Ajdamek Odesláno 21. březen 2015 Odesláno 21. březen 2015 Mozna trosku stupidni dotaz je amwar stejnej na coupe/sedan/sw? Nemuze to byt jako odstupnovany, ze coupe ma nejtvrdsi, a sw nejmekci? Tezko rict, tlumice budou nejspis stejny, ale nastaveni se muze lisit Ja pouzival rezim sport jen na dalnici pri hodne rychly jizde, jediny ceho jsem si vsiml, ze mi ztuhlo rizeni Citovat
agresssor Odesláno 21. březen 2015 Odesláno 21. březen 2015 (upraveno) To ze ti ztuhne rizeni neni zavisly na amwaru. To dela i moje 307 ma to mas proste jen variabilni posilovac rizeni. Pri vyssi rychlost i je tuhy a pri pomaly a ve meste ma jit zlehka Upraveno 21. březen 2015 uživatelem agresssor Citovat
Ajdamek Odesláno 21. březen 2015 Odesláno 21. březen 2015 Me prave prislo, ze mi ztuhlo jeste vic, mohl to byt jen pocit. Uz jsem to snad 3 roky nepouzil, asi starnu a jezdim pomalu Citovat
Ajdamek Odesláno 21. březen 2015 Odesláno 21. březen 2015 Da s velkym sebezaprenim Tak uz po dalnici nejezdim 160, ale 120-140. Ted uz ani pezotem skoro nejezdim, jezdim hjundajem a to jezdim po dalnici max 120, pak uz to moc huci. Citovat
Agrafik Odesláno 21. březen 2015 Odesláno 21. březen 2015 Jabka s hruškami . Pokud je Amwar. Při aktivaci tuhosti podvozku "sport" se změní charakteristika tlumení a řízení - ztuhne řízení a přitvrdí podvozek - je to opravdu citelná změna. U automatu "S" změní charakteristiku řazení. Vše je rychlejší, skluz je omezen, motor využívá nejlepší průběh toč. momentu a max. otáček. Amwar je využíván i při prudkém brždění ... Citovat
Milhaus65 Odesláno 22. březen 2015 Odesláno 22. březen 2015 (upraveno) Jak pise Agrafik. 407 sedan 2.7 co jsem mel, mela s Amwar na rezim Auto na 18 pohodlnejsi charakteristiku nez to same auto bez Amwar na 16-17. Tuhlo to v zavislosti na rychlosti.Jen ten tlumic stal naposledy co jsem se díval 10t kc. Na druhou stranu se nekazi, nepamatuji , ze bych ho nekomu objednaval.Sent from my iPad using Tapatalk Upraveno 22. březen 2015 uživatelem Milhaus65 Citovat
Ajdamek Odesláno 22. březen 2015 Odesláno 22. březen 2015 Na mym aute predchozi majitel menil oba zadni asi ve 40tkm. Citovat
volea Odesláno 23. březen 2015 Autor Odesláno 23. březen 2015 Docela slusne se to tu rozjelo Pujdu pravdepodobne do 2.0 Diky vsem zucastnenym, ted uz mit jen stesti pri vyberu... Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. březen 2015 Odesláno 23. březen 2015 ...a kdybys sel do te novejsi z poslednich cca 2 let produkce da se sehnat ta verze s 120kW misto 103kW Citovat
volea Odesláno 23. březen 2015 Autor Odesláno 23. březen 2015 ...a kdybys sel do te novejsi z poslednich cca 2 let produkce da se sehnat ta verze s 120kW misto 103kW To urcite ne, pocitam 05-06 Citovat
Petrikj Odesláno 23. březen 2015 Odesláno 23. březen 2015 Všechny V6 mají AMVAR. Rozdíl v režimu AUTO a SPORT je jasně znatelný. V režimu auto je podvozek plavný a filtruje i malé nerovnosti, podvozek přenáší jen omezeně vibrací a jízda je především tichá. SPORT používám hlavně na dálnici, auto se přestane kolébat, nemá tendence se potápět na dlouhých vlnách, je jistější v táhlých obloucích, méně se naklání. Ale na špatném povrchu jsou tlumiče hodně tuhé při vypružení (roztahování). Někdy to pěkně naklepe zadek. Přesto si nedovolím tvrdit, že kola odskakují. Naopak citíte jak se ty 18cky perou se špatným povrchem, ale tlumiče stále stíhají. Máte z auta hlavně pocit jistoty. AMVAR můžu je doporučit. Mám zároven i srovnaní s klasickým podvozkem a motorem 2.2 16V, které vlastní kamarád. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.