Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To zapojení , co jsem psal je podle tvýho vin . Klima na diagnostice nemusí ukázat chybu , musíš koukat do parametrů , jestli jsou splněny všechny podmínky k sepnutí kompresoru - jestli BSI v parametrech ukazuje , že je spojka kompresoru seplá a nemáš napětí na výše zmíněných pinech , tak je vadný to relé v BSI

Odesláno

Diky moc. Zajtra to pozriem. Ked sme na diag pozerali tu klimu tak na vsetky parametre pisalo neaktivne. Ked som zapol a/c tak podla pocitaca na parameri zapnutia klimatizacie len prebliko aktivne a vzapeti sa to zmenilo na neaktivne a nic dalej sa nedialo

Odesláno (upraveno)

No bohizial taku diag nemam moznost v mojom okoli v dosahu. A este jedna otazocka.. Ked pripojim natvrdo spojku na 12v zopne aj ventilator??

Upraveno uživatelem kexxo89
Odesláno

A je tam skutecne dostatecny tlak / medium / ?
Mozna ctu spatne ale pokud po zapnuti to jen problikne tak me napada spinac a pokud to jim neni tak tlak v systemu ....?
Jinak nevidim jaky model to vlasnte resite :)
Ale mozna spatne ctu .... :)

Odesláno

Zdravim vas pani. Tak dnes som sa tej klime povenoval a zistil som nasledovne veci. Podla tej schemi sice nepasovali piny ale presvietil som kabel od bsi az ku kompresoru. Na bsi zeleny steker to bol pin 7. V do bsm vchadza pinom 13 a vychadza pinom 7 az ku kompresoru. Pri zapnuti a/c na klimatroniku mi na pine c 7 v bsi len preblikne 12v a hned sa strati.. Skusil som pustit do spojky 12v natvrdo. Pri odpojenom stekri som na nom nameral 12v a ked som ho pripojil na kompresor nic sa nedialo kompresor je mrtvy. Takze pravdepodobne je kopresor ko??

Odesláno (upraveno)

a rele na scheme  vidiet ani neni a sam ho nevedel vo vnutri najst ci tam nieje nahodou tranzistor 

podla schematickej znacky toho obdlznika v bsi  to tak zrejme bude ,tazko zistit schema nieje podrobnejsia 

tak on to zisti staci ist po tom pine 7 v BSI smerom dovnutra a narazi na spinaci prvok ci je to rele alebo tranzistor  ale relatiek je na foto BSi dost tak by to mohlo byt aj to rele

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

12v na spojku som priviedol z vedlajsieho pinu kde som nameral. Skusal som to s nastartovanym motorom a ani s vypnutym to necvaklo ked som tam skusal dat 12v cez bigel. Ved by ta spojka mala cvaknut ale nic sa nedialo.. Na stekri som tam 12v nameral aj ked bol kompresor zapojeny a na tom pine c 7. 12v bolo.. A kompresor nic

Odesláno
před 2 hodinami, kexxo89 napsal:

Pri zapnuti a/c na klimatroniku mi na pine c 7 v bsi len preblikne 12v a hned sa strati..

Už se v tom ztrácím , nejdřív píšeš , že tam napětí je jenom chvilku a pak se ztratí , za chvíli tam zase napětí naměříš - asi už mi to dneska nepálí :D

Ale jestli na konektoru spojky je 12V a nic nedělá , tak je v háji ta cívka spojky a ta se dá sehnat na netu za slušnej peníz

Odesláno (upraveno)

este nevieme jakych 12 volt tam pustil :) co ked nejakych 12 ovladacich z toho spojka nenaskoci lebo tam neni dostatok amper

treba to pustit rovno  z plus polu baterky a na kabel dat poistku cca 30 amper ak nenaskoci tak spojka v haji

preto sa pytam odkial tych 12v  vzal

Upraveno uživatelem krtek 2

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...