Peugeot 307100kw Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 Ahoj všichni, mám P307 2.0 HDi 100kw a už po přivezení to netáhlo, tak jak bych si představoval. Motor jde do otáček do maxima, nekouří, necuká, ale v porovnání s 306 66kw je 306ka asi tak 10x svižnější. Zkrátka to netáhne a v prudkym kopci jedu na dvojku 50km/h. Najeto je 160tis, dovoz z Německa. Po pročítání by to mohl být FAP, Váhy vzduchu a nebo to prostě někde ztrácí tlak. S tím FAPem nevím, protože se mi nezobrazuje žádná porucha. Stalo se to už někomu ? Diagnostika určitě řekne víc, ale než se k ní dostanu musím s tim ještě jezdit a pokud to je ten FAP, tak půjde ven Citovat
vendelinek Odesláno 25. duben 2015 Odesláno 25. duben 2015 (upraveno) To budeš mít spadlý do nouzovýho režimu,mě todlento dělalo kdysi taky. Byl jsem s tím v servisu,a taky by to mohlo být turbem,mohlo udělat pápá,to jsem taky měnil Upraveno 25. duben 2015 uživatelem vendelinek Citovat
Peugeot 307100kw Odesláno 26. duben 2015 Autor Odesláno 26. duben 2015 Díky moc za odpověď. Myslel jsem, že v nouzovym režimu mě to nepustí přes 3tis/os a turbo je slyšet a žádnej černej kouř z vejfuku nejde. Jak můžu "na ulici" poznat, že to je v nouzovém režimu ? Citovat
vendelinek Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 koukni do mého vlákna naše 307ička tam je o tom psáno od strany 16 Citovat
P607Olda Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 (upraveno) Nevím, jestli tento motor má swirl, ale takto se mi to chovalo, když byl odpojený, na 2,2 HDi. Diagnostika nesvítila, kouř čistý, spotřeba nízká, ale netáhl v rozsahu vyšších otáček. Připojuji fotku z motoru 2,2 HDi. Upraveno 26. duben 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Peugeot 307100kw Odesláno 26. duben 2015 Autor Odesláno 26. duben 2015 (upraveno) Díky moc, kouknu na to. Dneska jsem zjistil, že se mi neotvírá klapka u turba.. ta vrchní, která saje vzduch je funkční, ale ta pod ní kde to lítá ven je zavřená a nechce se otevřít když sešlápnu plyn. Teda doufám, že se má hejbat, když sešlápnu plyn. Někde jsem se dočetl, že u obsahu 2.0 swirl není, ale teď je auto na diagnostice, tak se v tom pak pohrabu . Ten Swirl by teda měl ovládat ty klapky ? Upraveno 26. duben 2015 uživatelem Peugeot 307100kw Citovat
straki007 Odesláno 26. duben 2015 Odesláno 26. duben 2015 Ale to je na prd. Ani netusis jak tvuj motor pracuje , dalsi ti pisou o uplne jinych motorech,a jeste jsi ani nebyl na diagnotice. Nejdriv musis na pocitac a pak muzes (pokud tomu co by jen trocha rozumis) zkouset menit a kontrolovat veci. Kdyz to nema tah tak na diag to jde zjistit kdyz ti to bude delat mechos ktery vi co merit (ne jen precist zavady). Pokud mas nouzak tak jak se psalo tak max 2800 RPM a konec. Pokud nemas tah tak nejspis privod vzduchu. Do klapek nesahej ........ jsopu ovladane jen pocas regenerace. Citovat
Peugeot 307100kw Odesláno 27. duben 2015 Autor Odesláno 27. duben 2015 (upraveno) Tak diagnostika toho moc neřekla .. technik v peugeotu řekl, že se jedná o starší verzi motoru, ale s novou elektronikou. Diagnostika mu tedy řekla jen, že je problém v Turbu, takže mě nejspíš čeká nové turbo.. nemá prosím někdo dobrý kontakt na repasovaná turba ? Čekají mě ještě rozvody a nemůžu vyplácnou plnou palbu za nové turbo. Pohužel se do toho nemůžeme podívat, protože řeším s prodejcem záruku atd .. ale domluva s nim je těžká :/ .. Možná to bude jen nějaké čidlo.. ale radši myslím na to nejhorší. ještě mě napadá, jak poznám, že to turbo je fakt v háji ? Diagnostika sice ukáže, že je problém v turbu, ale může to být 10 věcí okolo .. V Peugeotu mi řekli, že když vytočim motor na 2K otáček, tak se horní hadice u těch parohů v motoru nafoukne a nejde zmáčknout, ale přijde mi to jako blbost, protože tam je podtlak, když jí odpojim, turpo mi při sešlápnutí nasálo ruku jak nic .. Navíc jak jsem psal výše, horní klapka u těch parohů je otevřená, ale dolní je pořád zavřená. Pořád doufám, že to není celé turbo. Upraveno 27. duben 2015 uživatelem Peugeot 307100kw Citovat
