Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Auto roku 2006  

1. 1. Auto roku 2006

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Hlasoval jsem pro Alfu prostě proto, protože se mi nejvíc líbí. Šanci vyhrát má podle mě Ford, Seat, Fiat, prostě značky, který jsou relativně dostupný, jak psal DD.

Odesláno

ja bych dal leona (jedinej seat, kterej mi prijde peknej a za rozumnou cenu) a nebo civica (ale ne sedan, ten je hroznej, jedine kupe) ... co se tyce peu, tak 1007, ale stejne ... ta velka tlama sedi jedine 407, na zbytku to vypada podivne :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: Crack

jaká je ta 107čka?já měl za to když to všude píšou že je to jen špatně napsaná 1007čka:myslim:roll

107 - to je ten společnej citrotoyotopiškot, vyráběnej v Kolíně, ale prodávanej za cenu, jako by byl vyráběnej na pozemku minimálně v Paříži pod Vítězným obloukem, a to pouze inženýrama s minimálně 20letou praxí - jinak si cenu prostě vysvětlit neumím!!!!!

No a 1007 - to je revoluční nákupní taška, vyznačující se zejména použitím šoupacích bočních dveří. Cena taky není z nejnižších ale aspoň za tu cenu nabízí zajímavé a dlouhou dobu okoukávané auto, s kterým naše drahé polovičky budou u marketů dělat jen parádu!

Myslim, že to jen vidíš moc tragicky. Draho vyjde jen sociální verze. Kdo si chce kupovat nové auto se Simply Clever výbavou, kdoupí si něco jiného a tak je to správně.

Zkus si sehnat něco s Automatickou převodovnou , aby si dolácel jen dvacet.. Zkus se povívat na ten echte německa fagen, co stojí, když do něj dáš výbavu jakou má lepší 107... No ono to ani nejde, ale alespoň něco.

Stačí trochu přemýšlet. Auta od Peugeotu se hodně liší. KAždé má své zaměření. Nemáš tu jeden pasquil, co se jmenuje pořád stejně a v největší verzi si ho kupujou lidi s nejmenšim motorem pod pseudonymem \"rodiiný vůz\".

Vem si, jak rozdílné jsou 107,206,307,407... v kolika je můžeš mít verzích. Proč kupovat auto podle kufru ?

A vůbec, s čím to chceš srovnávat ? Se Sparkem ? S Kiou?

Koukni na akční nabídky. Chceš mít neco Clever? Tak 206 za 219 ticís.

1007 je prostě styl auto a že je drahá? No je, taky proto jí nebude mít každej jouda a o to přeci jde hlavně u stylových aut. Naproti tomu je pořád spousta lidí co maj prostě zbytečnejch pár stovek a můžou si jí koupit. U nýs samozřejmě tolik ne. Taky si uvědom, že ve světě vydělávaj i ženský nemalé peníze a co si taková emancipovaná ženská koupí ??

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

já jsem v hlasování taky \"zradil\"..........Seat Leon:roll

Hele to mě vysvětli.. co se vám líbí na té hrozně prdeli? Vždy? to vzadu vypadá jako výletní parník.

Odesláno

jinak trochu z jineho soudku... vsimli jste si te vety pri odesilani hlasu, ze souhlasite se zpracovanim svych udaju?

A koukli jste na to, co to obnáší?

Odesláním tipovacího lístku či obrázku do soutěže dle čl. 4. těchto pravidel, dává každý účastník, resp. účastník dětské soutěže, pořádající agentuře, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění, souhlas se zpracováním svých osobních údajů uvedených na tipovacím lístku či obrázku za účelem prověření jeho platné účasti v soutěži, předání ceny v soutěži a pro další obchodní a marketingové účely pořádající agentury a/nebo organizátora

pozor na ten konec - a pro další obchodní a marketingové účely - že nevíte, co to znamená? Naštěstí tam není věta, že udaj může být poskytnut třetím stranám. Ale nedivte se, až Vám za půl roku přijde email s obchodní nabidkou :(

Odesláno
Původně zaslal: Ondra

jinak trochu z jineho soudku... vsimli jste si te vety pri odesilani hlasu, ze souhlasite se zpracovanim svych udaju?

A koukli jste na to, co to obnáší?

Odesláním tipovacího lístku či obrázku do soutěže dle čl. 4. těchto pravidel, dává každý účastník, resp. účastník dětské soutěže, pořádající agentuře, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. v platném znění, souhlas se zpracováním svých osobních údajů uvedených na tipovacím lístku či obrázku za účelem prověření jeho platné účasti v soutěži, předání ceny v soutěži a pro další obchodní a marketingové účely pořádající agentury a/nebo organizátora

pozor na ten konec - a pro další obchodní a marketingové účely - že nevíte, co to znamená? Naštěstí tam není věta, že udaj může být poskytnut třetím stranám. Ale nedivte se, až Vám za půl roku přijde email s obchodní nabidkou :(

s tim se jaksi pocita...proto udavam e-mail ktery mam vylozene na spamy :D

Odesláno
Původně zaslal: vector

Původně zaslal: Tommy306

já jsem v hlasování taky \"zradil\"..........Seat Leon:roll

Hele to mě vysvětli.. co se vám líbí na té hrozně prdeli? Vždy? to vzadu vypadá jako výletní parník.

Toledo ani Altea se mi nelíbí, ale Leon když je trošku čuplej a ještě k tomu na velkých kolech...nádherná silueta...takový správně nízký a široký (aspoň na dnešní poměry)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...