Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já na dceřině 308 T9 bych si bez dia neškrtnul. Pístek nešel zatlačit (a zatočit) aby se tam vešly nové destičky. Po uvolnění dia to bylo bez ptoblému. Měnil jsem tedy destičky i kotouče, takže tam nebyla žádná možnost opotřebení.

Odesláno

Já zatlačoval jen jeden pístek, ale šlo to s přípravkem dobře. Druhá strana přibržďovala, tak jsem brzdič sundal a dával novej pístek s gumičkama. Jak tomu pomůže diagnostika? Zatočí zpátky víc motorkem?

Odesláno

Právě diagnostika to zatahne víc ja ten přípravek na brzdy mam spíš řeším to abych neco neprovedl těm motorkum přecejen je to  dost drahý díl když bych se neco podělalo.

Odesláno

Jestli půjde točit pístkem, měl by jít i zatlačit. Tím zatočením přes dia se pístek nezatáhne, jen tam pak má místo  na zatlačení bez otáčení. Já to měl celý rozdělaný. 

Odesláno

Já tedy zatlačil za současného otáčení pístek na doraz, ale stále to bylo málo. Až po nastavení parkovací brzdy do servisní polohy pomocí dia se pístek dostatečně zasunul. Samozřejmě je to na tobě, jak to uděláš.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já jsem je ještě nedělal hlavně ted šlo o rozvody a přední ložiska , tak jsem se ptal v peugeotu a je lepší diagnostika kvuli ruční brzdě tak přemýšlím jak to udělat.

Odesláno (upraveno)

ne lepší, ale nutná ;) jinak zničíš motorky zadních brzd, popř ti to jsem o víkendech schopen odbrzdit přes diag :) 

Upraveno uživatelem ChouLu
Odesláno
V 21. 5. 2021 at 22:59, ChouLu napsal:

kdyby jsi se na to chystal např příští víkend, tak se mi připomeň čtvrtek, pátek.. a domluvíme se :) 

Čau pane tak jak bys to viděl o víkendu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...