ChouLu Odesláno 27. prosinec 2024 Odesláno 27. prosinec 2024 před 1 hodinou, Hellcooper napsal: Tak vypada to asi fakt na ty rozvody. Ty plosky jsou jakoby dopredu trochu natocene. Takze jestli maji byt vodorovne a tim padem ty bocni kolmo k motoru, tak je to jasne. Tim padem to asi bude chtit nove a nebude stacit je jen srovnat, co? máš foto o kolik? do 1.5 stupně je to ještě v pohodě, jak je to více, tak už to blbě startuje a nad 5 stupnu nenastartuje Citovat
Hellcooper Odesláno 27. prosinec 2024 Odesláno 27. prosinec 2024 No podle me to bude tak o jeden mozna dva zuby cca, nijak jsem to nemeril a koukal jsem na to za sera ale bylo videt nejsou uplne kolmo k motoru. No nechytne to vubec, jen to vzdycky max skytne a hotovo, takze to bude asi vic jak tech 5 stupnu. Takze zajima jestli to povolit a jen natocit zpatky a pripadne vymenit napinak nebo rovnou vymenit vsecko? Citovat
ChouLu Odesláno 27. prosinec 2024 Odesláno 27. prosinec 2024 teoreticky zaaretoat kliku, dát fejkovej napínák, povolit vačková kola, dát nové šrouby, utáhnout kola, dát napínák klidně starý a složit to a zkusit nastartovat Citovat
Hellcooper Odesláno 27. prosinec 2024 Odesláno 27. prosinec 2024 A neslo by treba jen zaseknout kliku, povolit napinak a vratit vacky o ten zub zpet? Citovat
ChouLu Odesláno 27. prosinec 2024 Odesláno 27. prosinec 2024 nééé to proboha ne... Ani klikové kolo, ani jedna z vaček nemá klínek.. vše je tam přes tření a moment.. a jen sebemenší odchylka je špatně.. nehledě na to, že když to povolíš tak se ti to celé rozjede.. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Hellcooper Odesláno 28. prosinec 2024 Odesláno 28. prosinec 2024 No ja myslel jako povolit napinak, uvolnit tak retez a pokud by byl dost volny, tak vlastne ty vackove kola o ten zub posunout a nic jineho nikde nic nepovolovat. Jen zvednout retez otocit a dat zpet. Citovat
ChouLu Odesláno 28. prosinec 2024 Odesláno 28. prosinec 2024 No a to nejde to nikdy nenačasuješ jak má být BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Hellcooper Odesláno 28. prosinec 2024 Odesláno 28. prosinec 2024 Takze idealne sehnat pripravek a udelat je znovu? Citovat
ChouLu Odesláno 30. prosinec 2024 Odesláno 30. prosinec 2024 (upraveno) Ano A udělat je pořádně.. tzn vč. kol a všech dílů kolem.. to mohl být také důvod proč si to skočilo Upraveno 30. prosinec 2024 uživatelem ChouLu Citovat
Hellcooper Odesláno 20. leden 2025 Odesláno 20. leden 2025 Pesek, rozvody druhe, slozene podle pripravku a manualu a stejne nic. Chytlo to, chvilku se to snazilo a chcip, pak jeste asi dvakrat to melo snahu chvilku tocit ale pak uz nic a furt to same jako pred tim. Rozvody jsem pak jeste kontroloval jestli se zas nehly a ne, drzi. Ale svicky jsou zas jak uhel i behem te chvilky. Tak ja uz fakt nevim. Citovat
BubakGS Odesláno 20. leden 2025 Odesláno 20. leden 2025 (upraveno) @Hellcooper ..jsou cerny proc - moc paliva a nebo zajebany olejem? Co diagnostika? moc paliva - v prdeli civky, vstriky, vaha vzduchu, teplota, RJ motoru, praskla hadice... moc oleje - v prdeli ventily nebo kruhy.... ...nebo to casovani je furt blbe.... Upraveno 20. leden 2025 uživatelem BubakGS Citovat
ChouLu Odesláno 21. leden 2025 Odesláno 21. leden 2025 V jaké pozici jsou válce kdyz mas rozvody zasretovane? Jake komprese mas? Citovat
Hellcooper Odesláno 21. leden 2025 Odesláno 21. leden 2025 Je tam moc paliva, civky jsou v pohode nebo teda aspon podle diag, vstriky leda ze by neprasily ale jen tekly pac napovrchu jsou ciste. Vahu to nema max cidlo v sani ale to by podle me aspon chytlo a jen to blblo. Jednotka je dost mozna ale bohuzel na to jsem asi kratky pokud se musi druha nejak kodovat za pomoci online pristupu diagnostiky. Valce jsem nemeril ale muzu zkusit, jinak tlaky byly dobre. Citovat
Hellcooper Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 Svicky jsem daval nove a taky nic. Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 ja musel menit svicky po 250 km , proste se to jednoho rana rozhodlo ze to startovat nebude, odtah do servisu , dali nove jine svicky a jezdilo to pak v cajku dlouho, vlastne nez sem to prodal (vti) Citovat
Hellcooper Odesláno 22. leden 2025 Odesláno 22. leden 2025 Tak ja bral nejake Boschky, takze jsem si rikal ze kdo vi a dal jsem tam zpet iridiove Densa co tam byly jeste kdyz to hezky jezdilo a beze zmeny. Podle me bude zakopany pes nekde u toho paliva. Jinak me nada jestli ty rozvodove kola je potreba taky nejak presne nastavit nejakou znackou k necemu nebo je to jedno pokud jsou blokle vacky a klika? Pak jsem jeste narazil ze podobne hapry nekomu delaly prakle svody ale to se mi moc nezda. Citovat
Hellcooper Odesláno 9. únor 2025 Odesláno 9. únor 2025 Tak jsem se v tom zase o vikendu hrabal a nakonec to budou asi fakt vstriky. Ani jeden poradne neprasi a jen strikaji jak pistolka na vodu. Takze poleti rovnou do kose a dam nove. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Hellcooper Odesláno 18. únor 2025 Odesláno 18. únor 2025 Tak vstriky pomohly a uz bezi ale furt to hapruje a vyhazuje milion chyb ohledne casovani ventilu, bud nejake cidla nebo ridico ventily a co ja vim co vsechno. No proste to se tu dusi a moc to nejede. Takze musi se nejak nastavovat ty kola na vackachdo urcite polohy nebo je to jedno jak jsou otocena? Protoze cidla jsem menil, ventily cistil a rozvody jsou taky nove ale vrtajy mi hlavou ty kola, jestli nejsou nejak blbe pootocene nebo uplne v haji. Pak me jeste napada jestli to nemuze byt smazanyma adaptacema, ze to jeste neni naucene. Ale tady v tom stavu to ani velice nejde naucit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.