, ale normálně se mění, až když přestanou řádně fungovat...

Odesláno

Dle výrobce máš nastavený parametry čerpadla  ,kolik má dávat,při jakých tlacích a otáčkách a za jakých podmínek .

Tak si změř svoje v autě a porovnej .

Odesláno

Jo ja zapomnel, jedna se o palivove cerpadlo v nadrzi u 1.8 benzin 8v

toto čerpadlo se mění až když umře (nebo při ztrátě tlaku, což ukáže diagnostika)

ale když se bojíš, tak náhradní můžeš vozit v kufru...,i když je to hovadina :myslim

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Nechci zakládat nové vlákno o palivové čerpadlo. Takže bych byl rád o zjištění typu mé čerpadlo podle VIN VF37ANFZP33161396 .. Jsou prý dva typy, a já nevím který přesně je na moje auto. 

Díky moc. 

Odesláno (upraveno)

potřebuješ čerpadlo OEM 152595, nebo náhrada RP 1610077980

je to kompletní čerpadlo s měrkou

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

No a teď jsem zjistil, že ty kódy, které jsi mi dal, jsou kompletní čerpadla.. Ale mě stačí jen samostatné čerpadlo. Pokud je i pro tohle čerpadlo kód, tak prosím ještě jednou.. Díky.. 

Odesláno (upraveno)

treba jsem na webu zjistil dva jine typy cerpadla pro moje auto..

zde 

http://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/levne-autodily/palivove-cerpadla_194/peugeot_377/produkt/palivove-cerpadlo-peugeot-306-benzin 

http://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/levne-autodily/palivove-cerpadla_194/peugeot_377/produkt/palivove-cerpadlo-peugeot-306

Moje auto má 65KW, 89HP, 1.6 .. 2000 , NFZ (TU5JP)

Upraveno uživatelem Olvin

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...