Přejít na obsah

Pažout306

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Žabčice
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Pažout306's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

6

Popularita

  1. Tak auto spraveno byl to opravdu jeden vstřik. Za studena to šlapalo v pohodě a za tepla přestal fungovat. Děkuji všem za rady Ahoj Ducháček
  2. tu kabelaž jsem proměřoval nebyl v ničem problem jen v tom střiku. už mám objednaný nový jak příjdu zítra z hokny a vyměním to napíšu jak to dopadlo.
  3. Ahoj chlapáci zřejmě jsem přišel na jádro pudla:-) Od rána si s tím hraju a jak tady psal jeden kolega zkus po tom co ti začne auto zlobit a dělat problemy po zahřátí tak rychle vyměn svíčky a co myslíte? Bylo to to same vubec žádná změna nenastala ale jak tak do toho koukám a kouřim napadlo mě že jsem vlastně přehodil vstřiky ten druhý za čtvrtý aby k němu byl lepší přístup. No a tak mě napadlo ten čtvrtý střik na tvrdo za chodu motoru odpojit a světe div se žádná změna motor stále na tři válce tak jsem odpojil i první páč je k němu taky dobrý přístup a motor na dva válce a už jsme u problému je to ten vstřik i když za studena vykazuje normalní hodnoty viz konverzace výše tak za tepla zřejmě přestal dávat. Skočím tady vedle za sousedem dělá v elitu a zitra mi doveze nový vstřik a potom posleze napíšu zda byl problém opravdu vyřešen. Zatím všem děkuji za rady, víc hlav vic ví. Ahoj Ducháček.
  4. To bych udělal v případě rozdělovače a klasických kabelu by to šlo rychle přehodit ale než sundám rampu a vymontuju svíčku motor je studený. Jen mám obavy že ta závada bude malichernost uplná blbost nad kterou si lámu hlavu.
  5. Tak jsem vymontoval vstřiky a naměřené hodnoty odporu jsou 1-válec /12,7 ohmu 2-válec/12,6 ohmu 3-válec/12,2 ohmu 4-válec/12,5 ohmu vstřiky mám popsané kam který patří zítra je zkusím přeházet mezi sebou a uvidím uslyším výsledek, jen mám obavy že to tím nebude , proměřil jsem i přívodní gumový kabel a vše se zdá v pořádku.
  6. a kdyby byl problém ve vstřikovači neprojevila by se závada hned při startu a ne až po zahřátí? Zkusím se podívat v jakem jsou stavu 18let se na tom autě nic nedělalo:-)
  7. Nemám problém s vin VF37AKFXT32717402 jen jsem hledal techničák a taky jsem byl auto projet objel jsem pískovnu cca 4km a bez problemu počasí je u nas sychravé a jak jsem přijižděl domu problem se opět projevil. A nevím jestli je tam jedno nebo vícebodé vstikování. vyučil jsem se na karburátorech
  8. rád bych zaměnil kabely opravdu jak před dvaceti lety na škodě 100 ale opakuji je tam rampa tj zalisovana indukční cívka a do te vedou tři drátky na piny a z té cívky vedou 4 gumove botky přímo na svíčky. žádné kabely tam nejsou
  9. u paliva i u vzduchu jsou měněny filtry za nové v čem muže byt problém ve střikování a pokud je jak se domnívám tam jedno bode vstřikování nejelo by auto vubec? a ne jen na tři válce.
  10. motor za studena naskočí na brnk první dva km není v ničem problem auto začne zlobit při zahřáti.
  11. Psal jsem že je tam zapalovací rampa která je měněná za uplně novou. Jiskra jde všude měl jsem vše vymontované a dane na kostru. Jiskry jdou na všech. Tlaky na válcích jsou stejné i při zahřátem motoru.
  12. potřeboval bych odkaz na vlakno abych si přečetl možnosti. Děkuji
  13. Myslím že je tam jednobodové vstřikování nebo se pletu?
  14. Ahoj, potřebuji poradit, Peugeot 306 1.4i 55kw r.v.99-2-00 mi po zahřátí jede na tři válce, mám měněné svíčky i celou zapalovací rampu stála 2200kč seřízené ventily sací 0,2 výfukový 0,4 zkoušel jsem snad všechno někde jsem četl že by to mohlo být že je v motoru více oleje mel jsem ho na horní rysce měrky tak jsem upustil a dělá to stále to same. Auto chytá na brnk mám ho tolik let a vždy jsem se na něj mohl spolehnout sice jsem se o něj v poslední době moc nestaral přišla rodina děti a jine starosti a až letos jsem se rozhodl vyměnit olej a filtr i filtr vzduchový a palivový konečně udělal čepy řízení vyměnil popraskané prachovky řízení , prachovky poloos vyměnil kotouče i brzdové destičky zadní brzdové obložení. Auto mam na ježdění do práce krátká trasa cca 5km tam a zase zpět. Ráno vyjedu když je chladno nic to nedělá a když jedu domu z práce cca v pulce cesty začne motor vynechávat domu už dojedu na tři válce svíčka na druhem válci je mokrá ale spíš jak od benzinu je závit jako by od oleje. Prosím o radu do střiku se mi nechce. Díky Ducháček
×
×
  • Vytvořit...