ferinko2 Odesláno 27. duben 2015 Odesláno 27. duben 2015 (upraveno) 1.Ty si vôbec nepozeral do SS čo som ti poslal....a preto tu vypisuješ bludy....tak se horní hadice u těch parohů v motoru nafoukne a nejde zmáčknout, ale přijde mi to jako blbost, protože tam je podtlak.....za turbom musí byť pretlak....dokonca regulovaný RJ motora.... .....Navíc jak jsem psal výše, horní klapka u těch parohů je otevřená, ale dolní je pořád zavřená.....už dvaja ti tu napísali že toto je OK..... ....komu niet rady tomu niet pomoci... A vymeň hlavne MECHANIKA.....a potom turbo Upraveno 27. duben 2015 uživatelem ferinko2 Citovat
Peugeot 307100kw Odesláno 27. duben 2015 Autor Odesláno 27. duben 2015 Píšu svoje postřehy, né mechanikovi .. jak říkám, zatím se do toho nehrabal a jen to hodil na diagnostiku. Proto píšu a jsem rád za všechny rady.. jsem člověk co si sám vymění potřebné, ale tohle nee. Spíš by se hodilo vědět, jak poznám, že je celý turbo v hajzlu ? Jsem dost omezenej rozpočtem a nemůžu mu to tam hodit a říct "opravit prosím" Citovat
Peugeot 307100kw Odesláno 27. duben 2015 Autor Odesláno 27. duben 2015 Měl by někdo prosím kontakt na repasovaná turba ? Chce se vyhnout dílům z číny jak psal Straki v jiných tématech.. Citovat
ferinko2 Odesláno 27. duben 2015 Odesláno 27. duben 2015 Daj si zmerať live hodnoty za behu motora a odskúšať akčné členy - ovládanie turba , EGR,Požadovaný a skutočný tlak turba atd.Nie len vyčítať chyby.Preto ti vravím vymeň mechanika a potom uvažuj nad novým turbom.Možno je len upchatý MAP senzor,alebo len kontakty na elektroventile ovládania turba apod,ale to všetko sa dá z diagnostiky vyčítať!!! Citovat
ferinko2 Odesláno 27. duben 2015 Odesláno 27. duben 2015 ....a v súkromnej správe máš popis ako funguje tvoj motor....ešte stále si to NEČÍTAL...je tam veľa vysvetlené,v tej prílohe v PDF Citovat
Peugeot 307100kw Odesláno 27. duben 2015 Autor Odesláno 27. duben 2015 Děkuju!! .. zítra se na to podíváme do hloubky a jdu se vrhnout na zprávu od tebe Citovat
straki007 Odesláno 28. duben 2015 Odesláno 28. duben 2015 Vymena turba original garrett 11 800,- komplet s praci a 24 mes zaruka. Ale nejdriv se presvedc jestli to menit potrebujes... Citovat
Peugeot 307100kw Odesláno 1. květen 2015 Autor Odesláno 1. květen 2015 (upraveno) Tak po delsi dobe objel Peugeot 2 diagnostiky a vysledek stejnej.. po vikendu to zamiri rovnou do Peugeotu, kde to snad vyctou poradne, kdyz uz chtej 2tis za diagnostiku. Nema nekdo zkusenost s motorem z podobnyho rocniku ? V Peugeotu rikal jeden mechanik, ze davali jednu dobu novejsi elektroniku a proto to diagnostika nenacte, co je na tom pravdy neviim, tak snad s tim ma nekdo taky zkusenost. Upraveno 1. květen 2015 uživatelem Peugeot 307100kw Citovat
straki007 Odesláno 1. květen 2015 Odesláno 1. květen 2015 Myslis ze kdyz budou mit origo diag tak to urci spravne??? Jde o mezikus mezi klavesnici a sedackou Citovat
P607Olda Odesláno 1. květen 2015 Odesláno 1. květen 2015 (upraveno) Obrať se na straki007, on ti to opraví a hotovo. Na značkovou opravnu Peugeot se vybodni. Upraveno 1. květen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
ferinko2 Odesláno 7. květen 2015 Odesláno 7. květen 2015 No ako to dopadlo na origo diagnostike? ....alebo zasa budeme mať ďalšiu nedokončenú tému? Citovat
Peugeot 307100kw Odesláno 9. květen 2015 Autor Odesláno 9. květen 2015 Vypadá to na turbo, takže teď v pondělí to půjde ke Strakimu pokud na to bude mít čas. V Peugeotu byli nějaký zmatený celý .. nemohli najít kabel na diagnostiku, po dlouhém hledání ho našli za popelníkem strčenej a prej tam nemá co dělat, když to připojili tak se rozhodli, že to je turbem. Jejich odpověď byla že to je turbem protože je plný oleje .. No já nejsem automechanik, ale vždycky jsem si myslel, že ten olej to turbo maže a chladí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.