Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Máte někdo s tímto servisem skušenosti?

Od koupě vozu jezdím pouze k nim, ale po nedávné nepříjemnosti začínám pochybovat o jejich kvalitě. Samozřejmě i v servisech dělají pouze lidé a chyby se nikdo občas nevyvaruje. Bohužel ale jejich chyba málem stála život celé posádky auta.

Zajímá mě proto, zda není na Jihlavsku lepší servis.

Předem děkuji za veškeré komentáře.

Odesláno

V Jihlavě jsem po 2 týdnech nervů skončil.. a to jsem chtěl blbý těsnění z Rakouska... 

Co mohu doporučit tak Humpolec, samy nabídli slevu, přístup luxusní, domluva suprová ;) 

Odesláno

Je to sice trochu dál, ale pokud jsou kvalitní, rád k nim budu jezdit.

Hned příští týden je vyzkouším, teda pokud se toho dožiju. Autopraktik mě teď nechal týden jezdit s poškozenýma brzdama. :bojim

Odesláno

S Humpoleckym servisem jsem spokojenej,jezdim tam vzdy kdyz neco potrebuju,po telefonicke domluve jim odvezu auto a jeste ten den odjizdim,jedine kdyz na auto vylozene nechvatam,tak po domluve jim ho tam necham do druheho dne,samozrejme lepsi je,kdyz tam s nim dojedu a oni si to prohlidnou co s tim je aby vedeli co tomu je a jestli maji veci na opravu a pak se domluvime na konkretim dni kdy tam s nim prijedu a taky zalezi kolik maji prace

• O 2 týdny později...
Odesláno

O kterém konkrétním servise se tu bavíme? Našel jsem jich v Humpolci víc. Budu mít příští týden čas tam zajet, tak si auto nechám raději znovu prohlédnout u nich :)

Odesláno

Jo ták, já už se pomalu smířil s neautorizovaným servisem. :D

Pomalu začínám sepisovat, co všechno od nich budu potřebovat - to se zase výplata jen otočí :D :D

• O 4 roky později...
Odesláno (upraveno)

Oživím trošku toto vlákno. Nedávno jsem poptával rozvody u Praktik Jihlava. Prvně mě vedoucí servisu tvrdil, že daná motorizace v mém autě vůbec nebyla. Už tím jsem dost začal pochybovat o jeho kompetenci. Nakonec mi vyčíslil cenu rozvodů, která byla o 20-30% vyšší než jiné autorizované servisy, kde jsem rozvody poptával. Nakonec jsem na doporučení Jihlaváků pro výměnu rozvodů zvolil HD Autoservis, který se specializuje na PSA auta a mají i orig diagnostiku a slušně vybavenou dílnu, včetně karosárny atd... Zrovna dnes jsem tam auto odvezl na rozvody. Ceny se zdají docela dobré a hlavně z vedoucího servisu jsem měl fakt skvělý pocit že ví o čem mluví a je to člověk na správném místě. Uvidíme zítra po rozvodech, ale zatím z nich mám fakt hodně dobrý pocit. 

A abych nezapomněl, tak u Praktika v Humpolci jsem poptával výměnu DPF, právě na základě toho co jsem v tomto vlákně četl. Peugeot na svých stránkách uvádí, že do konce září je tam sleva -25% na nové i repasované filtry. Nabídka u Praktika na repas evidentně neplatí. Zkoušel jsem poptat i Šudoma Třebíč a tam se ta sleva -25% vztahovala jak na nový, tak na repas. Inu chtěl jsem auto servisovat v autorizáku, ale Praktik mě odradil a díky tomu jsem našel právě to zmiňované HD Auto. 

Takže všechno zlé je nakonec k něčemu dobré 🙂

Upraveno uživatelem kratales
doplnění
  • O 3 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...