Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nemožnost odklopit/zklopit vnější zpětná zrcátka

Recommended Posts

Odesláno

Ked uz chce skusa vymenou, zistil by som si ci nepasuje ten vypinac z 407, tych je hodne viac...

ee ten pasovat nebude je delsi pasuji ovladace z Peugeotu 308 a Citroen C5.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak diagnostika peugot rika:

F9EF Vnitrni zavada elektronicke karty panelu ovladacu ve dverich ridice

takze to asi nepude ne ten panel ovladacu ale jeste nejaka karta ve dverich co to vse ridi.

Odesláno

Jj, na fotce je vidět oxid (zelenomodrá), pravděpodobně je tam dvouvrstvý spoj a v dírkách je vyžraný spoj, popřípadě i na tištěných spojích směrem k ovládání zrcátek. Proto nejde ovládání zrcátek. Chce to pořádně očistit od oxidu a zrevidovat veškeré spoje v této části. přerušené spoje nahradit drátkem, vyžrané dírky taktéž a vše propájet. Pak by to mohlo chodit. Samozřejmě, pokud nesmekla elektronika následkem zkratu.

Odesláno

hurray!!!!!!!!

funguje!!!

vycistil jsem promazal a nic otocil jsem desku a vidim ze zoxidovane spoje vedou do chipu tak si rikam to je naprd chip je v dupe. Vycistim vstup do chipu a vsechnoa wualaa !!== jedu bomby a zrcatka jedou jak pomasle!!!

Takze jsem rad ze toto tema muzu uzavrit vyresenim!!

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,

mne sa zrkadlá zasa prestali vyklápať. Nebol som nikde na umyvárke, už 2 týždne nepršalo a dnes mi prestali vyklápať pri otvorení auta. Myslíte, že to bude podobný problém ako v pedchádzajúcom príspevku? Ďakujem  

• O 5 měsíců později...
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj všem, jsem čerstvý majitel P508, 2.0HDI. Jsem z něj nadšen, jen jsem si všiml, že zhruba při každém třetím odemknutí auta se neotevře-nesjede zrcátko u spolujezdce. Sjede až po nastartování motoru a po mém stistknutí (přitažení k sobě) tlačítka na ovládání zrcátek. Při zamykání se vždy sklopí. Zrcátko u řidiče je naprosto OK. Vadné-spolujezdcovo jinak v pohodě, svítí, dá se nastavovat sklon. Jen při odemnknutí občas automaticky nesjede. Neřešil to už náhodou tady někdo? :) 

• O 2 roky později...
Odesláno

zdravím, dnes som pri cúvaní nastavoval pravé spätné zrkadlo a následne mi prestalo sklápať to ľavé, ani zvnútra ani pri zamknutí, manuálne (ručne) sklopiť ide. Inak ovládanie nastavenia zrkadla funguje bez problémov, akurát ho nesklopí. Prosím o radu. Dík

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, mám podobný problém jako Vojtaa. Mám starou 508 2.0 hdi 103kw. před pár dny mi začalo blbnout sklápění bočních zrcátek. Občas se jedno nesklopí nebo nevyklopí. Děje se to na obouch stranách, ale vždy pouze jedno zrcátko. Nejde ani přes klíček ani přes panel na dveřích. Nevíte co by to mohlo být? Díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...