Háček Odesláno 8. květen 2015 Odesláno 8. květen 2015 (upraveno) Tak dneska mi jeden známej přinesl netbook puvodně na čištění případně reinstal, když mi ho předával dodal ještě že nejde zapnout, po první zmačknutí čudliku na zapnutí nebylo cejtit žádný cvaknutí tak sem měl hned jasno net book jsem před hodinkou rozdělal a kouk na ten mikrospínač a našel závadu, chyběl na něm ten spínací plíšek a ,,klícka" co by ho měla držet, první kam sem šel tak za mojim šmelařem tátou (hrabe se furt v náký elektronice) ten mi na to řek že to do aceru shání taky už dlouho. no nic tak jsem vrátil zpět že se pokusim najít alepspon ten plíšek, koukám koukám, a byl šprajclej v pantu displeje, tak jsem ho vylovil nasadil zpět do spínače rohy spínače opatrně paječkou roztavil smerem venek->vnitřek a pro jistotu jsem celou destičku (ledka, spínač, zásuvka) přetáhl elektrikářskou páskou (samozřejmě nezakrývá ledku ani zasuvku) přikládám fotky kdyby někdo taky měl podobnej problem na prvnim samotný deska, na druhé namontované na rámečku jo a ted řeším problem že na něj nemám číslo a nemám heslo k jeho učtu na netbooku ... Upraveno 8. květen 2015 uživatelem Háček Citovat
Stifler Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 hezky si hraješ. Heslo k účtu do Widlí nepotřebuješ, pokud chce kamarád udělat přeinsal. Pokud budeš provádět jen čištění, tak za určitých okolností heslo taky nepotřebuješ. Citovat
Péťa Odesláno 9. květen 2015 Odesláno 9. květen 2015 Stáhni si z netu obraz linuxové distribuce, která umožní změnu hesla administratora a udělej si bootovací médium (CD, USB Flash). Může se Ti hodit častěji Citovat
Háček Odesláno 9. květen 2015 Autor Odesláno 9. květen 2015 vyreseno :-D sehnal sem cislo na nej a poslal mi heslo, vsechno sem zalohoval asi 2hodiny a reinstal trval asi 20minut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.