Volodian Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Dobrý deň. Najskôr som prezrel či nie je zamrznutá skorodovaná oska stierača-bez závad.Po premeraní v konektore napájania žiadne napätie.Po zadné sklo 12 V prichádza .Alu fólia okolo zadného ohrevu je rozpadnutá.Asi vedenie je vo fólii. Aké riešenie voliť.Je to opraviteľné?,alebo motorček stierača napojiť nakrátko bokom skla od funkčných káblov ,čo z ohrevom.Pri zapnutí ohrevu relé zopne.Prípadne nové sklo? Ďakujem Citovat
HonzaZ Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Ahoj, podle mé zkušenosti problém je v přechodu z kabelu od auta do skla. Nejjistější oprava je výměna skla. U kamarádovy 206SW se mi podařilo dostat pod šroub uchycení skla kablík (myslím že se jednalo o kostru, už si to moc nepamatuji), který jsem dostal na vodivou očištěnou vrstvu na skle a lehce přitáhl tím šroubem. Ten kablík jsem natáhl z přechodového kabelu před připojením na sklo. Ale není jistota, že to bude fungovat napořád. Citovat
Dave_k Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 Nové sklo je pěkná darda pokud nenarazíš na něj někde na vraku za slušnej peníz. Nám předloni samo od sebe bouchlo. Když jsem viděl ceny novýho přes 10000,- tak mě omývali. Naštěstí jsme sehnali tady na klubu za velice příjemnou cenu. Citovat
Volodian Odesláno 13. duben 2015 Autor Odesláno 13. duben 2015 Opravovať to bude asi ťažko.Fólia zrejme je vodiaca a je na niekoľkých miestach zvetraná rozpadnutá.Je tam na skle taký gumený štvorček kam idú aj káble ,ale asi zalepený nejde to odlepiť.Neviem ani ako sa to napája keď sa zoženie nové sklo.Na kábloch ku sklu nieje konektor.Ide to tam ako keby na priamo.Zatiaľ ma napadá len to ako to napojiť od živých káblov priamo na motorček stieraču bez ohrevu skla.Kto vie koľko môže stáť nové sklo. Citovat
Dave_k Odesláno 13. duben 2015 Odesláno 13. duben 2015 (upraveno) Provizorně by asi kabely natáhnout šli. Jinak právě protože jsou zalité kabely pro stěrač a zámek do skla + osazení uchycení stěrače a pístů je cena skla taková jaká je. Bohužel. Počítej nové minimálně 12000,-Kč (cca 420€). Upraveno 13. duben 2015 uživatelem Dave_k Citovat
Volodian Odesláno 13. duben 2015 Autor Odesláno 13. duben 2015 Rozmýšľam ešte o zúfalý pokus.Čo keby sa skúsilo na sklo nalepiť úplne nová alufolia na ktorej by to šlo všetko napojiť mechanicky.Zdá sa mi ,že okolo odporových pozdĺžnych vedení je aj rozumnejší material ako alufolia a pokúsiť sa to mechanicky napojiť a po odskúšaní nalepiť po okrajoch na sklo a pretrieť ju nejakou mäkkou odolnou farbou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.