Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hlásím přestup mezi Krabice


ozzy56

Recommended Posts

Tak jsem si v lednové akci 7 dní Peugeot koupil Citroena ;), Berlingo 1.6 HDi 84kw ve výbavě XTR, paket Modularita (mimo jiné 3 samostatná sedadla ve 2 řadě, metalíza a pár hovadin, aby peněženka zaplakala:), dodání do 04/2014, doufám, že bude sloužit bez problémů jako dosavadní 207ma. Šel jsem pro Partnera, ale finanční nabídce od citroena nešlo odolat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Jen pokud si priplatis 25000,- za modutop. Peu ho nenabizi jen citroen aspoň za mne tomu tak bylo.

Modutop je - zadni solo vyklapeci okno, 4x prosklene okno ve strese, odkladaci prihradky po cele strese vozu s tim ze nad kufrem je nejvetsi pristupna ze dvou stran. Od okna je vyklapeci. Od sedadel v druhe rade jsou dvoje soupacky. Navic druha rada sedadel ma nad hlavou v tom tunelu i ovladani klimatizace s vydechy. Jo a jeste je v tom na strese hagusy ktere jdou zlomit tak ze se znich stanou hned pricniky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem dnes přivezl Berlingo domů, jede to celkem slušně (stačí mi to), je v tom ticho a opravdu velký prostor, sedačku mám úplně nahoře, takže se mi perfektně sedí a nastupuje/vystupuje, taky je výborný přehled kolem auta, ty velké špígle jsou super, mám z toho auta dobrý pocit, vybral jsem si dobře :)

[upravil dne 5/4/14 11:58 od ozzy56]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

tak po 1500 km si potvrzuju, že jsem koupil co jsem chtěl, stačil by mi i motor 92 koní, ale větší výkon není na škodu;), spotřeba kolem komína dle PC 4.9 - na dálnici ještě nebyl, parkuje se s tím super--je to celkem krátké a velký rejd :super, prostoru opravdu plno, zápory--příčné nerovnosti nemá rád a je to trochu tvrdé--holt dodávka :), celkově jsem ale spokojen, prostě auto,které teď potřebuju :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, skládám věci až po strop. Pod plato dávám těžkou bagáž a na plato drobnosti ( spacáky, karimatky, sem tam malý batoh, boty, helmy na kolo či vodu . . . . ). Ono to plato unese hodně, ale samozřejmě se to sype dopředu. Nedej bože když se stane něco horšího. Takže síť se hodí. Nákladový prostor není malý, ale je docela krátký, tak plno věcí skládáš na sebe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...

Hlavně dobře dojeďte a klidně mu nalož :) Po návratu jsem zvědavý na dojmy. Časem by mě docela zajímala tvoje maximální rychlost. Já mám asi dobře zajetý motor či co, protože i s tím malým výkonem to po rovince uhání 150km/h a spotřeba se drží lehce nad 8l. Tak zdar

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám maximálku 180 podle TP, ale jel jsem s tím zatím 130--při této rychlosti nou problém, klid v kabině, pohoda..., zkusit maximálku počítám po ujetí více KM, až bude motor dobře zajetý, na druhé straně diesel nemá rád vysoké točky, takže s ním budu jezdit max.150 i po zajetí...:), nejvíce se mi líbí, že do kufru nosím jeden pakl za druhým a furt zbývá mooc místa...:)

[upravil dne 27/6/14 21:28 od ozzy56]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jízda lepsi nez kdyz jedu sam--auto prestane byt tvrde, jede plavne...,spotřeba 5.5 litru při cca 120km, těch 115 koni nema s autem problém, prirovnal bych to k byvale ˇ406 HDi. 80 kw--zadne řazení na dálnici, rychlost se udržuje jen pedálem plynu...,po zajetí nebude rychlost cca 140-150 zádný problém

[upravil dne 1/7/14 13:12 od ozzy56]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...