Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Přátelé kamarádi!

mám ve své 5008 JBL a hraje to - no hraje. Včera jsem jel z 206 SW r.v.2006 a ta byla osazena JBL taky a teda musím uznat, že se moje vůbec nelepí... Subwoofer v kufru a jak jsem to oroštil, no prostě paráda!!! tak teď nevym - jak povýšit origo v 5008 na něco lepšího? díky za tipy

Odesláno (upraveno)

Zajimala by mne ta basová skříň, dá se sehnat, dokoupit?

Tady máš kolik stojí basová skříň, ale ono to není jen o Basovém repráku, ale i o zesilovači a jiném zapojení.

00006562AN ENCEINTE GRAVE 6 688,83 CZK   8 093,48 CZK   8 093,48 CZK  

Upraveno uživatelem elton
Odesláno

Zdravím pánové!

Díky za info, chápu, velký sbw, zesilovač mám z bývalé 405, ale v 5008 chci čistý prostor, tak mne zaujala ta "podívně vypadající" ozvučnice (kde se umístní?).

Cena je teda ranec :-(, ale chci něco udělat s tím zvukem, hlavně pro zadní sedadla, tam je to velmi slabé, předpokládám, že instalací přídavných výškových reproduktoru na zadní bočnice kufru něco pomůže, že se zvuk o něco rozjasní, předpokládám taky i výměnu zadních repro - něco takového - http://www.ahifi.cz/clanky/detail/peugeot-5008-vymena-prednich-a-zadnich-reproduktoru.htm. Nevíte jakými repro (značka) je 5008 standardně osazena?(k vůli parametrům).

Díky.

Odesláno

Zítra kouknu, jestli tam ten hambál mám :-) Ale jinak souhlasím s Popelem, vzadu to moc nehraje... přitom podle VIN tam JBL je... 

Odesláno

Ladil jsem to, dopředu - dozadu, to funguje, ale na rádio mi to připadá slabé... když pustím něco s flešky, hraje to silněji ale stejně....

Odesláno

No jo...taky proč mi to nehraje... ještě jsem se pořádně kouknul na ten výpis, co jsi mi poslal Eltone a nemám JBL :bojim ...  :myslim no, tak to budu muset řešit nějak jinak...

Odesláno (upraveno)

Eltone, ty víš všechno. Jaké máš repro ve dveřích? kukni do své studnice moudrosti  :super dík

Upraveno uživatelem RomanK

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...