Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Přišly vačky :papa

jen podle obrázku se toho moc nepozná:P já třeba kdybych je šel kupovat,tak by mě klidně někdo moh i napálit,protože okem bez měrky na tom nic nevidím;)

Odesláno
Původně zaslal: Crack

šmarjá kam sem to zas napsal:o

Nevadi,ze si to tak napisal

Zabudol som napisat ze vacky su 292/292 stupnov

Kompresia/aby auto dobre tahalo/ pri pouzity tychto vaciek by mala byt cca 12,2 az 12,3:1

Odesláno
Původně zaslal: dusan

Původně zaslal: Crack

šmarjá kam sem to zas napsal:o

Nevadi,ze si to tak napisal

Zabudol som napisat ze vacky su 292/292 stupnov

Kompresia/aby auto dobre tahalo/ pri pouzity tychto vaciek by mala byt cca 12,2 az 12,3:1

A seriová vačka má jaký časování?
Odesláno

Skvělej seriál, ale nemohl bys taky psát, na kolik ty jednotlivý díly přijdou? Mě by to rozhodně zajímalo a ostatní určitě taky (jestli to není tajný). Prostě bych chtěl mít představu, kolik stojí pořádně vytuněnej motor, potažmo celý auto.

Odesláno
Původně zaslal: Holly

Skvělej seriál, ale nemohl bys taky psát, na kolik ty jednotlivý díly přijdou? Mě by to rozhodně zajímalo a ostatní určitě taky (jestli to není tajný). Prostě bych chtěl mít představu, kolik stojí pořádně vytuněnej motor, potažmo celý auto.

Nie,cena takejto upravy nie je tajna,cena materialu bude cca 85CZk/teda len motor,neratal som podvozok+brzdy+AL Disky+gumy,prelakovanie+rozpery a dalsie veci

Cele auto by mohlo mat hodnotu cca 220.000CZk,ale vieme vsetci,ze za tie peniaze to nikto nekupi,a je to uz auto na furt:myslim

Odesláno

Pripravujem sem hodit aj podrobnejsi popis uprav/ako sa robila hlava,ako sa nastavovali vacky a pod/ ale to bude najskor az za cca tyzden,dva

Tak dam aj ceny na jednotlive komponenty

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...