Přejít na obsah

Vincent_Vega

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

O uživateli Vincent_Vega

  • Datum narození 19.11.1981

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 407

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Radava
  • Stát
    Slovenská republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Vincent_Vega's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

3

Popularita

  1. Dobrý deň, mám nasledovný problém. Auto: P 407 2,0 HDI 103 kW, pri pridaní vypúšťa čierny dym. Viem, že FAP treba vymeniť, aj to budem riešiť. Ale chcem sa spýtať či je normálne, že pri pridaní plynu rapídne klesne tlak paliva na rampe (prikladám aj obrázok). Teda či čierny dym nemá súvis aj s nejakým problémom na rampe (regulátor tlaku paliva alebo snímač tlaku). Chyby nevypisuje auto žiadne, ale nemyslím si, že taký pokles tlaku je normálny. Mám pocit že auto viac dymí práve pri tom, ako padne tlak a následne vystrelí hore... tiež sa stalo že sem - tam v zime pri studenom motore auto zhaslo a sem -tam pri pridaní auto cukne...
  2. Vincent_Vega

    Čo to je?

    Chyba sa objavila tak 1-2 krát do roka zvyčajne po 4 štartoch zhasla...
  3. Prikladám aj ja svoj spôsob opravy obmedzovača. Keďže mi nefungoval a posilnený informáciami z fóra, odhodlal som sa na svojpomocnú opravu, resp. začal som otravovať brata nech mi s tým pomôže, lebo bývam v podmienkach, kde nie je možné mať dielňu s náradím. Prvý problém nastal pri samotnom vyberaní krabičky z odpormi z plynového pedála je to tam neskutočne zašprajcované, ale nakoniec sa to podarilo a išli sme frézovať. Žiaľ dal som bratovi nesprávne inštrukcie a podarilo sa nám frézovať až príliš hlboko (2,5 mm) Vyfrézovali sme všetky odpory, takže sa nedalo zistiť ktorý bol chybný, čo je horšie vyfrézovali sme aj plôšky na ktorých boli pôvodne naletované. Napadlo ma že teda kúpim všetky tri a naletujeme ich tam, kde patria na torzá plieškov, ktoré tam ešte zostali, tak som kúpil najbližšie možné k tomu čo by tam malo byť (4k7, 1k8 a 820 Ω) Druhý problém nastal pri letovaní odporov, nie a nie tam cín chytiť skúšali sme všeličo, skratka to nešlo. Zostalo už len jediné riešenie: vyfrézovať celý spínač, navrhnúť plošný spoj dokúpiť dva mini vypínače a vyrobiť celý spínač nanovo. A tu je výsledok: Obmedzovač funguje nezopnutý dáva 6k4 aj nejaké drobné a zopnutý do 540 Ω.
  4. Vincent_Vega

    Čo to je?

    Tak som sa nakoniec odhodlal ísť do servisu Peugeot s chybou P11AA, na moje veľké prekvapenie na druhý deň bolo auto hotové, že prehrali softvér (mal som tam vraj starý) a chyba zmizla. Zrejme je to pravda, lebo pri 3,0 ani pri 4,5 tis. otáčkach za plnej prevádzky kontrolka motora nezasvietila. Ale stále tomu nejako nechápem... ako je možné že chyba zmizla nahratím nového softvéru, veď pokiaľ tam bol starý softvér, tak sa chyba mala objaviť už pri novom aute (rok 2009) a nie až po rokoch používania? Čo sa stalo starému softvéru keď „vyrobil“ túto chybu? Alebo je chyba niekde inde (vadný podtlak, vadné nejaké čidlo, váha vzduchu, prasknutá trubka sania....) a nový softvér len dokáže lepšie reagovať na nesúlad tlakov a nehádže auto hneď do úsporného režimu s chybou P11AA? Mohli by ste mi to niekto vysvetliť?
  5. Vincent_Vega

    Filtr pevných částic

    Rozumiem, vykonám, ďakujem:)
  6. Vincent_Vega

    Filtr pevných částic

    Pozdravujem všetkých, rád by som sa spýtal, pri akých podmienkach sa obnovuje FAP filter na P407, rok 2009, 2,0 HDI, 103 kW? (Myslím tým podmienky ako: napr. minimálna rýchlosť 50 km, alebo zaradený aspoň 3-tí 4-tý rýchlostný stupeň, alebo aké otáčky motora, teplota motora atď...neviem ...) Ide mi o to že auto chodí žiaľ už len po meste a krátke trasy, na STK bude určite problém s emisiami...To že treba raz za čas auto prehnať aspoň 30 km atď to viem, ale chcel by som vedieť konkrétne prevádzkové podmienky pri ktorých dochádza k obnove FAP.
  7. Pozdravujem, chcel by som sa spýtať, ako mám dať dolu vonkajšiu lištu z vodičových dverí na P 407, musí sa to robiť z vnútra (dať dole tapacír a tak), alebo to stačí len nejako z vonku vylúpnuť? A keď z vonku, tak ako?
×
×
  • Vytvořit...