Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dorobenie JBL


andy 3823

Recommended Posts

..no tie výšky v zadu by hádam až tak nechýbali... len som teraz zistil, že treba komplet kabeláž k subwooferu a zosilovaču ťahať, že nieje vôbec pred pripravené. A koľko Vás to asi vyšlo... CZK, EUR a čo to obnáša typujem čalúnenie dolu a...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výškáče v zadních dveřích být nemusí. Zesík pro ně nemá samostatný výstup. Jsou jenom paralelně přes kondík připojeny k velkému repru ve dveřích. Ovšem na přední výšky se musí upravit kabeláž, protože má zesík pro ně samostatný výstup. Původně jsou paralelně přes kondík k velkým repro v předních dveřích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • O 1 měsíc později...
No příprava tam není , když nebudeš vymýšlet tak stačí jen dodělání Subwoferu a Zesilovače při zachování normál repro v autě......už to Hooooodně pomůže bo repra jsou napájeny ze zesilovače a ne z rádia .....

ak by som chcel len zosilovac a sub, kabvelaz tiez potrebujem zohnat? kolko ma to asi vyjde ? kupim aj pouzite... uz ma mrle zeru co by som do auta pridal :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, možno som len rozmaznaný na zvuk, ale to JBL nehrá moc dobre. Keby to už nebolo v aute, tak určite si za to nepriplatím. Aká je tam veľkosť repro ? 13 alebo 16,5 cm ? Keď bude čas a peniaze, tak aspoň tie stredobasy pomením.

[upravil dne 19/3/11 16:18 Wizik]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Premo, neni zla cena... celkom pohoda,

to by som si ale musel vylet spravit. Myslis ze by sa to dalo aspon dodat?

Kabelaz a montaz by som zvladol.

Subwoofer o ktorom sa bavime je prdpokladam ten v lavej kapse kufra :)

kde je umiestneny fyzicky zosilovac ? tam kabelaz asi nebude predpripravena vsak ?

Vies mi aj povedat kde na ktory konektor sa to potom pripaja?

Dik za info, vazne nad tym uvazujem. Potrebujem tie basy dat mimo do sub, lebo takto to neni ono :)

predpokladam ze z autoradia sa odpoja vystupy na repro a cele a to vedie cez zosilovac, ktory sa vlastne vlozi do povodnej cesty. obrazne povedane. tie 4 kable co si psominal sa jedna o dotiahnutie subwoofera. hej ? Mam aj schemu a cislo zosilnovaca potrebneho, len ten subwoofer neviem v SB najst. resp. jeho cislo.

[upravil dne 19/3/11 18:09 Marcel00]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předpříprava není , umístění za kastlíkem spolujezce......viděl si vůbec už jak to vypadá???? ten zesák není jen na tubu ale na všechny repro.....prostě z rádia do zesáku a ze zesáku do všech repro a tuby....... a to se nebavím o dia že se musí potom rádio přepnout do stavu se zesilovačem......doufám že si nemyslíš že to vypadá jak zesák někde s netu jen na basy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

neee, to urcite nie... ja som editoval moj prispevok na ktory si reagoval a presne som popisal to co ty. Ano videl som ako to vypada, i ked som to fyzicky v ruke nedrzal. :)

edite prispevok vyssie:predpokladam ze z autoradia sa odpoja vystupy na repro a cele a to vedie cez zosilovac, ktory sa vlastne vlozi do povodnej cesty. obrazne povedane. tie 4 kable co si psominal sa jedna o dotiahnutie subwoofera. hej ? Mam aj schemu a cislo zosilnovaca potrebneho, len ten subwoofer neviem v SB najst. resp. jeho cislo.

[upravil dne 19/3/11 18:11 Marcel00]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som dosť na zvuk náročný, preto sa mi asi zdá, že to JBL nie je bohviečo. Je to určite lepšie, ako hocičo v základnej výbave, ale 500€ by som za to nedal. Ten subwoofer je skôr na štýl tuc-tuc ako na kvalitu (za tú cenu sa ani nič iné nedá čakať). Ale ja mám doma slúchadlovú zostavu za 800€, takže ja som tak troška fanatik. Mám ešte starý Opel Corsa B a tam mám Rainbow reproduktory (CSX 265) a alpine rádio (130BT) a myslím si, že to hrá lepšie. Nechce sa mi rozoberať tapacír, neviete či sú tam 13 alebo 16,5cm repráky ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...