merlin99 Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Ked uz chce skusa vymenou, zistil by som si ci nepasuje ten vypinac z 407, tych je hodne viac... Citovat
Dejved Odesláno 26. únor 2015 Autor Odesláno 26. únor 2015 Ked uz chce skusa vymenou, zistil by som si ci nepasuje ten vypinac z 407, tych je hodne viac... ee ten pasovat nebude je delsi pasuji ovladace z Peugeotu 308 a Citroen C5. Citovat
Dejved Odesláno 9. březen 2015 Autor Odesláno 9. březen 2015 Tak diagnostika peugot rika: F9EF Vnitrni zavada elektronicke karty panelu ovladacu ve dverich ridice takze to asi nepude ne ten panel ovladacu ale jeste nejaka karta ve dverich co to vse ridi. Citovat
HonzaZ Odesláno 9. březen 2015 Odesláno 9. březen 2015 Podle popisu závady v service boxu to vypadá na ten panel ovladačů. Mrkni do SZ Citovat
Dejved Odesláno 9. březen 2015 Autor Odesláno 9. březen 2015 Podle popisu závady v service boxu to vypadá na ten panel ovladačů. Mrkni do SZ Citovat
HonzaZ Odesláno 9. březen 2015 Odesláno 9. březen 2015 Jj, na fotce je vidět oxid (zelenomodrá), pravděpodobně je tam dvouvrstvý spoj a v dírkách je vyžraný spoj, popřípadě i na tištěných spojích směrem k ovládání zrcátek. Proto nejde ovládání zrcátek. Chce to pořádně očistit od oxidu a zrevidovat veškeré spoje v této části. přerušené spoje nahradit drátkem, vyžrané dírky taktéž a vše propájet. Pak by to mohlo chodit. Samozřejmě, pokud nesmekla elektronika následkem zkratu. Citovat
merlin99 Odesláno 9. březen 2015 Odesláno 9. březen 2015 pekneee foto, dalsi dovod preco moje auto cistim len sam:-) Citovat
Dejved Odesláno 9. březen 2015 Autor Odesláno 9. březen 2015 hurray!!!!!!!! funguje!!! vycistil jsem promazal a nic otocil jsem desku a vidim ze zoxidovane spoje vedou do chipu tak si rikam to je naprd chip je v dupe. Vycistim vstup do chipu a vsechnoa wualaa !!== jedu bomby a zrcatka jedou jak pomasle!!! Takze jsem rad ze toto tema muzu uzavrit vyresenim!! Citovat
merlin99 Odesláno 10. březen 2015 Odesláno 10. březen 2015 Gratulujem k vyriseniu, a dokonca bez kupovania dielov, pozitivne. Citovat
fando Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 Zdravím, mne sa zrkadlá zasa prestali vyklápať. Nebol som nikde na umyvárke, už 2 týždne nepršalo a dnes mi prestali vyklápať pri otvorení auta. Myslíte, že to bude podobný problém ako v pedchádzajúcom príspevku? Ďakujem Citovat
Kosikm Odesláno 7. červenec 2015 Odesláno 7. červenec 2015 Mrkni na http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/#/70 strana 68. Třeba ti to pomůže. Citovat
fando Odesláno 8. červenec 2015 Odesláno 8. červenec 2015 (upraveno) Kosikm, dikes to bolo ono . Zasa viem niečo nové, človek sa učí celý život. Upraveno 8. červenec 2015 uživatelem fando Citovat
Kosikm Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Čau, nevíte někdo jestli jde bez DIA nastavit, aby se při zamknutí nesklápěly zrcátka? Říkal sem si, že bych to na zimu vypnul. Citovat
Multiplex406 Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Ano jde to nastavit pomocí Diagboxu Citovat
Kosikm Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Otázku jsem položil trošku jinak, ale jestli to chápu dobře tak to bez DiagBoxu nejde? Citovat
Multiplex406 Odesláno 11. prosinec 2015 Odesláno 11. prosinec 2015 Jo chápeš, nějak jsem to."bez DIA" přehlédl, omlouvám se. Citovat
Vojtaa Odesláno 5. červen 2016 Odesláno 5. červen 2016 Ahoj všem, jsem čerstvý majitel P508, 2.0HDI. Jsem z něj nadšen, jen jsem si všiml, že zhruba při každém třetím odemknutí auta se neotevře-nesjede zrcátko u spolujezdce. Sjede až po nastartování motoru a po mém stistknutí (přitažení k sobě) tlačítka na ovládání zrcátek. Při zamykání se vždy sklopí. Zrcátko u řidiče je naprosto OK. Vadné-spolujezdcovo jinak v pohodě, svítí, dá se nastavovat sklon. Jen při odemnknutí občas automaticky nesjede. Neřešil to už náhodou tady někdo? Citovat
cvrlo Odesláno 27. srpen 2018 Odesláno 27. srpen 2018 zdravím, dnes som pri cúvaní nastavoval pravé spätné zrkadlo a následne mi prestalo sklápať to ľavé, ani zvnútra ani pri zamknutí, manuálne (ručne) sklopiť ide. Inak ovládanie nastavenia zrkadla funguje bez problémov, akurát ho nesklopí. Prosím o radu. Dík Citovat
Filouz Odesláno 31. říjen 2018 Odesláno 31. říjen 2018 Ahoj, mám podobný problém jako Vojtaa. Mám starou 508 2.0 hdi 103kw. před pár dny mi začalo blbnout sklápění bočních zrcátek. Občas se jedno nesklopí nebo nevyklopí. Děje se to na obouch stranách, ale vždy pouze jedno zrcátko. Nejde ani přes klíček ani přes panel na dveřích. Nevíte co by to mohlo být? Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.