Jump to content
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Posted (edited)

Zdravím,

mám problém a tak mám dotaz jestli tu není někdo se stejným problémem, případně někdo kdo tento problém už vyřešil.
(307 2.0HDi 66kW, rok výroby 2004)  Ke žhavícím svíčkám nejde proud. Svíčky, kabely, relátko, to všechno je v pořádku (mám vyzkoušené i jiné relátko). Prostě mi to relátko nesepne. Takže studené starty jsou opravdu trestem. Jak se ale motor zahřeje je vše v pořádku a auto potom startuje absolutně bez problému. Během jízdy taky žádný problém, prostě jen ty studené starty. Je tu někdo se stejným problémem nebo někdo kdo tento problém už vyřešil ?

Předem děkuju moc :)

Edited by sa_lat_
Posted

A ten hrubý prívodný kabel do relátka je pod napätím?Je na ňom 12V? Relátko možno zopne,ale nemá napätie,hlavná poistka prepálená.

Posted

HDI žhaví tuším až od minus5 stupních... takže bych se zkusil podívat na čidla teploty..jinak řídící jednotka asi nedá povel k žhavení, když má špatné info, co takhle zajet někam na diagnostiku, ta by to měla ukázat.. :roker

Posted

HDi žhaví aj pri plusových teplotách aj dožhavuje aj po naštartovaní motora,doba podľa teploty kvapaliny a vonkajšej teploty.

Posted (edited)

Vravím,že to záleží od typu a nastavenia RJ

Edited by ferinko2