Martin292 Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 Ahojte všetci pár dní dozadu som si kúpil 406 sedan 2.0hdi 80kw 2000rv. na aute sa mi nezdá turbo v poriadku v podstate neviem či tak má íst alebo nie kedze som sa doteraz vozil na 406 1.8 16v 81kw takže mám dvoch maznákou nemám s turbom skúsenosti turbo zabera od 2000ot pri 2500 ako keby prestalo tahat a od 3000 opiera do sedačky mate niekto skusenosti ? Inak som zatial s kupou spokojný na aute sú nove brzdy čapi riadenia auto je po prvom majitelovi a tiez má slušnú výbavu vsimol som si na palubnom pc stale ukazuje rovnaku priemernu spotrebu 6.7l neviem či sa to vôbec niekedy zmeni stretli ste sa s tým niekto ? popripade niaki manual k palubnemu ? Prosím o radu hlavne ohladom toho turba pridavam aj foto dufam ze sa vam bude páčit tak ako aj mne ..... Dakujem Citovat
krtek 2 Odesláno 20. květen 2015 Odesláno 20. květen 2015 (upraveno) cca od 1500 otaciek by uz malo zaberat,inak zere mi to stejne jak tebe ale ja nemam kat a dufam ze je to nim po nahodeni kat uvidim, inak motor ide zatim dobre az na spojku pri vecsej zatazi Upraveno 20. květen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
TomiGunk2 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 ta spotreba je asi dlhodoba tj. majitel ju asi dlho neresetoval preto sa nemeni podrz tlacidlo na konci packy stieracov a spotreba sa zresetuje a potom budes vidiet aku budes mat ty Citovat
krtek 2 Odesláno 31. květen 2015 Odesláno 31. květen 2015 v mojom pripade palubak nemam a spotrebu prepocitavam klasicky Citovat
Martin292 Odesláno 2. červen 2015 Autor Odesláno 2. červen 2015 palubak som resetol spotreba zatial 5.8l spokojnosť a otázočka ma to landasondu ? mam deraví pletenec chcem ho dat menit som na to pozeral landa nikde a v dokladoch od auta je písane ze je to bez kat a pritom tam je trosku mi to nejde do hlavy Citovat
oddie Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Lambda sonda je u HDI irelevantní, když se právě změnou lambdy (= směšovacího poměru) diesel řídí... Takže ne, nemá lamba sondu už z principu. Katalyzátor má, ten je oxidační, pro redukci NOx. Pletenec vyměníš jednoduše, horší spíš je, že to budeš mít shnilé i dole u úchytu, to je horší na opravu. Nebo jde koupit celý ten přední kus, to je třeba posoudit individuálně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.